- 6 Nisan 2013
- 3.545
- 1.688
Gozun aydin canim
Hersey yolundami
Sağol canım yolunda her şey
Sadece sesi kısılmış bağırmaktan.Olur o kadar artık.
Sen nasılsın geçti mi başının ağrısı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gozun aydin canim
Hersey yolundami
Evlileri de ekleyelim o zaman :)
Bgn igne vurdular gecti ama korkudan uyuyamiyorum yine basim agriyacak diye bozuk bi haldeyim kabus goruyorum sabaha kdrSağol canım yolunda her şey
Sadece sesi kısılmış bağırmaktan.Olur o kadar artık.
Sen nasılsın geçti mi başının ağrısı ?
Bgn igne vurdular gecti ama korkudan uyuyamiyorum yine basim agriyacak diye bozuk bi haldeyim kabus goruyorum sabaha kdr
Buzluk durum degil bu ya bende buzun uzerinde yattigimi bilirim birazda psikolojik bnmkisiİnşallah geçer lorinim ya.
Ben buz koyuyorum başıma ağrıyınca iyi geliyor.
Doğrudur canım.Zor olacak ama düşünmemeye çalışBuzluk durum degil bu ya bende buzun uzerinde yattigimi bilirim birazda psikolojik bnmkisi
Hayattan zevk almiyorum artik icimden hic birsey yapmak gelmiyorDoğrudur canım.Zor olacak ama düşünmemeye çalış
Hayattan zevk almiyorum artik icimden hic birsey yapmak gelmiyor
Hicbir istedgimi yapamiyorum bliyomusun hicbirseyiii sen yne okumussun bi diploma var elinde kpss ile ugrasiyosun bnm o bile yokİşte ona çare yok lorinim ya bizim de içimizden
yaşam sevincini aldılar ama dayanmaya çalışıyoruz işte.
Canım düşünmesen böyle şeyler,sanırım biraz fazla karamsarsın bu aralar sen..Hicbir istedgimi yapamiyorum bliyomusun hicbirseyiii sen yne okumussun bi diploma var elinde kpss ile ugrasiyosun bnm o bile yok
Evet uzun zamandir boyleyim bi ara dr a gitmiştim depresyonda oldgumu soyledi ne bileyim hep boyle kotu seyler dsunuyorum elimde degil sonrada gece uyuyamiyorum basim agriyo filanCanım düşünmesen böyle şeyler,sanırım biraz fazla karamsarsın bu aralar sen..
O dr ilac verdi bana antidepresan verdi ilaci bir gun ictim gecem gunduzume karisti uyuyamadm bas agrisi yapti biraktim ilaci. Bugun eskiden kullandigim bi ilaca basladm o zmn ii gelmişti ins smdidr ii olurYardım alsan canım psikolojik olarak çok rahatlatır belki seni hem belki şu baş agrıların da hafifler??
O ilaçların genelde çok uyku yaptıgını duymuştum demekki sende ters etki yapmış..O dr ilac verdi bana antidepresan verdi ilaci bir gun ictim gecem gunduzume karisti uyuyamadm bas agrisi yapti biraktim ilaci. Bugun eskiden kullandigim bi ilaca basladm o zmn ii gelmişti ins smdidr ii olur
Hicbir istedgimi yapamiyorum bliyomusun hicbirseyiii sen yne okumussun bi diploma var elinde kpss ile ugrasiyosun bnm o bile yok
Bu sene tercih yaptim canim 2. Tercihlerin sonucunu bekliyorum bi karamsarlik var icimde ins istedgim gbi olur aslinda biraz uzaklassam buralardan kendime yeni bir hayat kursam belki daha ii olurumGençsin daha gir üniversite sınavına canım.hiçbir şey için geç değil
Bazilari bana yaramiyor canim suana kdr birsuru antidepresan kullandim sadece iki tanesi yaradi bana yani uykusuzluk yapmadi kendimi iyi hissettrdi bgn birine basladim iste aslinda dr a gttm bgn norolojiye gttikten sonra dr bey dha 12 olmadan yemege ciktigi icin 1.30 saat beklemeyi gozum yemedi bende gttim kullandgim ilaci aldimO ilaçların genelde çok uyku yaptıgını duymuştum demekki sende ters etki yapmış..
Bu sene tercih yaptim canim 2. Tercihlerin sonucunu bekliyorum bi karamsarlik var icimde ins istedgim gbi olur aslinda biraz uzaklassam buralardan kendime yeni bir hayat kursam belki daha ii olurum
Anestezi tercih ettim bol bol hem ozel hem devlet universitelerini... kendi bolumumu tercih ettim cocuk gelisimini aslinda bn senelerdir universite icin para biriktiriyorum ama dha cok biriktrmem lazimHadi inşallah gelir
Hangi bölümleri tercih ettin ?
Anestezi tercih ettim bol bol hem ozel hem devlet universitelerini... kendi bolumumu tercih ettim cocuk gelisimini aslinda bn senelerdir universite icin para biriktiriyorum ama dha cok biriktrmem lazim