- 15 Mart 2023
- 132
- 47
- 28
- 25
- Konu Sahibi yogurtpuding
-
Hiç sevmiyorum başka yerde kalmayı anneme gidince bile eve dönmek istiyorum. Bide bebekle inanılmaz zor oldu eşya vs.Sizin isteğiniz önemli.
Ben kendi evimde rahat ederim, böyle bir seçeneği tercih etmeniz yanlışta değil suçta.
Rahat ediyorsanız kalmayı da tercih edebilirsiniz tabi , tamamen sizin güzel keyfinize bağlı. Üzerinizde baskı kurmalarına izin vermeyin.
Sağlıkla büyütün bebeğinizi.
Gerçekten öyle oldu eşim beni hep getirmeye çalıştı yaz aylarında ben kabul etmedim üst kata ev yapacaktı yapamadı. Kayınvalidem eşime çok düşkünİyi tezgah kurdular işlerine geldi siz eve dönmeyi unutun artık bunlar beraber yaşamanın alt zemini
Evet bunalıyorum yanlız olmak istiyorum ama anlatamıyorum eşime nankör oluyorum sonradacocukla kendi annenizin evi bile çekilmiyor. benim de etrafımda dört döndüler ama noo insan evine dönmek istiyor.
Herkes benim başımda pervaneymiş ama ben yinede memnun değilmişim tabiki onun burda keyfi çok yerinde kahveye gidiyor arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor eve dönmek istememesi normalHepsini bosveriyorum kocaniz size nasil nankör diyor....gercekten siz napiyorsunuz bunlar nasil kafalar asil takilacak kelime bu... benim kocam bana yada ben ona asla boyle bisey demeyiz diye mi garipsiyorum ben
Evet bende öyle düşünüyorum burda üzerinde sorumluluk yok ama ben zaten ondan iş bekleyen bir insan değilimEvinizde bir düzeniniz olur
Bebek de yeni doğan olsa bile o düzene alışır
Eşiniz bencil çünkü eve gidince ona ihtiyaç olacak
Orda onun yapacağı işleri annesi yapıyordur
İşine geliyordur orda olmak
Eşim ailesinin evinde beni tek bırakıp gezmelere gitse bende anında o evden çıkar giderimHerkes benim başımda pervaneymiş ama ben yinede memnun değilmişim tabiki onun burda keyfi çok yerinde kahveye gidiyor arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor eve dönmek istememesi normal
Yanlış yapıyorsunuzEvet bende öyle düşünüyorum burda üzerinde sorumluluk yok ama ben zaten ondan iş bekleyen bir insan değilim
Zaten o kadarını buraya gelmeden önce yapıyordu geceden kalktığımda o da kalkıyor ama ama eve dönünce ne olacak bilmiyorumYanlış yapıyorsunuz
Bebek bakımında her anında yardım isteyin
Haklısınız ama ipin ucu kaçtı bir kereEşim ailesinin evinde beni tek bırakıp gezmelere gitse bende anında o evden çıkar giderim
Benim düşüncem yanlışmış deprem olurmuş bebeğim varmış dördüncü katta oturuyorum kayınvalidem korkuyor gelemezmiş bebeğe bakmaya. Evime gitmek istiyorum diye akşamdan beri sürekli bir tartışma halindeyiz kayınvalidemleBen olsam evime dönerim. Siz evinize dönmek istiyorsanız sınırınızı korumanız gerek. Orda kalmak zorunda değilsiniz.
Kayinvalidenizin evinde bir sey olmayacaginin garantisi mi varmis ne alaka yani birde kendi evime gitmek icin kimseyle tartisamam o gelemiyorsa gelmesin gel diyen mi varmis siz hazirlanin kocanizada soyleyin nankorluk etmesin 5 gundur yanlarindaymissiniz zaten kahveyede arkadaslarinada anasinada doymustur artikBenim düşüncem yanlışmış deprem olurmuş bebeğim varmış dördüncü katta oturuyorum kayınvalidem korkuyor gelemezmiş bebeğe bakmaya. Evime gitmek istiyorum diye akşamdan beri sürekli bir tartışma halindeyiz kayınvalidemle
Eşim yarın işe başlayacak babalık izni bitti 10. Katta çalışıyor benden daha güvensiz bir yerde anlatabilirsen anlat. Kendi evime gitmek için mücadele veriyorum resmen Lohusa halimle zaten sinirlerim tepemde bide bunlarla uğraşıyorumKayinvalidenizin evinde bir sey olmayacaginin garantisi mi varmis ne alaka yani birde kendi evime gitmek icin kimseyle tartisamam o gelemiyorsa gelmesin gel diyen mi varmis siz hazirlanin kocanizada soyleyin nankorluk etmesin 5 gundur yanlarindaymissiniz zaten kahveyede arkadaslarinada anasinada doymustur artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?