Deprem

Telefonlar,ulaşım felç olmuş.
Öncü bir deprem değildir inşallah.

eşofmanlarla yatiim ben genem bugün....bacağımdaki tüyleri almaya üşenmiştim :KK60:olur ya gece dışarı fırlamak filan icab eder,bi de milleti şoka sokmiim!:KK9:

:KK53::KK53:
bende sakinleştirici kullanıyorum uyku yapıyo eşime diyorum bu gece içmiyim olur molur uyandıramazsın :KK52:

eskişehir ankarada hissetti balıkesirde hissetti diyor haberlerde manisa falan izmir çevreside hissetmiş ne garip bi depremdi bu çok fazla alanda hissedildi.yüzeyi çokmu yukarda yada fayımı geniş illaki bişeyi var değişik bi deprem bu.5.9 la 6.1 arasında olduğu söyleniyor haberlerde ama yaygın hissedildi.herkese geçmiş olsun ciddi bişey yoktur inş daha fazlasıda olmaması dileğiyle

depremden nefret ediyorum
deprem ölsün istiyorum
her seferinde panik atak yaşıyorum resmen
hissetmek istemiyorum ben bunu
off evde bi ben hissettim
eşim amaliyatlı rahatsız yatıyo uyandırması ayrı dert
inşallah bi daha olmaz
kedilere mi koşayım eşime mi şaşırdım kaldım

ay bide bi garip oldu ya böyle seri bi sallanma olmadı,bikaç saniye ara verdi sonra ani bi sarsılma,sonra yine aynı şekilde...Alala.

Haberlerde ne kadar sonra gösterdiler.
2011 senesindeyiz hatlardaki bu sorun nedir?Teknoloji..Türkiye..Pes artık.

Haberlerde ne kadar sonra gösterdiler.
2011 senesindeyiz hatlardaki bu sorun nedir?Teknoloji..Türkiye..Pes artık.

haber programı açıktı bizde adamlar dedi deprem oluyo sallanıyoruz canlı canlı :KK53:

ama hatlar durdu nasıl bir şebeke sistemi bende anlamıyorum böyle bir depremde bu kadar oluyosa

allah korusun büyük bi felakette nasıl olur düşünmek istemiyorum

ay bide bi garip oldu ya böyle seri bi sallanma olmadı,bikaç saniye ara verdi sonra ani bi sarsılma,sonra yine aynı şekilde...Alala.

evet ilk sarsıntıyı bende hisettim başım döndü falan sandım yatakta kulaklık vardı kulağımda önemsemedim ama ki sonra salladı öyle paldır küldür bi uğultuyla gelmesi sessiz ve sinsi geldi sanki.önceden depremin bi uğultusu falan oluyodu sanki hala başım dönüyo gibi hep sarsılıyom gibime geliyo

ben denizlideyim 5. kat bide gidiyoz bu sefer dedim:KK53::KK53:

allah korusun canım ya
ben de kedilere bakıyorum yatıyolar
diyorum hayvanların hisleri kuvvetli olur anlarlar
ama benimkilerde tık yok
yaymışlar totolarını yatıyolar ev yerinden oynuyo
umurları değil:KK19:

umarım kütayhada ölen kalan yoktur, avea felç oldu bi yarım saat, hiç bi yeri arayamadık korktuk

haber programı açıktı bizde adamlar dedi deprem oluyo sallanıyoruz canlı canlı :KK53:

ama hatlar durdu nasıl bir şebeke sistemi bende anlamıyorum böyle bir depremde bu kadar oluyosa

allah korusun büyük bi felakette nasıl olur düşünmek istemiyorum

Adamlar gayet normal birşeymiş gibi söylediler.Bir esnemeleri eksikti.

X