Deprem

Ben de hissetim kızlar afyondayım evde bir ben hissettim herkes tuhaf tuhaf bana bakınca bir kötü oldum:KK9:
annemler hissetmediler nede eşim
Korktum elimde değil
İstanbulda da oldu denilince hemen koştum buraya
Şimdilik can kaybı yok umarım arkası gelmez bununla kalır
Rabbim korusun herkesi bi çok yerde hissedilmesinin sebebi eski gediz depreminin fay hattı üzerinde olmasıymış
Daha doğrusu tv de öyle açıklıyor uzman kişiler:KK35:
amonra canım korkmuşsun kıyamam sana eşinede geçmiş olsun umarın kısa srede toparlanır
Allaha emanet olun kızlar

Ben de hissetim kızlar afyondayım evde bir ben hissettim herkes tuhaf tuhaf bana bakınca bir kötü oldum:KK9:
annemler hissetmediler nede eşim
Korktum elimde değil
İstanbulda da oldu denilince hemen koştum buraya
Şimdilik can kaybı yok umarım arkası gelmez bununla kalır
Rabbim korusun herkesi bi çok yerde hissedilmesinin sebebi eski gediz depreminin fay hattı üzerinde olmasıymış
Daha doğrusu tv de öyle açıklıyor uzman kişiler:KK35:
amonra canım korkmuşsun kıyamam sana eşinede geçmiş olsun umarın kısa srede toparlanır
Allaha emanet olun kızlar

kuzum iyisin ya çok sevindim:KK70:

türkiye yerinden kaymaya başladı sanırım. şimdide giritte olmuş allahım korusun herkesi

dünya ekseninden 12 cm kaydı sen bana 1 cm bile yaklaşmadın:KK53::KK53:

aklıma geldi şimdi dizinin bu cümlesi:KK53::KK53:

Deprem 6 şiddetindeymiş devletimiz 5.9 olarak yayınlatıyormuş çünkü 6 olunca afet bölgesi sayılıp vergiden muaf sayılırmış.

böyle bir bilgi edindim ama doğrulunu bilemem..
uluslararası sitelerde 6,3 gösteriliyor çünkü

nedense hiç şaşırmadım
3 yıl önce giresunda selden heyelandan bi çok kayıp yaşanmasına rağmen
afet bölgesi ilan edilmedi.
göz gördü ama bazıları görmedi
kayıpta olmazsa işlerine gelir.
yabancı kaynaklar 6,3 konusunda iddalı

Kızlar deprem önceden tahmin edilmiş sanırım,öyle birkaç yorum okudum,siteyide vermişler ama açılmıyor site...

Birde aklıma geldi (Çok üzücü ama deprem ancak deprem olunca aklımıza geliyor) vatandaşın biri bir alet üretmişti,6 ay önceden bilinecek falan filan diyordu,bunun için onaylanması gerekiyormuş.Gerçekse çok süper birşey olur,bizdende böyle teknolojik ilerlemeler olsa ne olur yani...

Kızlar deprem önceden tahmin edilmiş sanırım,öyle birkaç yorum okudum,siteyide vermişler ama açılmıyor site...

Birde aklıma geldi (Çok üzücü ama deprem ancak deprem olunca aklımıza geliyor) vatandaşın biri bir alet üretmişti,6 ay önceden bilinecek falan filan diyordu,bunun için onaylanması gerekiyormuş.Gerçekse çok süper birşey olur,bizdende böyle teknolojik ilerlemeler olsa ne olur yani...

böyle bişey mümkün olsa önce japonlar bulurdu diyesim var:KK53: ama inşallah:KK31:

böyle bişey mümkün olsa önce japonlar bulurdu diyesim var:KK53: ama inşallah:KK31:

japonlarda böyle bi sistem var canım zaten 1 dk öncesinde alarm çalıyo kentte herkes önlemini alıyolar. farketmişsinizdir herkesin ellerinde kameralar deprem anını çekiyolar. alarm sesini duyup çıkıyolar dışarıya ellerinde kameralarla

japonlarda böyle bi sistem var canım zaten 1 dk öncesinde alarm çalıyo kentte herkes önlemini alıyolar. farketmişsinizdir herkesin ellerinde kameralar deprem anını çekiyolar. alarm sesini duyup çıkıyolar dışarıya ellerinde kameralarla

alla alla o kıymetli bi dakkayı çekim içinmi harcıyolar yani, ne kamera manyağı adamlar:KK53::KK53:

Son düzenleme:
Off ya...Kardeşim eskişehirde okuyor.Az önce bana faceden ulaştı.Telefonu kilitlenmiş.Heryer dağıldı evde diyor.Annem duymasın diye çabalıyoruz.Hemen gitmeye kalkar :KK43::KK43::KK43:

kütahyadaki siyanür havuzları noldu acaba
o sarsıntıda bi sızma söz konusu olursa felaketin boyutu değişir:26:

Evet adamda bundan bahsediyordu işte,Japonlar 1 dk. öncesini bulmuşken ben 6 ay öncesini buldum.Ama hala bunu ortaya çıkarmam için işleri zorlaştırıyorlar diyordu...

X