Deprem

ağzım açık avizeye baktım anaaa sallanıyos diye....hiiiç ööle kendimi koriim dışarı fırliim filan yok.gayet relaks avizenin git geline baktım.

en kıymetlim avizemdir diyosun:KK1::KK1:
demin dut yemiş bülbül gibiydim açıldım bak:KK53::KK53:

Deprem de çalışmayan Turkcell,sitesine girilmeyen Kandilli Rasathanesi,Reuters haber yapmışken merkez üssünü öğrenememiş haber kanalları.. nefret ettim yeminle.. en kötüsü bilgisizlik.. ailem istanbul yıkıldı sanmış ben ege 'de oldu sandım.. deli ediyor beni bu ülke..!

aa turcelldemi yokmuş, öyle... hiç bi haber sitesine girilmedi, eşim yabancı sitelerden öğrendi:KK31:

anam izmirde nasıl hissettik tam kanallarda ararken istanbulu gördük ailem izmitte depremide yaşamıştık bizimkiler hissettik diyince tam nasıl hem orda hemburda hissettik derken kütahya açıklandı şimdiden herkeze geçmiş olsun

facede farklı illerden herkes yazında, korktuk bizde, bizimde aklımıza ist. geldi, allah korudu yine

Son düzenleme:
Ben eskişehirdeyim deprem olur olmaz kayınvalideme annemlere hemen ulaştık hattımızda turkcell

deprem en çok kütahya eskişehir ve bursada hissedilmiş. ama sanki merkez üssü eskişehir gibiydi çok fazla hissettik biz ya:KK43:

Son düzenleme:
kızlar yaw tüm keyfim kaçtı kötü bişey olunca çok üzülüyorum tabiki biz uagız kütahyaya ama insan çok etkileniyor

bu kadarcık bi depremle Kandillinin sitesi çöküyosa Allah korusun büyük bi depremde nereler çökeer?? :KK59::KK59:

canım 17 ağustostda öyle olmuştu, geçmiş olsun canım hepimize

Aminn geçmiş olsun geçsin gitsin de..
11 yılda bir milim ilerleme olmaz mı ülke teknolojisinde..?
İletişim deprem de en önemli şey,hasar bilgisi verilmesi lazım nereye ne lazım ne lazım,yarılı bilgisi ölü bilgisi enkaz bilgisi.. telefon yoksa hayat yok yani..

X