Beni deprem korkutmuyor ki ev yıkılıcak, kafama beton düşecek diye korkuyorum. Japonların yaptığı evde otursam deprem olurken kahve içerim herhalde.Bizde bu 3 5 lik depremler halkı bu hale getiriyorsa japonlar hepten delirmiştir
Ah bu japonların birşeyleride normal olsa hepten üşütük millet
Bende cocuklarimi nasıl kurtarıcım diye uzuluyorumBeni deprem korkutmuyor ki ev yıkılıcak, kafama beton düşecek diye korkuyorum. Japonların yaptığı evde otursam deprem olurken kahve içerim herhalde.
Bir de İzmir’de 13 tane fay hattı varmış. Siz izmir de misiniz?Otururken kalkarken herhangi bir eşyadan çıt sesi gelince ya şu siseine ya avizeye bakar oldum
Hemfikriim kaçma imkanım olsa hangi birini çekip götüreceğim tutki kaldik içerde ne yapacağım olmezsemBende cocuklarimi nasıl kurtarıcım diye uzuluyorum
Öyle deme yıkılacağı varsa yıkılır :)Beni deprem korkutmuyor ki ev yıkılıcak, kafama beton düşecek diye korkuyorum. Japonların yaptığı evde otursam deprem olurken kahve içerim herhalde.
Benim izlemedgim uzman kalmadı yakın zamanda 5 üzeri beklenmiyor ama hepsi tüm fayalrin aktif olduğunu söylüyorBir de İzmir’de 13 tane fay hattı varmış. Siz izmir de misiniz?
E-devlet’e afad fay hattının geçtiği yerleri göstermiş mahalle olarak bile girip aratabiliyorsunuz konumunuzu tehlikeli bölgede miyim diye. Ona bile baktım iyice sıyırdım yani
Google’a ‘fay hattı e devlet’ yazın en üstte çıkacaktır. Siteye girince direk kimliğinizi doğrulatıp uygulamaya yönlendiriyor.Benim izlemedgim uzman kalmadı yakın zamanda 5 üzeri beklenmiyor ama hepsi tüm fayalrin aktif olduğunu söylüyor
Ben e devletten girdim ama tam bulamadım o dediğiniz şeyi yada beceremedim sanırım
Manisa il sınırları içindeyim ama İzmir ilçeler de çok yakın
Bun uyaptim ama bilgileri girerken hata etim sanırım adres bilgilerinde gözüken ekran küçücük yaGoogle’a ‘fay hattı e devlet’ yazın en üstte çıkacaktır. Siteye girince direk kimliğinizi doğrulatıp uygulamaya yönlendiriyor.
Al benden de aynısı... istanbuldayım tuzla tarafı, sanki yatak başlığı sallanıyor sürekli. Tam gözüm dalıyor, nefes nefese uyanıyorum. Sinirlerim harap oldu. Dolabım ful ayna, kendi tarafıma değil eşimin tarafına yaşam üçgeni kurmalı diye geçiyor sürekli aklımdan. Allah sakınsınBir de işin kötü yanı ben deprem olmasa da sürekli oluyormuş gibi hissediyorum. Kendi kendime sallanıyorum. Kafayı üşüttüm artık.
Seninde sekme sürekli açık miKızlar az önce de Diyarbakır’da 4.2 olmuş. Allahım sana geliyorum ya
Ablam İstanbul’da yaşıyor. Deprem olacak uyarısından sonra bir de ya İstanbul’da olursa korkusu sardı içimi. Allah korusun. Evde yaşam üçgeni kuracak yerleri ben de araştırdım. Psikolojimiz bozuldu tüm halk olarakAl benden de aynısı... istanbuldayım tuzla tarafı, sanki yatak başlığı sallanıyor sürekli. Tam gözüm dalıyor, nefes nefese uyanıyorum. Sinirlerim harap oldu. Dolabım ful ayna, kendi tarafıma değil eşimin tarafına yaşam üçgeni kurmalı diye geçiyor sürekli aklımdan. Allah sakınsın
Program var. Elazığ 4.7 oldu şimdide ne oluyor ya.Seninde sekme sürekli açık mi
Geliyor malesefKızlar bazen sizin de aklınıza Amerika’nın HAARP projesi geliyor mu? Yoksa ben tımarhanelik mi oldum.