- 11 Eylül 2014
- 388
- 215
- 38
Yalnız değilsin bu konuda hem sevmiyorum hem de hiç anlamıyorumBende aof ye calismaya basladim ing 1 e calisiyorum bi insan hicmi anlamaz ingilizceden ya yuh olsun bna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yalnız değilsin bu konuda hem sevmiyorum hem de hiç anlamıyorumBende aof ye calismaya basladim ing 1 e calisiyorum bi insan hicmi anlamaz ingilizceden ya yuh olsun bna
Sendemi aof okuyosun cnmYalnız değilsin bu konuda hem sevmiyorum hem de hiç anlamıyorum
Biktim valla kac senedir bitmedi aof.Yok tatlım ingilizce konusunda söyledim onu ben mezunum.
Benim özellikle yagmur yagdıgında hava kapalı olur ya simsiyah olur her yer işte o anlarda kimse dokunamaz bana çok agresif olurumElimde değil ruhum sıkılır daralırım basarlar beni böyleBiktim valla kac senedir bitmedi aof.
Ya bisey sorcam havalar kotu olunca seninde icin sıkılıyor mu
Bnm bu aylarda basliyor bi ic sıkıntısı havalar duzelene kdr kışın disari bile cikmak istemiyorum yaBenim özellikle yagmur yagdıgında hava kapalı olur ya simsiyah olur her yer işte o anlarda kimse dokunamaz bana çok agresif olurumElimde değil ruhum sıkılır daralırım basarlar beni böyle
Yok benim o kadar değil ara ara oluyor,insanın ruh halini etkiliyor ya hava..Bnm bu aylarda basliyor bi ic sıkıntısı havalar duzelene kdr kışın disari bile cikmak istemiyorum ya
aynı kuzum aynı ben de öyleyim. bir edebiyatçı olarak utanıyorum ama napimGeçmiş olsun balıma.
Al kuzum kafan dağılır biraz.Şu kpss derdiyle uğraşmaktan
kitap falan okumuyoruz senelerdir.Kitap sorsan öneremem bile
o derece uzak kaldım.
Yok canım benim başım sıcakta ve kalabalıkta ağrır genelde kimin ağrıyor ki başkaHayırlı olsun kardeşinin cicişleri,geçmiş olsun kuzum noluyor bugunlerde moda mı oldu baş agrınız
tamam canım aklımda olsun ama hiç kitap görsim yok şu araSelam cnm
Böğürtlen kışı diye yeni cikan bir kitap var tavsiye ederim
Evet benim cok fazla etkiliyor demekkiYok benim o kadar değil ara ara oluyor,insanın ruh halini etkiliyor ya hava..
İç guveysinden hallice
Çok şükür iyiyiz mare.Sen nasılsın ?
Benim cok fazla etkiliyor soguklarda bas agrim daha fazla oluyor basim agridikca dha kotu hissediyorum oyle kisir bi donguye griyor sankiYok benim o kadar değil ara ara oluyor,insanın ruh halini etkiliyor ya hava..
Lorinin de agrıyor ya kuzum ondan öyle yazdımaynı kuzum aynı ben de öyleyim. bir edebiyatçı olarak utanıyorum ama napim
Yok canım benim başım sıcakta ve kalabalıkta ağrır genelde kimin ağrıyor ki başka
tamam canım aklımda olsun ama hiç kitap görsim yok şu ara
Gözünaydınn nasıl seviniyor kuzum ya kıyamammmAskerim aradı çok şükür kızlar.
Cok sevindim kuzum benimki de 1 saat önce aramıstı 1haftadır konusamıyorduk iyi miymiş kuzum nasılmısAskerim aradı çok şükür kızlar.
Gözün aydın Semiramis Allah kavuştursun.Askerim aradı çok şükür kızlar.
Gözünaydınn nasıl seviniyor kuzum ya kıyamammm
Cok sevindim kuzum benimki de 1 saat önce aramıstı 1haftadır konusamıyorduk iyi miymiş kuzum nasılmıs
Gözün aydın Semiramis Allah kavuştursun.
Burada baya asker yolu gözleyen var galiba hepinizi Allah kavuştursun...
Gozun aydin canimAskerim aradı çok şükür kızlar.
Teşekkür ederim kuzum
İlk defa sesinden bu kadar uzak kaldım
Oyy sevindim kuzum senin adına
Sesi kısılmış bağırmaktan
Günler geçmiyor diyor
Çok teşekkür ederim mare
Evet üç kişi var asker yolu bekleyen burda.
Çok boyutlu bir topik burası.Kpss ye hazırlananlar ,asker yolu bekleyenler ,nişanlılar...