- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi BenimZorHayatim
Ilacin etkisi cok olmadi cunku mide problemim yuzunden duzenli kullanmadim. Sen kullanmaya devam et.Ne güzel vermişsiniz .Peki ilacın etkisi oldu mu doktor kilo vrrmeni hızlandırır ,tatlı isteğini epey batıracak dedi ama hala aynıyım tatlıya karşı .Kilo da vermedim hatta aksine parmaklarım dahil sis :/ haftaya kontrolüm olacak ama kullanan birisini görünce sorayım dedim aynı etkiler oldu mu
Onun yerine , tatli istegimi bastirmak icin bir sure meyve dahil hic tatli yemedim. Inanilmaz ama gercek.

Bugunlerde yine cikolatayla kahvalti yapiyorum ama her zaman degil.

Benim istahim degisken , tatli tuzlu , tuzlu tatli diye gider.
Genel olarak ;
Daha cok yogurt tuketiyorum, inek sutu yerine badem sutu , yulaf sutu , soya sutu... Et yemeyi tamamen biraktim ,
balik tuketiyorum. Ekmek fazla sevmem arada simit , pogaca olabilir ama fazla degil. Aklima geldikce salata tuketiyorum ama fazla aklima geldigi soylenemez. Bir de yas pasta manyagiyim. Latte ve patates de olmazsa olmazim.

Sanirim yerinde olsam yine bastan yaptigimi yapardim. Ekmek , meyve tatli tamamen kesip bademe agirlik verirdim. Antep fistigi da iyi geliyordu bana.
Bir de tatli istedigimde mocha , chai latte sivi tatlilari tarzi seyleri yas pastaya tercih ediyordum/ediyorum.