Cagiracam marasa gidince ciddi ciddi ben butun mercilere basvurmayi dusunuyorum ama insanlar rahatBen onu Akhisar depremi ile keşfettim saniyordum ki orda yaşıyor meğerse davetvedildkce inceleme amaçlı gidiyormuş
Ne güzel yürekli bir adam ya ...
Hayır öyle düşünmeyin egede 6 üstü deprem beklenmiyor şuan olan artçılarda çok normal diyorlar ama doğu için net konuşamıyorlar. Marmara içinde 2030 2045 aralığı veriliyor. Şuan faylarda ne kadar ittirme kuvveti var ne kadar sürtünme oluyor hesaplayacak teknoloji yokmuş. Yapılan tahminler fay uzunluklarına bağlı yapılıyor ama fayın ne şekilde ne kadar ne zaman kırılacağını kimse bilemiyor. Bu durumdan en karlı çıkanlar da insanları korkutanlar işteAhmet yakut u sürekli takip ediyorum yakın zamanli konuşuyor çok da güzel anlatıyor adam ama yakın zamanda şu şu olur olmaz gibilerinden konuşuyor diğer uzman da aynı konuşuyor aşağı yukarı
Benim korktuğum tüm faylar aktif birindeki fazlaca hareket bir sonraki ni de tetikler sanırım
.artık aklıma ulkece yerle bir olacagimiz bile geliyor
Valla hiç de ufak değil cocuklae yapıştırıcı TV üzerine koymuşlar kardeşi almasın diyr dün akşam olan depremde o yere düştü 3.9 da
Aynen siz korkmayin ama marastaki bizler kirkabiliriz mahvolduk 7 nin ustu ne demekHayır öyle düşünmeyin egede 6 üstü deprem beklenmiyor şuan olan artçılarda çok normal diyorlar ama doğu için net konuşamıyorlar. Marmara içinde 2030 2045 aralığı veriliyor. Şuan faylarda ne kadar ittirme kuvveti var ne kadar sürtünme oluyor hesaplayacak teknoloji yokmuş. Yapılan tahminler fay uzunluklarına bağlı yapılıyor ama fayın ne şekilde ne kadar ne zaman kırılacağını kimse bilemiyor. Bu durumdan en karlı çıkanlar da insanları korkutanlar işte
Ben onların bi depremini izledim evde kadın nasıl ağlıyor dolaba tutunmuş. Sanıyorum ki korkudan, nasıl üzüldüm. Sonra yorumlara baktım dilini bilenler yazmış, meğer eşyalar kırılıyor diye ağlamış. Onların binaları depreme dayanaklı bizimki gibi çamurdan değil ki.Bizde bu 3 5 lik depremler halkı bu hale getiriyorsa japonlar hepten delirmiştir
Ah bu japonların birşeyleride normal olsa hepten üşütük millet
Sakin olun o sadece bir tahmin. Dediğim videoyu izleyin bulamazsanız link atarımAynen siz korkmayin ama marastaki bizler kirkabiliriz mahvolduk 7 nin ustu ne demek
Izledim ahmet yakutuSakin olun o sadece bir tahmin. Dediğim videoyu izleyin bulamazsanız link atarım
Hayır şener üşemezsoyuIzledim ahmet yakutu
Tm bana ozelden atarmisinizHayır şener üşemezsoyu
Ya kusura ben kahkaha attımBen onların bi depremini izledim evde kadın nasıl ağlıyor dolaba tutunmuş. Sanıyorum ki korkudan, nasıl üzüldüm. Sonra yorumlara baktım dilini bilenler yazmış, meğer eşyalar kırılıyor diye ağlamış. Onların binaları depreme dayanaklı bizimki gibi çamurdan değil ki.
Valla trajikomik bi durum gülmekte haklısın. 9 şiddetinde depremde bizde canlı kalmaz, kadın vitrinden düşen bardağa çanağa ağlıyor.Ya kusura ben kahkaha attım
Ne yapalım bu coğrafyanın insanıyız bu toplumda yaşıyoruz
Malesef insan nerede doğacağına karar veremiyor hayat sana ne sunuyorsa onu yaşıyorsun
Bizdw yasayacakmiyiz diye panik ataklara kaldikValla trajikomik bi durum gülmekte haklısın. 9 şiddetinde depremde bizde canlı kalmaz, kadın vitrinden düşen bardağa çanağa ağlıyor.
Hissediyorlar tabiki ama elden bisey gelmiyorki.Rabbim beterinden korusun inşallah11:43te 4.2 olmuş aileniz hissetmiş miinanın ben de çıldıracağım. Deprem olur biter böyle sürekli olması normal değil
Evet yaValla trajikomik bi durum gülmekte haklısın. 9 şiddetinde depremde bizde canlı kalmaz, kadın vitrinden düşen bardağa çanağa ağlıyor.
Arabi derdi kırmızı pabucBen onların bi depremini izledim evde kadın nasıl ağlıyor dolaba tutunmuş. Sanıyorum ki korkudan, nasıl üzüldüm. Sonra yorumlara baktım dilini bilenler yazmış, meğer eşyalar kırılıyor diye ağlamış. Onların binaları depreme dayanaklı bizimki gibi çamurdan değil ki.
O da hayat şartlarından. Kirasını ödeyebilelim başımızı sokacak bi yerimiz olsun derken dayanaklı olmasına bakmaya sıra gelmiyor ki.Evet ya
Olası bir istanbul depreminde olacaklar yaşanacaklar ifade edilemez heralde
İnsanlar bina içinde sağ bile kalsa o enkazdan çıkarmak insanları çok zor belkide imkansız olacaktır
Sadece deprem olunca hatırlıyoruz
Ev alırken kyaparken kiralarken çoğumuz dikkat dahi etmiyoruz
Bir yakınımın iki evi vardı
Biriz yeni sağlam bir yapı diğeri 30 yıllık eski pejmürde bir bina
Ve eski evde oturuyor
Eşim sordu neden yeni evine geçmiyorsun
Adam ya o evin geliri çok iyi çok sağlam bu dairenin ne olacağı belli değil dedi
Yani malı canından kıymetli
Amaçları neyseHayır öyle düşünmeyin egede 6 üstü deprem beklenmiyor şuan olan artçılarda çok normal diyorlar ama doğu için net konuşamıyorlar. Marmara içinde 2030 2045 aralığı veriliyor. Şuan faylarda ne kadar ittirme kuvveti var ne kadar sürtünme oluyor hesaplayacak teknoloji yokmuş. Yapılan tahminler fay uzunluklarına bağlı yapılıyor ama fayın ne şekilde ne kadar ne zaman kırılacağını kimse bilemiyor. Bu durumdan en karlı çıkanlar da insanları korkutanlar işte
Link atabilir misiniz, ben göremedim e devlette fay hatlarınıBir de İzmir’de 13 tane fay hattı varmış. Siz izmir de misiniz?
E-devlet’te afad fay hattının geçtiği yerleri göstermiş mahalle olarak bile girip aratabiliyorsunuz konumunuzu tehlikeli bölgede miyim diye. Ona bile baktım iyice sıyırdım yani
Aynen bende bakmaya calistim.ama bakamadim telden girdigim icin ben tehlikesiz yerdeyim biraz ama annemgil turuncudaymis 10 katli apartmanin son katindalarLink atabilir misiniz, ben göremedim e devlette fay hatlarını