Manisa’da oldu maalesef. izmirde de yine aynı derece hissettik ne yazıkki.Nerede oldu
Aynı durumdayım. Geceleri uyku yok. Akşam oldumu hicbirsey yapasım gelmiyorHerkese iyi akşamlar.
Ya ben bu depremler yüzünden artık delirme noktasına geldim. Az önce yine oldu. İlk birkaç gün eve giremedim ama o da nereye kadar. Tedavi olmayı düşünüyorum. Biraz araştırdım tıpta ‘seismophobia‘ olarak geçiyormuş. Tedavi yöntemi olarak sanırım yapay deprem odasına vs sokuluyormuş simülasyon olarak.
Bu konuda bir bilgisi olan, tedavi olmuş olan var mı? Bir işe yaradı mı?
Az siddette olmus 1 falanManisa’da oldu maalesef. izmirde de yine aynı derece hissettik ne yazıkki.
Ben de düşünüyorum izmirdeyim. Delireceğim artık. Kaçıncı kattasınızValla varsa bende gideyim . Manisa hic durmuyor gunlerdir
3.9 oldu canımAz siddette olmus 1 falan
Yok 3.9 oldu en son 00:18 deAz siddette olmus 1 falan
Bende 3-4 gündür uyku yok gündüz eşim varken 2-3 saat uyuyabilir sem ne alaNasil artci anlayamiyorum sürekli sallaniyoruz ve uyuyamiyorum . Korkunun ötesinde birsey bu artik.
Sallanmasada sallaniyo gibi geliyo artik öyle bi hale geldim.allahım içimize ferahlık versinNasil artci anlayamiyorum sürekli sallaniyoruz ve uyuyamiyorum . Korkunun ötesinde birsey bu artik.
Bir de işin kötü yanı ben deprem olmasa da sürekli oluyormuş gibi hissediyorum. Kendi kendime sallanıyorum. Kafayı üşüttüm artık.Aynı durumdayım. Geceleri uyku yok. Akşam oldumu hicbirsey yapasım gelmiyor
Aynı şeyden bahsetmişiz. Demek herkes aynı durumdaSallanmasada sallaniyo gibi geliyo artik öyle bi hale geldim.allahım içimize ferahlık versin
Napcaz bilmiyorumBir de işin kötü yanı ben deprem olmasa da sürekli oluyormuş gibi hissediyorum. Kendi kendime sallanıyorum. Kafayı üşüttüm artık.
Otururken kalkarken herhangi bir eşyadan çıt sesi gelince ya şu siseine ya avizeye bakar oldumBir de işin kötü yanı ben deprem olmasa da sürekli oluyormuş gibi hissediyorum. Kendi kendime sallanıyorum. Kafayı üşüttüm artık.
Evim yeni 3.kat ama nedense içim hiç rahat degilAynı şeyden bahsetmişiz. Demek herkes aynı durumda