• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deprem ve bebek

yogurtpuding

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2023
132
47
28
25
Tekirdağ’da yaşıyorum Çarşamba günü olan depremi yaşadık maalesef Yenidoğan bebeğim olduğu için apartmandan kaçıp eşimin ailesinin tek katlı evine geldik bugün evime dönmek istiyorum kayınvalidem ve eşim ısrar ediyor kalalım diye 1 hafta sonra gidin yarı kırkı doluyor ayırma beni torunumdan diyor bende evime gitmek rahat etmek istiyorum sonuçta deprem haftayada tekrar edebilir 1 ay sonrada kocamda beni nankör olmakla suçluyor herkes bana gül gibi bakıyormuş ama ben memnun değilmişim siz olsanız ne yapardınız bu kadar ısrar ediyorsun başına gelecek var diyor bide

Sizin isteğiniz önemli.
Ben kendi evimde rahat ederim, böyle bir seçeneği tercih etmeniz yanlışta değil suçta.
Rahat ediyorsanız kalmayı da tercih edebilirsiniz tabi , tamamen sizin güzel keyfinize bağlı. Üzerinizde baskı kurmalarına izin vermeyin.
Sağlıkla büyütün bebeğinizi.

Ben olsam evime dönerim. Siz evinize dönmek istiyorsanız sınırınızı korumanız gerek. Orda kalmak zorunda değilsiniz.

Sizin isteğiniz önemli.
Ben kendi evimde rahat ederim, böyle bir seçeneği tercih etmeniz yanlışta değil suçta.
Rahat ediyorsanız kalmayı da tercih edebilirsiniz tabi , tamamen sizin güzel keyfinize bağlı. Üzerinizde baskı kurmalarına izin vermeyin.
Sağlıkla büyütün bebeğinizi.
Hiç sevmiyorum başka yerde kalmayı anneme gidince bile eve dönmek istiyorum. Bide bebekle inanılmaz zor oldu eşya vs.

İyi tezgah kurdular işlerine geldi siz eve dönmeyi unutun artık bunlar beraber yaşamanın alt zemini
Gerçekten öyle oldu eşim beni hep getirmeye çalıştı yaz aylarında ben kabul etmedim üst kata ev yapacaktı yapamadı. Kayınvalidem eşime çok düşkün

Hepsini bosveriyorum kocaniz size nasil nankör diyor....gercekten siz napiyorsunuz bunlar nasil kafalar asil takilacak kelime bu... benim kocam bana yada ben ona asla boyle bisey demeyiz diye mi garipsiyorum ben
Herkes benim başımda pervaneymiş ama ben yinede memnun değilmişim tabiki onun burda keyfi çok yerinde kahveye gidiyor arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor eve dönmek istememesi normal

Evinizde bir düzeniniz olur
Bebek de yeni doğan olsa bile o düzene alışır

Eşiniz bencil çünkü eve gidince ona ihtiyaç olacak
Orda onun yapacağı işleri annesi yapıyordur
İşine geliyordur orda olmak
Evet bende öyle düşünüyorum burda üzerinde sorumluluk yok ama ben zaten ondan iş bekleyen bir insan değilim

Herkes benim başımda pervaneymiş ama ben yinede memnun değilmişim tabiki onun burda keyfi çok yerinde kahveye gidiyor arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor eve dönmek istememesi normal
Eşim ailesinin evinde beni tek bırakıp gezmelere gitse bende anında o evden çıkar giderim 😌

Ben olsam evime dönerim. Siz evinize dönmek istiyorsanız sınırınızı korumanız gerek. Orda kalmak zorunda değilsiniz.
Benim düşüncem yanlışmış deprem olurmuş bebeğim varmış dördüncü katta oturuyorum kayınvalidem korkuyor gelemezmiş bebeğe bakmaya. Evime gitmek istiyorum diye akşamdan beri sürekli bir tartışma halindeyiz kayınvalidemle

Benim düşüncem yanlışmış deprem olurmuş bebeğim varmış dördüncü katta oturuyorum kayınvalidem korkuyor gelemezmiş bebeğe bakmaya. Evime gitmek istiyorum diye akşamdan beri sürekli bir tartışma halindeyiz kayınvalidemle
Kayinvalidenizin evinde bir sey olmayacaginin garantisi mi varmis ne alaka yani birde kendi evime gitmek icin kimseyle tartisamam o gelemiyorsa gelmesin gel diyen mi varmis siz hazirlanin kocanizada soyleyin nankorluk etmesin 5 gundur yanlarindaymissiniz zaten kahveyede arkadaslarinada anasinada doymustur artik

Kayinvalidenizin evinde bir sey olmayacaginin garantisi mi varmis ne alaka yani birde kendi evime gitmek icin kimseyle tartisamam o gelemiyorsa gelmesin gel diyen mi varmis siz hazirlanin kocanizada soyleyin nankorluk etmesin 5 gundur yanlarindaymissiniz zaten kahveyede arkadaslarinada anasinada doymustur artik
Eşim yarın işe başlayacak babalık izni bitti 10. Katta çalışıyor benden daha güvensiz bir yerde anlatabilirsen anlat. Kendi evime gitmek için mücadele veriyorum resmen Lohusa halimle zaten sinirlerim tepemde bide bunlarla uğraşıyorum

Back
X