- 6 Nisan 2013
- 3.545
- 1.688
Akşama foto atarım.Peçetelik saklama kabı ve tepsi aldım kuzum. Şimdi pilav yapıcam.
Bekliyorum ballı lokmam. Çeyiz lafını
duyunca heyecanlanıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşama foto atarım.Peçetelik saklama kabı ve tepsi aldım kuzum. Şimdi pilav yapıcam.
Bekliyorum ballı lokmam. Çeyiz lafını
duyunca heyecanlanıyorum
Aynen kuzum.Televizyonu açık unutup gitmişim sevinçten.
Kıyamam kuzuma ya
Güzel günlerde kullanırsın inşallah linkam
İnşallah kuzum.Babama da göstertti annem,bak neler aldık diye. Utandım.
Ben de utanırdım yerinde olsam
Bizde de düğün lafları açılmaya başladı.Ablamlarla aynı
yerden ev aldık onlar mevcut evlerini satamadılar.Kredi çektiler yetmedi.Babama
da çektirtecekler.Babam da "Tuğbaya sorun şu bir sene içinde evlenmem diyorsa çekerim" demiş.
Günü de dün aldık taptaze cevaplar veriyorum bebeğim sana bak1 şubatta düğünümüzde kuzummmO zaman düğün ne zaman Ne çok soru sordum yav
Günü de dün aldık taptaze cevaplar veriyorum bebeğim sana bak1 şubatta düğünümüzde kuzummm
Ayyy şaka gibi dimi ? Gerçi hala uzak geliyo bana.İnsanın içi bi tuhaf oluyo.
AynennnnnBekliyorum ballı lokmam. Çeyiz lafını
duyunca heyecanlanıyorum
Aynen linkam ya.Düğünümüz olana kadar inanamayız biz bence .
Valla baban bunu söylemişken kaçırma atla balıklama kuzumBen de utanırdım yerinde olsam
Bizde de düğün lafları açılmaya başladı.Ablamlarla aynı
yerden ev aldık onlar mevcut evlerini satamadılar.Kredi çektiler yetmedi.Babama
da çektirtecekler.Babam da "Tuğbaya sorun şu bir sene içinde evlenmem diyorsa çekerim" demiş.
Günü de dün aldık taptaze cevaplar veriyorum bebeğim sana bak1 şubatta düğünümüzde kuzummm
Sağ ol kuzucum darısı tüm kızçelerime asker yolu bekleyenlere uzakta bekleşenlere vs....Çok sevindim tualim çok az kalmış ne güzel.
Evet bebeğimmmm Rabbim bir kapı kapatırken diğerini açıyor diye boşuna demiyorlarmışşşNeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ?
Olsa eve gitsek ben hala babama yakalancaz diye de korkarım.
Valla baban bunu söylemişken kaçırma atla balıklama kuzum
İnşallah canım benim hayırısıyla inşallah..O korku hiç gitmeyecek hiiiç
Doğru dedin kuzum
Askerden gelince sevdicek resmiyete dökeriz artık.
Sağ ol kuzucum darısı tüm kızçelerime asker yolu bekleyenlere uzakta bekleşenlere vs....
O korku bende düğün gecesi ya da sabah kahvaltıda olacak diye korkuyorum zümremOlsa eve gitsek ben hala babama yakalancaz diye de korkarım.
Evet bebeğimmmm Rabbim bir kapı kapatırken diğerini açıyor diye boşuna demiyorlarmışşş
O korku hiç gitmeyecek hiiiç
Doğru dedin kuzum
Askerden gelince sevdicek resmiyete dökeriz artık.
O korku bende düğün gecesi ya da sabah kahvaltıda olacak diye korkuyorum zümrem