- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
Napacak adam totosuna saplak atsada cekecek mecburHahaha inşallah
Ama kadın çok bozuldu yav yazık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napacak adam totosuna saplak atsada cekecek mecburHahaha inşallah
Ama kadın çok bozuldu yav yazık
Bende ii yim napim evdeyim oturiyoruzfal baktrdim smdiiyim canım,gecti ofkem:
sen nasilsin
uff ben konuyu buldugumda,bayagı gec kalmısım,pek bi kaynaktı
Dünkü ban yiyenler burdamı!!!!????
tabikide
bu zamana kadar baktirdigimfallarin hepsi fos cikti,zaten inanmamda,bwnimki sadece merak:)Bende ii yim napim evdeyim oturiyoruzfal baktrdim smdi
Napacak adam totosuna saplak atsada cekecek mecbur
Bu kadinin baktgi fal cok dogru ckiyor ya ne hissediyosam bir bir anlattibu zamana kadar baktirdigimfallarin hepsi fos cikti,zaten inanmamda,bwnimki sadece merak:)
yalniz bugunku ,sonta muhabbetide fena sayilmazdi:)Çok çok yıkıldım gece gece
İki kaçak burda
Teşekkürler canım Burnuma geldi kokusu birazdan gidip alayım
Ben kusa takilmadim srn zelihamisin die sorup druyodum bnm sucum yokO noktaları unutmayacaktı (kusum-küsüm)
Sizi de yaktı kendini de
Sonda taktilar kizligim bozuldu dio ya olaylar olaylar :))yalniz bugunku ,sonta muhabbetide fena sayilmazdi:)
bis bis bisyeni topik
ben kesın giricem tekrar amaKiz sus Allah gostermesin
sitedenmiBu kadinin baktgi fal cok dogru ckiyor ya ne hissediyosam bir bir anlatti
morim hoş geldintuğbim hayırlı olsun topikin :) isim çok güzel olmuş aynen bizi anlatıyo
Yok kiz anamin arkadasisitedenmi
belis belis belis noruyon hacıbis bis bis
ben kesın giricem tekrar ama
Sanirim bende donlari bide marlborolari hazirlayalim kuzumbis bis bis
ben kesın giricem tekrar ama
her daim ama ben yine rahat durmadım dünden gitmesem bugün kesin gidiciyimDünkü ban yiyenler burdamı!!!!????
Bugun nereleri karistrdin kizher daim ama ben yine rahat durmadım dünden gitmesem bugün kesin gidiciyim
hacı bildiğin gibi senden naber?belis belis belis noruyon hacı
su eşimin sertlesme konusu diye bir başlık vardı ya gördüysen. Kadın mı erkek mi bilmiyorum saydrdı durdu hepimizeBugun nereleri karistrdin kiz