- 17 Kasım 2008
- 12.049
- 2.248
annem bana ulaşamayınca jandarmayı aramış yıkılan ev falan yok değilmi diye öğrenciyim şaka gibi annem var ya
Kütahyamısın canım? Öyle ise Annen perişan olmuştur. Büyük geçmiş olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
annem bana ulaşamayınca jandarmayı aramış yıkılan ev falan yok değilmi diye öğrenciyim şaka gibi annem var ya
ay canım napsın kadıncağız korkmuştur, canından bi parçasın sonuçta
Kütahyamısın canım? Öyle ise Annen perişan olmuştur. Büyük geçmiş olsun.
Ya Fecabook,Twitter sözlük siteleriOnlar daha da fena.yanlız deprem olunca bile kk ya doluşuyoruz, burası sanallıktan çıkmaya başladı artık
Ben de hissetim kızlar afyondayım evde bir ben hissettim herkes tuhaf tuhaf bana bakınca bir kötü oldum
annemler hissetmediler nede eşim
Korktum elimde değil
İstanbulda da oldu denilince hemen koştum buraya
Şimdilik can kaybı yok umarım arkası gelmez bununla kalır
Rabbim korusun herkesi bi çok yerde hissedilmesinin sebebi eski gediz depreminin fay hattı üzerinde olmasıymış
Daha doğrusu tv de öyle açıklıyor uzman kişiler
amonra canım korkmuşsun kıyamam sana eşinede geçmiş olsun umarın kısa srede toparlanır
Allaha emanet olun kızlar
dünya ekseninden 12 cm kaydı sen bana 1 cm bile yaklaşmadın
aklıma geldi şimdi dizinin bu cümlesi
Deprem 6 şiddetindeymiş devletimiz 5.9 olarak yayınlatıyormuş çünkü 6 olunca afet bölgesi sayılıp vergiden muaf sayılırmış.
böyle bir bilgi edindim ama doğrulunu bilemem..
uluslararası sitelerde 6,3 gösteriliyor çünkü
Kızlar deprem önceden tahmin edilmiş sanırım,öyle birkaç yorum okudum,siteyide vermişler ama açılmıyor site...
Birde aklıma geldi (Çok üzücü ama deprem ancak deprem olunca aklımıza geliyor) vatandaşın biri bir alet üretmişti,6 ay önceden bilinecek falan filan diyordu,bunun için onaylanması gerekiyormuş.Gerçekse çok süper birşey olur,bizdende böyle teknolojik ilerlemeler olsa ne olur yani...
böyle bişey mümkün olsa önce japonlar bulurdu diyesim var ama inşallah
böyle bişey mümkün olsa önce japonlar bulurdu diyesim var ama inşallah
japonlarda böyle bi sistem var canım zaten 1 dk öncesinde alarm çalıyo kentte herkes önlemini alıyolar. farketmişsinizdir herkesin ellerinde kameralar deprem anını çekiyolar. alarm sesini duyup çıkıyolar dışarıya ellerinde kameralarla
japonlarda böyle bi sistem var canım zaten 1 dk öncesinde alarm çalıyo kentte herkes önlemini alıyolar. farketmişsinizdir herkesin ellerinde kameralar deprem anını çekiyolar. alarm sesini duyup çıkıyolar dışarıya ellerinde kameralarla