- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.104
Sarjlarinizi bitirmyin lazım olur çok geçmiş olsun sürekli TV karşısında bekliyoruz...İzmir depremi yaşamış biri olarak anlıyorum sizi dikkat edin eğer gelmek isterseniz kapılarımız açık size istediğiniz kadar kalabilrsinizSaolun Malatya
Konu sahibinden hala haber yok aklım burada benimnolur bisey olmamış olsun dışardayız demişti gerçi
Allah yardımcınız olsun .Ben Denizli'de yaşayan bir öğretmenim.Okulda yardım toplamaya başladık.Denizlo belediyesi de ayrıca topluyor.Bir nebze olsun yemek ihtiyaclar umarım biraz olsun yardımcı olur sizlereKızlar gece 4.17 gibi depremden uyandım çok sallandık kar da çok yağıyor geceyi dışarda geçirdikHala artçılar devam ediyor, binamızda çatlaklar oluştu, bize dua edin Rabbim bir daha yaşatmasın, içme suyumuz yok çamurlu
Allah yardımcınız olsun .Ben Denizli'de yaşayan bir öğretmenim.Okulda yardım toplamaya başladık.Denizlo belediyesi de ayrıca topluyor.Bir nebze olsun temel ihtiyaclar karşılanmaya calisilir umarim yardımcı olur sizlere
soğukta ısınalım diye bir yere de giremiyorsun 2. Deprem oldu Allahım yardım etsinİnternet gitmiş olabilir bulunduğu yerde. Binasında çatlaklar vardı. Dışarıdadır bence.