- 15 Ekim 2016
- 6.523
- 11.748
Benzin bitmiş insanlar panik olmuş teyzemler trafik de takıldı kaldıÇok geçmiş olsun, vefat edenlerin başı sağolsun.Allah geride kalanlara sabır versin. Adanadan yazıyorum çok kötü heryer Allah daha beterinden korusun inşallah tüm müslüman alemini
İnşallah değildir diye ümit ediyorumKaynak sağlam mı?
Gercekten cok utanc verici, her afet zamanı aynı seyi yapıyor bizim insanlarımız, o pandemi zamanı, Normalde satamadıkları tozlu tozlu kolonyaları nasıl uçuk rakamlara koydular hic birini unutmadık. Bu sekilde yapan fırsatcı firmaların kesinlikle paylaşıp ceza alması lazım dicek söz yokFırsatçı, aç gözlü tayfası yeni zirvede.100 tl olan battaniyeler 250 tl olmuş.
Bazı sitelerde deprem çantası 18.000 tl satılıyor(on sekiz bin).
Temel ihtiyaçlara fiyat bindiriyorlar. İnsanoğlu neden böyle ya
Boyle insanlara beddua ya da okkali kufur etmek istiyorum ama pislikler degmez bunaFırsatçı, aç gözlü tayfası yeni zirvede.100 tl olan battaniyeler 250 tl olmuş.
Kaynak sağlam mı?
sizce bir depremin hangi tarih ve saatte gerçekleşeceğini bilmek mümkün olsaydı ülkemizdeki ve dünyadaki onca deprembilimci insan, bugün ve daha önce yaşanan depremleri bilip, açıklayıp bu kadar ölümün, zararın önüne geçmez miydi?İnşallah değildir diye ümit ediyorum
Bir yakınımın watsap durumu adanadalar
99 depreminde ne hırsızlıklar ne yolsuzluklar yaşandı Allah korusun aynı şeylerden ama yaşanacak sahneler farklı gibi görünmüyor çimento fiyatlarına bile zam yapmışlar dk bir gol birFırsatçı, aç gözlü tayfası yeni zirvede.100 tl olan battaniyeler 250 tl olmuş.
Ablacım böyle şeyler yaymayın lütfen ya.
Felaket telallarısizce bir depremin hangi tarih ve saatte gerçekleşeceğini bilmek mümkün olsaydı ülkemizdeki ve dünyadaki onca deprembilimci insan, bugün ve daha önce yaşanan depremleri bilip, açıklayıp bu kadar ölümün, zararın önüne geçmez miydi?
bu tarz yazılar insanları korkutup kandırmaktan başka bir işe yaramıyor.
Bunu ben yazmadım bu bir insanlar her ihtimale karşı hazırlıklı olmalı bu ikisizce bir depremin hangi tarih ve saatte gerçekleşeceğini bilmek mümkün olsaydı ülkemizdeki ve dünyadaki onca deprembilimci insan, bugün ve daha önce yaşanan depremleri bilip, açıklayıp bu kadar ölümün, zararın önüne geçmez miydi?
İnşallah yalandır elbette niyetim kimseyi korkutmak değil ama evlere girmesinler her ihtimale karşınAblacım böyle şeyler yaymayın lütfen ya.
Fay bir halat mı kopsun? Bir de saat veriliyor. Yalan yanlış bilgilerle vermeyelim insanları daha çok.
banada ayni mesaji gönderdiler. Yav utanmiyorlarda insanlari korkutmaya. Millet zaten travmali, herkes korkuyor ve üzgün bide böyle sacmaliklarla ugrastiriyorlarsizce bir depremin hangi tarih ve saatte gerçekleşeceğini bilmek mümkün olsaydı ülkemizdeki ve dünyadaki onca deprembilimci insan, bugün ve daha önce yaşanan depremleri bilip, açıklayıp bu kadar ölümün, zararın önüne geçmez miydi?
Çünkü ahlaksızlık artık genetigine işledi bazı insanların. Bu insanlar bu kafada oldukça ülkede musibet de bela da bitmezFırsatçı, aç gözlü tayfası yeni zirvede.100 tl olan battaniyeler 250 tl olmuş.
Canınız sağ ve sevdikleriniz hayyattaysa malu mulku bosverin lütfenBen çok zor ağlarım ama ağlıyorum artık hiç bir şeyim kalmadı
Ben istanbulda yaşıyorum ve mahallece yardimlar yaptik battaniye bont ayakabi marketlerden birseyler alip verildi gercekten cok üzgünüz sabah duydugunuzdan belli halen tv acik iyi haberler almak icin izliyoruz lütfen dikkatli olun catlak binalardan uzak durun daha fazla aci haberler almayalim vefat eden vatandaşlarimiz icinde allahtan rahmet diliyorum hastalara ya şafi ismiyle şifa diliyorum.allah yardimciniz olsun dualarimiz sizinleKızlar gece 4.17 gibi depremden uyandım çok sallandık kar da çok yağıyor geceyi dışarda geçirdikHala artçılar devam ediyor, binamızda çatlaklar oluştu, bize dua edin Rabbim bir daha yaşatmasın, içme suyumuz yok çamurlu
Allah yardımcınız olsunAllahım yardım etsin arkadasıma ve bi arkadasımın kuzenine ulasamıyorz. Enkaz altındalar
sen yazdın diyen mi var? sen de konuyla alakalı bir yorum yapmışsın diye cevap verdim.Bunu ben yazmadım bu bir insanlar her ihtimale karşı hazırlıklı olmalı bu iki