Deprem

naptınız kızlar deprem sırasında, ben öyle gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalakalıyorum:KK53::KK53:

ben annemlerin paniğinden kendimi unutmuştum
anneme annemm dışarı kaçın dışarı diye çığırıyodum eşim şaşkınlıkla yüzüme bakıyo
o sırada annee bende sallanıyorum ama oturmaya devam ediyorum eşim ayağa fırladı hadi hadii dışarı ben hala oturuyorum bende donup kalıyorum hehralde :KK53:

naptınız kızlar deprem sırasında, ben öyle gözüne far tutulmuş tavşan gibi kalakalıyorum:KK53::KK53:

ay ben farkında olmadan zıplıyorum ya
öyle düşünme sakın beni canlandırma gözünda döferim:KK1:
herhalde zıplarsam daha az hissederim diye
olduğum yerde deprem deprem deprem diye
zıplayan bi deli düşün:KK53:

Arka arkaya toplam üç deprem..
O barajları havuzları merak ediyorum ben.

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

eskişehiri de deli salladı ya çok tırstımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:KK52::KK52::KK52::KK52:

Evde bir tek ben hissettim ama gözümü lambaya diktim,yok,sallanmıyor.Dedim kendi kendime sallandım herhalde :))
Kardeşime dedim,güldü...

Haber kanallarına geçtim hemen,Murat Bardakçı deprem oluyor galiba,ben mi öyle hissettim acaba deyince aha benden biri daha var dedim.

Nişanlım çok korkmuş,burası çok sallandı diyor.Koskoca fabrikada tek başına kalıyor,birde bugüne kadar hiç hiç deprem hissetmemişti.Bu gece uyuyamaz heralde...

ağzım açık avizeye baktım anaaa sallanıyos diye....hiiiç ööle kendimi koriim dışarı fırliim filan yok.gayet relaks avizenin git geline baktım.

Son düzenleme:
ay ben farkında olmadan zıplıyorum ya
öyle düşünme sakın beni canlandırma gözünda döferim:KK1:
herhalde zıplarsam daha az hissederim diye
olduğum yerde deprem deprem deprem diye
zıplayan bi deli düşün:KK53:

:KK60::KK60: ay hiç güleceğim yoktu, bak ondan saklanmış hayvancıklar demekki, noluyo bu kadına diye:KK1::KK1:

kütahya şaphanede bi deprem daha olmuş 4. deprem kütahyada

ayy ben şimdi kendime geldim, deprem oluyo ben diorum ki acaba KK'da ki kızlar naptı şimdi :KK70: sonra da hemen konuyu açıp soriim dedim, he bide annemi aradım o çok korkarda...:KK51:/B]

kızlarrrr deprem anında üstüm hiç müsait deildi

nasıl giydim eşofmanlarımı nasıl çıktık evden eşimle hatırlamıyorum bile daha şimdi girdik eve.. neyse eşofmanlarla kalıyım bugün millete bi şok daha yaşatmaya gerek yokk belki yine çıkmak falan gerekir:KK52::KK52:

Deprem de çalışmayan Turkcell,sitesine girilmeyen Kandilli Rasathanesi,Reuters haber yapmışken merkez üssünü öğrenememiş haber kanalları.. nefret ettim yeminle.. en kötüsü bilgisizlik.. ailem istanbul yıkıldı sanmış ben ege 'de oldu sandım.. deli ediyor beni bu ülke..!

X