- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
Ya gerçekten biz kadınlar çok fenayız yav
Ama şimdi yaşlı başlı adam yarın bir gün unutur linkayı aradım
der bu seferde kabak senin başına patlar
Bak bak düşüncelere bak
Söyledim,rahatladım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak bak düşüncelere bak
Söyledim,rahatladım.
Siz ne fenasınız ben de hiçbir şey gizlemem her şeyi pat pat söylerim ki sonradan neden böyle vs demesin neme lazım
Hey maşallah telefon sokmuştu değil mi kuzum askeriyeye.
İnşallah biz de rahat oluruz böyle.
Siz ne fenasınız ben de hiçbir şey gizlemem her şeyi pat pat söylerim ki sonradan neden böyle vs demesin neme lazım
Merhablar...bende katılabilir miyim?
Ne kaçırdım yaaa ?
Yok zümrem yok başlayın ufaktan icraate evililikte hayat var kpss yi de sıkıştırırsın işte araya ohhh missssNe borcamı aldın bundan sonra borcam,çanak çömlek tarzı şeyler beni çok ilgilendiriyor zumrem ayrıntı ver detay ver hatta resim koyBorcamımı aldım geldim.Hayırlara vesile olsun. Zümrem maşallah en iyisini yaptın,biz kız kurusu olcaz galiba.
Yeni gelen bacılar hoş gelmişler....
Annem sen kupkuru biseysin kiloyu dert mi ediyorsun anlamadımBen bu hafta kaç kilo aldım acaba ya da aldım mı cok merak ediyorum
Bak bak düşüncelere bak
Ne kaçırdım benŞu kuşlu , şaplaklı konuyu iyi ki uzaktan izlemişim.Kazen kıyım yaptı resmen
kız kuru oldugum için almak istıyom ısteAnnem sen kupkuru biseysin kiloyu dert mi ediyorsun anlamadım
üzgün oldum da sonra site 1 saatlik vermiş banı yanlıslıkla ben de hemen cıkıverdım kodesten :)Anam belisim de üzgün olmuş.Ama ben biliyodum