Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mapus arkadaşımüzgün oldum da sonra site 1 saatlik vermiş banı yanlıslıkla ben de hemen cıkıverdım kodesten :)
ay ama dün öldüm gülmekten ya yasadıklarına değil de kuş diyince bende kayış koptu
yeni topic hayırlı olsun kızlar..
siteye bir alışsam ne nerde bulana kadar :) tanıtayım tabi,evde ayak işlerine bakıyorum :) zman geçirecek bir şeyim yok,çok sıkıldım,boş durdukça olumsuz düşnceler...gezinirken burayı gördüm.. kpss ye hazırlanmaya başlıyorum bu gün,bölümüm ingilizce alımda iyi ama ben 68 alabildim akıl beş karış havada,fırsatı değerlendirip çalışmadım,70 alamadım arada sohbet edebilecek,belki yeni dostluklar kurabilecek bir topc araken buraya yazmak geldi içimden.şimdilik maraştayız haftaya dönüyoruz...ikinci girişim olacak.durum bu :)
Yok zümrem yok başlayın ufaktan icraate evililikte hayat var kpss yi de sıkıştırırsın işte araya ohhh missssNe borcamı aldın bundan sonra borcam,çanak çömlek tarzı şeyler beni çok ilgilendiriyor zumrem ayrıntı ver detay ver hatta resim koy
hayırlı olsun kuzular tubişim eline saglık şu içimdeki alpereni bi pırtlatıyım ondan sonra çocugu uyutup kaçarım yanınıza
yeni topic hayırlı olsun kızlar..
siteye bir alışsam ne nerde bulana kadar :) tanıtayım tabi,evde ayak işlerine bakıyorum :) zman geçirecek bir şeyim yok,çok sıkıldım,boş durdukça olumsuz düşnceler...gezinirken burayı gördüm.. kpss ye hazırlanmaya başlıyorum bu gün,bölümüm ingilizce alımda iyi ama ben 68 alabildim akıl beş karış havada,fırsatı değerlendirip çalışmadım,70 alamadım arada sohbet edebilecek,belki yeni dostluklar kurabilecek bir topc araken buraya yazmak geldi içimden.şimdilik maraştayız haftaya dönüyoruz...ikinci girişim olacak.durum bu :)
hayırlı olsun kuzular tubişim eline saglık şu içimdeki alpereni bi pırtlatıyım ondan sonra çocugu uyutup kaçarım yanınıza
üzgün oldum da sonra site 1 saatlik vermiş banı yanlıslıkla ben de hemen cıkıverdım kodesten :)
ay ama dün öldüm gülmekten ya yasadıklarına değil de kuş diyince bende kayış koptu
Napiyonuz hatunlar
Ne kaçırdım ben
clemimiyeni topic hayırlı olsun kızlar..
pırtlat da gel canımhayırlı olsun kuzular tubişim eline saglık şu içimdeki alpereni bi pırtlatıyım ondan sonra çocugu uyutup kaçarım yanınıza
merhaba hoş geldin. bana kpss demeyinsiteye bir alışsam ne nerde bulana kadar :) tanıtayım tabi,evde ayak işlerine bakıyorum :) zman geçirecek bir şeyim yok,çok sıkıldım,boş durdukça olumsuz düşnceler...gezinirken burayı gördüm.. kpss ye hazırlanmaya başlıyorum bu gün,bölümüm ingilizce alımda iyi ama ben 68 alabildim akıl beş karış havada,fırsatı değerlendirip çalışmadım,70 alamadım arada sohbet edebilecek,belki yeni dostluklar kurabilecek bir topc araken buraya yazmak geldi içimden.şimdilik maraştayız haftaya dönüyoruz...ikinci girişim olacak.durum bu :)
kodese geri gidicez bir mune gelsin de yakacak biziMapus arkadaşım
Naber
Kiz sus Allah gostermesinkodese geri gidicez bir mune gelsin de yakacak bizi
Biskrem naberyeni topik
Mune gelip bizi mapusa geri gondercek diolar beklemedeyim ins gondermezSağol kuzum hoşgeldin sefalar getirdin
Hiç üzülme böyle bir sistem için
Ben de 74 aldım bölümüm sosyal bilgiler.
Bizi atamadıkları için onlar pişman olacak
Hoşgeldin ablam
Hayırlısıyla bir pırtlat kuzucuğumuzu hep gel sonra hep
Ben de yorumları okudukça kendimden geçtim yav
Tam yorum yazacaktım aman mune gelir didim şimdi.
Ama kutudan kazen çıktı
Ev işi yaptım boş boş oturuyorum canım sen napıyosun ?
yeni topik
uff ben konuyu buldugumda,bayagı gec kalmısım,pek bi kaynaktıKuşlu,şaplaklı bir konu vardı gece kuzum
Kadın şey sırasında kocasının terini silip gülmüş kocası da bacağına bir şaplak
atıvermiş gitmiş.Sonra kadın küsüm içerde oturuyo yazacağına kusum yazdı.
Millet de başladı tabi kuşlu geyiklere Sonra Kazen kıyım yaptı
tuğbim hayırlı olsun topikin :) isim çok güzel olmuş aynen bizi anlatıyo
tabikideBuyrun efendim hoşgeldiniz
Bi biskrem alırım ama
Mune gelip bizi mapusa geri gondercek diolar beklemedeyim ins gondermez
iyim canım,gecti ofkem:Biskrem naber
Drumlar nasil
Burdayim komutanimDünkü ban yiyenler burdamı!!!!????