• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deprem ve bebek

Eşim yarın işe başlayacak babalık izni bitti 10. Katta çalışıyor benden daha güvensiz bir yerde anlatabilirsen anlat. Kendi evime gitmek için mücadele veriyorum resmen Lohusa halimle zaten sinirlerim tepemde bide bunlarla uğraşıyorum
Hic birini takmayin zitlasmayinda madem bak hayat boyu biri yanimda olamaz kendimi asmam lazim idare edebilmem lazim seninde iznin bitiyor yazik annende neye yetecegini sasirdi sonucta oglu torunu o yapmaktan gocunmaz ama ben artik kendimi bilmek istiyorum deyin seninde iznin bitmeden gidelim evimize ziyarete geliriz onlarda gelir dersiniz sonucta depremin gunu saati verilmedi eninde sonunda evinize gececeksiniz garantisi var mi bu isin

Hic birini takmayin zitlasmayinda madem bak hayat boyu biri yanimda olamaz kendimi asmam lazim idare edebilmem lazim seninde iznin bitiyor yazik annende neye yetecegini sasirdi sonucta oglu torunu o yapmaktan gocunmaz ama ben artik kendimi bilmek istiyorum deyin seninde iznin bitmeden gidelim evimize ziyarete geliriz onlarda gelir dersiniz sonucta depremin gunu saati verilmedi eninde sonunda evinize gececeksiniz garantisi var mi bu isin
Anlatamıyorum ki hepsini söyledim ona ayrı annesine ayrı. 20.gün gideymişim garantisini verebilir misin deprem olmayacağının diyorum allahın işi diyor torunundan ayrılmak istemiyor 1 hafta sonra nasıl ayrılacak anlamıyorum yani

Maraş depremini yaşadık sonrasında bir yıl sonra bile tekrar etti beş noktalı depremler çıktım binanın önüne bekledim eşim anneme gidelim dedi bir kez yaptım o hatayı asla yapmam içeri gireceğim dedim girdim. Ne var annelerinde bi anlasam kurtarıcı olacak hiçbir şeyleri yok halbuki.
Rahat değilim deyin tekrar deprem şu an bile olabilir. Keyfine göre kal diyorlar insanlar çok bencil. Sende yaşadın doğum sürecini be kadın bırakta rahat olayım deyin

Eşinizden âla nankör yok.

İkinize ait çocuğu aylarca taşıdınız, şu an birincil bakım verenisiniz, hayatınızın en en en el üstünde tutulma dönemindeyken başkalarını memnun etmenizi bekliyor.
Ne yazık ki tüm süreci beraber yaşamamıza rağmen psikolojimi anlayamıyor önce suni sancı alıp sonra sezeryan oldum ilk günler çok zorlandım evde yanlız olmaya alıştığım için bunaldım tam kendime geliyorken deprem oldu

Anlatamıyorum ki hepsini söyledim ona ayrı annesine ayrı. 20.gün gideymişim garantisini verebilir misin deprem olmayacağının diyorum allahın işi diyor torunundan ayrılmak istemiyor 1 hafta sonra nasıl ayrılacak anlamıyorum yani
Oooo ozaman bu adamla zor sizi dusundugunden de degil ısrarı ozaman cocukla esiyle ailesi ilgileniyor beyefendi cikiyor arkadaslari ile takiliyor bekarlik hayati gibi bugun depremi bahane ediyor yarın baska bir seyi bahane eder biz gidiyoruz deyip hazirlanip cikacaksiniz evden o zaman yoksa bitmez bunlar

Eşinizden âla nankör yok.

