Deprem

hepimize geçmiş olsun kızlaar gerçi biz hissetmedik.... merdivenlerden iniyorduk sokak kapısına çıkınca komşu söledi çok fena sallandık die.. allah korusun hepimizi ülkemizi rabbim bir daha bu millete deprem felaketi yaşatmasınnn..

bu arada benim hat avea eşimin turkcell ev telefonuda dahil hiç problem yookkk çok şükür..

Flash ı izliyorum. Şuan için ölen veya yaralanan haberi ellerine ulaşmamış. İnşallah ölen yaralanan yoktur

Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun,Allah bir daha yaşatmasın Rabbim korusun hepimizi.(Ben başka bir şehirdeyim ama haberlerden ve burada forumdan duydum)

dertler ne kadar boş geliyo o an, hayat ne kadar tatlı geliyo, ama yarım saat sonra kaldığın yerden saçma sorunlarını düşünmeye devam ediyosun:KK31:

Deprem 6 şiddetindeymiş devletimiz 5.9 olarak yayınlatıyormuş çünkü 6 olunca afet bölgesi sayılıp vergiden muaf sayılırmış.

böyle bir bilgi edindim ama doğrulunu bilemem..
uluslararası sitelerde 6,3 gösteriliyor çünkü

Arkadaşlar hepimize geçmiş olsun. ben bursadayım depremi şiddetli hissettik hatta artçı depremleride hissediyorum . evimiz güvenli depreme dayanıklı ama yinede kul yapımı insan korkuyor. aslında kendim için değilde 2 yaşında bir kızım var onun için çok korktum. 1999 daki istanbul depreminide yaşamıştım herhalde onunda etkisiyle korku artıyor. Allahım hepimizi korusun inşallah ölü haberleride olmaz. Allah hepimizin yardımcısı olsun beterinden korusun yarabbim.

Deprem 6 şiddetindeymiş devletimiz 5.9 olarak yayınlatıyormuş çünkü 6 olunca afet bölgesi sayılıp vergiden muaf sayılırmış.

Hiç şaşırmadım.

Son düzenleme:

aynen canım eşimde 6 okudu ama düşük verme nedenin bu olacağı hiç aklıma gelmezdi doğrusu

İnşaallah can kabı ve yaralı yoktur. Simav, Kütahya ve hepimize geçmiş olsun.
Felaketlerden Rabbime sığınırız.

annem bana ulaşamayınca jandarmayı aramış yıkılan ev falan yok değilmi diye:KK53: öğrenciyim şaka gibi annem var ya :KK9:

yanlız deprem olunca bile kk ya doluşuyoruz, burası sanallıktan çıkmaya başladı artık:KK1::KK1:

X