Deprem

Allah bir daha yaşatmasın çok kötü salladı cidden kutahyadaki bu kadar salladıysa ben düşünemiyorum istanbulda olacak depremi çok korktuk :KK43::KK43:

ya bende niye duymadım diyom bu gece olmuş ya gece yarısını geçince topikde tarih bölümünde dün yazısını görünce dün meydana geldi sanıyom :)
tam 7 ilde hissedilmiş kütahya ,izmir, yalova,bursa ,çanakkale,edirne ve istanbulda hissedilmiş
bursa nını inegöl ilçesinde 75 yaşındaki bir bayan kalp kırizi sonucu vefat etmiş ALLAH RAHMAET ETSİN
RABBİM bir daha yaşatmasın

gemiş olsun kızlar yaa :KK59:Allah kimseye yaşatmasın birdaha...

Gölcük'te bizde hissetik üstelik ben aksam eve geldiğimde 19:30 sıraları avizeler sallanıyordu..ve mutfaktaki musluk suyunda inanılmaz bir sıcaklık vardı ki normalde buz gibidir direk aklıma deprem geldi..
sizede söyleyen oldu mu bilmiyorum ama şimdide 5 saat sonra bir daha olacakmış saçmalığı dolanıyor ortada sanırım biri ortaya attı bunu gerçek değildir bence :26: yani inşallah..

yaaa simav benm okuduğum 2 yılımın geçtiği yer :KK43: bütün arkadaşlarım herkes orada nasıl aklım kalıo simdi :KK43: rabbim yardım etsin oradaki herkese :KK43: :KK43: :KK43: :2:

cnn türkte açıklama yapıyo yetkililer ... 10 gün dvm edecekmiş yaaaa :KK53:insanları futbol sahalarında topluyorlar kızılay akut gidiyor..tlflar kesik miş ki ilk zamanla buradada kesikti.

2 vatandaşımız hayatını kaybetmiş 25 de yaralı var :KK43:
İstanbul'dayız bizde ailece çıktık dışarı arabada bekledik yaklaşık 1 saat bugece uyumamayı düşünüyorum çok korkuyorum

ALLAH YAR VE YARDIMCILARI OLSUN...ALLAHIM DAHA BETERINDEN KORUSUN YARABBIM...INSALLAH KIMSEYE BISEY OLMAZ COK SIDDETLI BI DEPREM YASAMADIM AMA ALLAH KIMSEYEDE YASATMASIN...:nazar:AMIN

OLENLERE ALLAH RAHMET EYLESIN ALLAHIM GUNAHLARINI AFFETSIN...YAKINLARINA ALLAH SABIR VERSIN...YARALILARADA ALLAH SIFA VERSIN...:nazar:AMIN

Ben yatagımdan uzanıp okuyorum yazılanları,bırazdan uyuyacagım,korkunun ecelefaydası yok demısler.herkesebuyuk gecmıs olsun.

ben yatıyorum arkadaşlar, hepinize iyi geceler... Rabbim herkesi korusun, Kütahyallıları dualarımızdan eksik etmeyelim... dua edip yatalım inşAllah.. hayırlı geceler...

cnn türkte açıklama yapıyo yetkililer ... 10 gün dvm edecekmiş yaaaa :KK53:insanları futbol sahalarında topluyorlar kızılay akut gidiyor..tlflar kesik miş ki ilk zamanla buradada kesikti.

2 sene önce Konya bir ramazan sallandı.İlk gece 9 cıvarında 4,6,sonra sabaha karşı 4,7 artcılatı 2,5-3 cıvarı devamlı Kandilli nin sitesinden takip ettik.

nasılsınız arkadaşlar?? İnşallah attık üzerimizden depremin stresini, herkes normal hayatına döndüü... hayatını kaybedenler için Allah rahmet eylesiinn... :KK59:

X