Deprem

eşim uyuyodu yatak odasında..
pisimle ben salondaydık,hatta fatmagül topiğinde geyikteydik..
çatur çutur sesler geldi..
bu seslerden önce pisicim kalktı miyuuuwww dedi..
sora avize kayık gibi sallandı..
ama benimki uyanmadı bile..
amaninnnn Allah korusun beterinden inşallahhhhh......

Son düzenleme:
kızlar hisseden var mı yaa? nasılda sallandık ama.... :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Bu kafa sallayan, aptalca smileyi yanlışlıkla koyduğunu düşünüyorum .

Egede bu deprem baya hissedildi ve oldukça uzun sürdü .Olayın şokunu atlattıktan sonra dedim kk ya girip, Kütahya topiğine yazayım :KK14: orda kimse yok:26: Burda toplanmış herkes.

Umarım can kaybı yaşanmamıştır.:KK25:

ben bursadayım ve çok fena korktum elim ayağım tutmadı resmen ve dışarı çıktık hemen. birde annemler kütahyadalar tam 1 saat sonra ulaşabildim iyilermiş ama o bir saatte ömrümden ömür gitti Allah korudu çok şükür

Bu kafa sallayan, aptalca smileyi yanlışlıkla koyduğunu düşünüyorum .

Egede bu deprem baya hissedildi ve oldukça uzun sürdü .Olayın şokunu atlattıktan sonra dedim kk ya girip, Kütahya topiğine yazayım :KK14: orda kimse yok:26: Burda toplanmış herkes.

Umarım can kaybı yaşanmamıştır.:KK25:

yoo yanlışlıkla olmadı, siz nasıl Kütahya topiğinde bunu paylaşmak istediyseniz bende burda paylaşmak istedim ve o an kendimi o smile ile ifade etmek istedim, belki de sizinle smile'ı farklı anlamamızdan kaynaklanıyor.. ama ''aptalca'' demenizde çok ayıp!

TÜRKİYE'DE
19.05.2011 TARİHİNDE
SAAT 00:00 - 24:00 SAATLERİ ARASINDA
YIKICI BİR DEPREM İŞARETİ YOK.
FAKAT
KIBRIS-ADANA-KÜTAHYA VE ÇEVRESİNE DİKKAT. yazıo sitede şaşırdım :44:

hep kurguluyorum deprem olunca şunu yapayım yok, kanepenin dibine yatayım, hayat üçgeni yapayım falan diye ama her saferinde de kaskatı kalıyorum:KK53::KK53:
zaten balık hafızalı olduğumuz içinde yarım saat sonra unutup hiçbi önlem almamaya devam ediyoruz:KK53:

kimseyi korkutmak istemiyorum ama tedbirli yatmak lazım bu gece ilk saat önemli diyorlar şimdiye kadar olan artçı sayısı 35 miş cnn turk haber sürekli güncelleniyor

ben bursadayım ve çok fena korktum elim ayağım tutmadı resmen ve dışarı çıktık hemen. birde annemler kütahyadalar tam 1 saat sonra ulaşabildim iyilermiş ama o bir saatte ömrümden ömür gitti Allah korudu çok şükür

bizde konuştuk kütahyayla,iyilermiş..
kimsenin bişeyi yokmuş..
çok şükür..

hep kurguluyorum deprem olunca şunu yapayım yok, kanepenin dibine yatayım, hayat üçgeni yapayım falan diye ama her saferinde de kaskatı kalıyorum:KK53::KK53:
zaten balık hafızalı olduğumuz içinde yarım saat sonra unutup hiçbi önlem almamaya devam ediyoruz:KK53:

ben depremden değil ama zıplarken kendimi yaralayabilirim
o kadar umke seminirlerine katıldım neler öğrendim
ama yok millete öğretmeye kalkınca çen çen
kendime gelince zıpla zıpla...
en güvenli hayat üçgeni
çamaşır makinası bulaşık makinası yanı arkadaşlar
üzerlerinde beton dökme olduğu için ezilmesi çok zor

gerilmeyin kızlar bu kadar heryerde açıklama yaptılar zaten bundan şiddetlisi olmicak diye duanızı edin uyuyun.

X