Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İç guveysinden halliceSelamlar nasılsınız ?
Geçmiş olsun canımSelam kizlar mevsim değiştiği icin migrenim yine azdi cok kotuyum
SelammSelamlar nasılsınız ?
Biz de kardeşime okul alışverisi yaptık bugun ama hava cok sıcaktı ve başımın ağrısı beni öldürecek
sağol ablası ya babam arabayı haldır huldur sürdü ondan da başım fena oldu sıcakta eklenince işteGüzel günlerde kullansınlar canım.
Havalar soğudu ama güneş yine de insanı bitiriyor.Ben de
çarşıya gidecektim bugün ablam yan çizdi.Şiir kitapları alacaktım kendime.
sağol ablası ya babam arabayı haldır huldur sürdü ondan da başım fena oldu sıcakta eklenince işte
ben de acaba roman mı alsam diyorum da hiç kitap ve türevleri göresim yok valla
Sagol canim yine kabus dolu gunler beni bekliyor sankiGeçmiş olsun canım
Selam cnmsağol ablası ya babam arabayı haldır huldur sürdü ondan da başım fena oldu sıcakta eklenince işte
ben de acaba roman mı alsam diyorum da hiç kitap ve türevleri göresim yok valla
Sagol tatlimGeçmiş olsun canım
Sağolasın kuzucumEllerine sağlık kuzum
Hayırlı olsun kardeşinin cicişleri,geçmiş olsun kuzum noluyor bugunlerde moda mı oldu baş agrınızBiz de kardeşime okul alışverisi yaptık bugun ama hava cok sıcaktı ve başımın ağrısı beni öldürecek
Valla sen başım agrıyor deyince sıkıntısı beni sarıyor sankiSagol canim yine kabus dolu gunler beni bekliyor sanki
Bgnki igneden sonra durdu basim ama gece sabaha kdr kabus goruyorum ya yine siyirttim galiba bu havalar degisince boyle oluyorum hepValla sen başım agrıyor deyince sıkıntısı beni sarıyor sanki
Bende aof ye calismaya basladim ing 1 e calisiyorum bi insan hicmi anlamaz ingilizceden ya yuh olsun bnaRoman okumak iyi şey hoş şey de ben şu illet kpss nin yüzünden set oluşturdum sanırım bir ay önce başladıgım roman hala yarım duruyor...