• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deprem ve bebek

Şunu diyeyim lohusalığım genel anlamda iyi geçti. Ufak bir iki şey oldu idare ettim. Hala kendime kızıyorum niye idare ettim diye. Yıllar geçti sınırım gećmedi. Kendinizi ön plana koyun ne istiyorsanız onu yapın kocanız da anası da ne b.k yerse yesin. Benciller. Bizim ülkede kadın olma da ne olursan ol. Adama bak sanki kendi doğurdu bir de bencil diyor. Asıl kendisi bencil
Sezeryana ikinci günü eve geldiğimde hastaneden getirdiğimiz eşyalara elini bile sürmedi eşimle topladık ama yinede annesine tek laf etmedi

Torunumdan ayırma ne demek ya teyze deprem duasi etmis de depremle birlikte torununa kavusmus sanki tövbe tövbe bu tür manipülasyinlara gelmeyin sakın nankör falan degilsiniz gecin evinize
Evimdeyim ve çok huzurluyum şuan. Eşime zaten çok düşkündü şimdide benim oğluma düşkün olacak heralde. Oğluma annem diye seslenmeside cabası

Tekirdağ’da yaşıyorum Çarşamba günü olan depremi yaşadık maalesef Yenidoğan bebeğim olduğu için apartmandan kaçıp eşimin ailesinin tek katlı evine geldik bugün evime dönmek istiyorum kayınvalidem ve eşim ısrar ediyor kalalım diye 1 hafta sonra gidin yarı kırkı doluyor ayırma beni torunumdan diyor bende evime gitmek rahat etmek istiyorum sonuçta deprem haftayada tekrar edebilir 1 ay sonrada kocamda beni nankör olmakla suçluyor herkes bana gül gibi bakıyormuş ama ben memnun değilmişim siz olsanız ne yapardınız bu kadar ısrar ediyorsun başına gelecek var diyor bide
Yanı çok haklısınız ama herşeye laf eder bu erkek tarafı esınızın htrına ıkı gün daha idare edın derım. Sonra evınıze gecersınız.

Back
X