• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Depresyonda mıyım

bahar delisi

Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2022
37
9
6
22
Merhaba kızlar ben genel olarak her şeyden sıkılmaya başladım yani film izlemekten müzik dinlemekten dersden acaba depresyondayım mutlu muyum mutsuz muyum belli değil yinede sağlığım yerinde çok şükür ailem hayatta sadece ayrılar ben başka bir yerde küçük bir ilçede bilgisayar programcılığı okuyorum galiba bunaldım
Hayaller kuruyorum mesela İstanbul' da güzel bir şirkette ise girdiğimi falan ama onada çok var sanki hep aynı yerde kalacakmış gibi hiç başarılı olmayacakmış gibi hissediyorum yaşım 19 Şubat'ın 25 inde 20 olacağım zaman ne çabuk geçiyor ilkokula gittiğim günleri özlüyorum heyy gidi günler

Merhaba kızlar ben genel olarak her şeyden sıkılmaya başladım yani film izlemekten müzik dinlemekten dersden acaba depresyondayım mutlu muyum mutsuz muyum belli değil yinede sağlığım yerinde çok şükür ailem hayatta sadece ayrılar ben başka bir yerde küçük bir ilçede bilgisayar programcılığı okuyorum galiba bunaldım
Hayaller kuruyorum mesela İstanbul' da güzel bir şirkette ise girdiğimi falan ama onada çok var sanki hep aynı yerde kalacakmış gibi hiç başarılı olmayacakmış gibi hissediyorum yaşım 19 Şubat'ın 25 inde 20 olacağım zaman ne çabuk geçiyor ilkokula gittiğim günleri özlüyorum heyy gidi günler
Depresyon değil de canın sıkılmış bence sadece :)

Ancak ilkokula kadar geri gidebilirsiniz zaten daha evvelinde kundaktasiniz ama biz oyle mi? 30,25 ,15 hatta 5 e kadar gideri var yas 35 ...

Ayca iki uc hafta falan surerse depresyon denebilir de uzmana sormak lazim

Bunalmışsınızdır. Kendinize sağlam hedefler koyun, derslere asılın, yazılımda kendinizi geliştirin bir sürü kurs izleyin pratik yapın, ingilizceyi çok ileri düzey öğrenin, hobilerle uğraşın ne bileyim resim olur tiyatro olur müzik olur veya sosyal sorumluluk projeleri gibi, sosyalleşin… Kafanız dağılacaktır. Şimdi ilkokulu özlüyorsunuz, üniversiteye dair çok güzel anılar birikimler bırakın ki ileride üniversiteyi daha çok özleyin 🙂

Hep aynı şeyler sıkıcı gelebilir manevi yönden ihtiyacın olabilir namaz ve Kur'an olarak

Merak etmeyin, sadece sıkılmakla depresyona girmiş olmuyorsunuz. Depresyon çok daha ağır bir ruh durumu.
Sizin yaşınızda ufak tefek gelecek kaygıları hissetmek normal bir durum. Hatta ülke ekonomisini de işin içine kattımızda kaçınılmaz olduğunu da söyleyebiliriz.
Açıkçası bu zamanlarınızın değerini bilin derim. Kendinizi geliştirin. Kurslar, sosyal aktiviteler, part-time iş gibi aktiviteler hem profesyonel hayatınız için hem de kişilik gelişiminiz için yararlı olacaktır. Hem böylece sıkılmaya da vaktiniz olmaz.

Back
X