- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.920
Köğför maceralarini anlatsa ah ahh zeliha nirdesin sesime gelllKeşke onun gibi insanlar lazım işte bu siteye
Tekrar gelse puhoça yapsa bize ama nerde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Köğför maceralarini anlatsa ah ahh zeliha nirdesin sesime gelllKeşke onun gibi insanlar lazım işte bu siteye
Tekrar gelse puhoça yapsa bize ama nerde
hosbulduk tatlım nasilsinBiss hoş geldin canım.
ya sen şimdi kiblenecek bir mesaj bul kible aynı anda akısa bak görürsün. dikkat etmememıssındır. Şu sonda konusunda kible mesela hakaret ettiği yorumu.
Ne yapacaklarini sasrdilar o kdr laf yedikten sonrakuzum onunki tamamen dikkat cekme senfonisiydi
Bnde goremiyorumya bu oft.de akışa bakarken o an kibleyen olursa görüyorsunuz, kibe ne yazdıgı görünmüyor ama hangi mesajı kiblediği akıstan geciyor aynı bizim bu yorumlarımızın gectıgı gibi.
ay niye ya zaten ben de banlanıcam o konudan kiblesın bır sey olmazVerdiği akla bak akla
az önce de geçti mesela kötü içerik bildirimi diye yazıyor.Bnde goremiyorum
ay niye ya zaten ben de banlanıcam o konudan kiblesın bır sey olmaz
Hadi herkes birbirini kiblesin oft den bakalimaz önce de geçti mesela kötü içerik bildirimi diye yazıyor.
ben goremedim kuzumheh bak bisin kibi geçiyor suan bakın hemen
Bende goremedimben goremedim kuzum
Hosgeldin cnmbiraz geyik iyi gelir şiştim beeee kaynanadannnnnnn
kör oldukBende goremedim
hoşbulduk nerden ben mersinnnn tatil denizzz güneş ama kaynana olunca hepsine bakmakla yetiniyoruzHosgeldin cnm
Oy ben öleydimkör olduk
Hıhhhh şimdi oldu manken gibisin vesselam vericen zannettim hemen bi el atayım dedimBende alışverişten geldim şimdi 36 beden bile hafif bol oldu sanki nereye gidiyor bizim sonumuzEvlenince alır mıyım acepkız kuru oldugum için almak istıyom ıste