İkinize ait çocuğu aylarca taşıdınız, şu an birincil bakım verenisiniz, hayatınızın en en en el üstünde tutulma dönemindeyken başkalarını memnun etmenizi bekliyor.
Adama gore konu sahibi el ustunde tutuluyor zaten ya velevki tutsunlar kadin gitmek istiyor kalmak istemiyor bu zorla olacak is degil ki

Tekirdağ’da yaşıyorum Çarşamba günü olan depremi yaşadık maalesef Yenidoğan bebeğim olduğu için apartmandan kaçıp eşimin ailesinin tek katlı evine geldik bugün evime dönmek istiyorum kayınvalidem ve eşim ısrar ediyor kalalım diye 1 hafta sonra gidin yarı kırkı doluyor ayırma beni torunumdan diyor bende evime gitmek rahat etmek istiyorum sonuçta deprem haftayada tekrar edebilir 1 ay sonrada kocamda beni nankör olmakla suçluyor herkes bana gül gibi bakıyormuş ama ben memnun değilmişim siz olsanız ne yapardınız bu kadar ısrar ediyorsun başına gelecek var diyor bide
Aynı sebepten ben de gitmiştim dün çok şükür evime dönebildim 🫠 ık mık ettiler ama yok dedim gidelim bir şey olacaksa orada da olur nereye kadar eve girmicez deyip kaçtım resmen.

Oooo ozaman bu adamla zor sizi dusundugunden de degil ısrarı ozaman cocukla esiyle ailesi ilgileniyor beyefendi cikiyor arkadaslari ile takiliyor bekarlik hayati gibi bugun depremi bahane ediyor yarın baska bir seyi bahane eder biz gidiyoruz deyip hazirlanip cikacaksiniz evden o zaman yoksa bitmez bunlar
Evet geldik eve şuan sen galiba bekarlık hayatını özledin dedim hayır köy hayatını özlemişim diyo

Aynı sebepten ben de gitmiştim dün çok şükür evime dönebildim 🫠 ık mık ettiler ama yok dedim gidelim bir şey olacaksa orada da olur nereye kadar eve girmicez deyip kaçtım resmen.
Bende geldim eve. Arkamızdan ağlandı resmen üç gündür eve dönmek için savaş verdim. Bu kadarda ısrar edilmez gerçekten

Tekirdağ’da yaşıyorum Çarşamba günü olan depremi yaşadık maalesef Yenidoğan bebeğim olduğu için apartmandan kaçıp eşimin ailesinin tek katlı evine geldik bugün evime dönmek istiyorum kayınvalidem ve eşim ısrar ediyor kalalım diye 1 hafta sonra gidin yarı kırkı doluyor ayırma beni torunumdan diyor bende evime gitmek rahat etmek istiyorum sonuçta deprem haftayada tekrar edebilir 1 ay sonrada kocamda beni nankör olmakla suçluyor herkes bana gül gibi bakıyormuş ama ben memnun değilmişim siz olsanız ne yapardınız bu kadar ısrar ediyorsun başına gelecek var diyor bide
Krizi fırsata çevirmişler.. cümleye bak ya ayrıma beni torunumdan ee 1 hafta sonra evinize dönseniz torundan ayrılmış olmayacak mı? Bacım sen daha lohusasın önemli olan senin nasıl rahat ettiğin.. bu kadar ısrar edip lohusa kadının ahını alırlarsa onların başına gelecek olur!!!

Ayırma beni torunundan ne demek yahu.

Şunu diyeyim lohusalığım genel anlamda iyi geçti. Ufak bir iki şey oldu idare ettim. Hala kendime kızıyorum niye idare ettim diye. Yıllar geçti sınırım gećmedi. Kendinizi ön plana koyun ne istiyorsanız onu yapın kocanız da anası da ne b.k yerse yesin. Benciller. Bizim ülkede kadın olma da ne olursan ol. Adama bak sanki kendi doğurdu bir de bencil diyor. Asıl kendisi bencil

Nankör olmanız için hem kendinize baktırmanız hem şikayet etmeniz gerekir. İstenmeyen bir duruma katlanmak ne zamandan beri nankörlük olmuş…

Torunumdan ayırma ne demek ya teyze deprem duasi etmis de depremle birlikte torununa kavusmus sanki tövbe tövbe bu tür manipülasyinlara gelmeyin sakın nankör falan degilsiniz gecin evinize

Back
X