- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.091
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bende oluyorum baya sallaniyorum ama deprem olmuyor bence sende oyle oluyorsun korkudanAz once ben hissettim sallandim istanbulda.ama istanbilda degil maniaadavolmus.manisadaki deprem.istanbjldan hissedilir mi ya ben kendi kendime mi.sallandim.dicem baya sallandi
Aynen benimde surekli aklimda bazen sallaniyor gibi hissediyorum icim sıkılıyor surekli suan misafirlikteyim ve hala icim sıkılıyor insallah bu gece ruya gormemYaklaşık 1 saat önce babam:"deprem oldu galiba sallandık he" dedi. Biz de annemle: "yoo biz duymadık, sana öyle gelmiştir" dedik.
Babam da dedi ki:" Alla alla tansiyonum mu düştü acaba" dedi. Bende aldım tansiyon aletini ölçtüm babamın tansiyonunu, normal çıktı.
Bir de tv ne görelim manisa da 5 büyüklüğünde deprem olmuş. Adamcağıza inanmadık.
Valla bu depremler sonra herkes tetikte. En ufak sarsıntı da acaba deprem mi oluyor modundayız. Geceleri özellikle uyandığımda şuan deprem olursa naparız diye aklımda deli sorular. Çok korkuyorum ya.
Çok zor bu deprem gerçeğiyle yaşamak. Ne zaman nereden geleceği belli değil. Allah korusun herkesi.Aynen benimde surekli aklimda bazen sallaniyor gibi hissediyorum icim sıkılıyor surekli suan misafirlikteyim ve hala icim sıkılıyor insallah bu gece ruya gormem
Auji dk da manisa da olmasi tesaduf mu sallandik resmenCanim bende oluyorum baya sallaniyorum ama deprem olmuyor bence sende oyle oluyorsun korkudan
Demekki dogru hissetmissinizAuji dk da manisa da olmasi tesaduf mu sallandik resmen
Aynen maalesef İzmir’de biz de fena sallandık. Dışardayım şahsenManisada yasayanlar nasil yasiuor ya hu bes dk da bir deprem olmus.3 siddetinde 5 siddetinde.kandilliden baktim da surekli sallaniyo manisa.
Aminn. Bugün çok oldu.uyku yok bu geceRabbim yardimciniz olsun arkadaslar herkesi korusun hep dualarimdasiniz.bizede yasatmasin insallah benim kalbim sıkısmaya basladi yine.
Insallah bugunler de gececek beterinden korusun RabbimAminn. Bugün çok oldu.uyku yok bu gece
İnşallah enerji kendiliğinden boşalır giderInsallah bugunler de gececek beterinden korusun Rabbim
Insallah oyle olabiliyormuymusİnşallah enerji kendiliğinden boşalır gider
Öyle teselli isteInsallah oyle olabiliyormuymus
Keske olsaydi ben bizim maras icin korkuyorumÖyle teselli iste
Gecmis olsunAynen maalesef İzmir’de biz de fena sallandık. Dışardayım şahsen
Allah hicbiyere yasatmasinKeske olsaydi ben bizim maras icin korkuyorum
Amin insallahAllah hicbiyere yasatmasin