- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
-
- Konu Sahibi kirmizigitar
Neden bu kadar huzursuzsun kendi içinde sual ettin mi hiç? Neden namaz kılmak için abdest şart? Abdest sterilize olmak demek tir. Neden Helal ve Haram var?Sabahlayanda gidecek oteki tarafa sabahlamayanda ama mantiksiz soyledikleriniz bi kere abdest sadece suyla aliniyor sabun vs kullanmadan mikroplardan arinamazsiniz
Bu yuzden mesela ascilar tavugu fln yikamayin bi yerinde mikrop varsa diger yerlerine de bulasir derler
Tamam hepimiz muslumaniz eyvallah ama gozun gordugunu de kul inkar etmesin cidden
Hayir abdeste nasil bagladiniz sacmalikNeden bu kadar huzursuzsun kendi içinde sual ettin mi hiç? Neden namaz kılmak için abdest şart? Abdest sterilize olmak demek tir. Neden Helal ve Haram var?
Şu hayatta düz yaşamayın Rabbim diyor ki Ben size Akıl verdim kullanın. Başkada diyecek lafım yok.
Önemlerimizi tıbben tabiki alacağız.
Ellerimizi burnumuzu yuzumuzu yıkayacağız.
Buda en çok Abdestle olur. Neyse kendiniz bilirsiniz. Cahil diyin geçin :) Rabbim Herkesin yardımcısı olsun.
Yok oyle bisey yok. Yani en azından benim kopekte yok sanirim deprem olduğunda yatakta yatiyordu öyle ben aldim kucakladim masa altina girdim o zaman titremeye başladıBirde kopekler hissedermis durduk yere sebepsiz ulurlarmis havlarlarmis
Ayyyyy kiyamam ben onaYok oyle bisey yok. Yani en azından benim kopekte yok sanirim deprem olduğunda yatakta yatiyordu öyle ben aldim kucakladim masa altina girdim o zaman titremeye başladı
Ben sizin inancınızı Sorgulamadım ki? Yada size Sormadım. dedimki Kendi içinizde sual ettiniz mi? Kimsenin inancı veya yaşantısını sorgulamıyorum. Dedim ya uzatmaya gerek yok boşver in geçin :)Hayir abdeste nasil bagladiniz sacmalik
Neden bu kadar huzursuzmusum sizce dinsiz fln miyim diye mi yoksa
Suyla sterilize olunmaz
Elini yuzunu yikamasi icin illa abdest almasi da gerekmez
Cahil demek haddim degil ama yaptiginiz konusmada pek akil kari degil kusura bakmayin
Kimsenin duasina vs karisamam hasa Allah degilim benimde kendime gore inancim var ama dediginizi de mantikli bulmuyorum
Hayir yani demek istedigim 1 hafta oncesinden ulumaz ama 1 saat oncesinden uluyabilir mesela
virusler depremler derken psikoloji iyice alt ust oldu.
bilen ilgilenen varmi bilmiyorum. buyuk depremlerden once yeryuzunde olusan bazi degisiklikler oluyor.
bir kac gundur istanbul da gunes batarken olusan renkler kafa karistirici. takip ettigim bir deprem tahmincisi var o da ayni seyden soz ediyor. iyice geriliyorum.olumlerden olum begeniyoruz resmen, depremden olmek mi yoksa virus ten olmek mi diye geciyor icimden...
bu kizillik mevsimsel midir sizce? fark eden oldumu?
O çıkan metan gazındandı sanırım. Öyle açıklamışlardı.99 da akşam hava pespembe kararmıştı ama sanki hava karanlık değildi pespembe aydınlıktı. Yıldızlar elimizle tutacakmış gibi yakındı. Biz aramızda oyun oynamıştık kim yıldızlara daha çok yaklaşacak diye zıpladık durduk çok da sıcaktı hava. Gecesine deprem oldu
Hangi kayıtlar ve ne seviyesiKomplo teorileriyle kafayı bozduk gerçekten. Coronavirus içinde aynısı oldu yapaymı gerçek mi vs..
Haarp meselesinde benim aklımı karıştıran tek şey 17.08.1999 tarihindeki kayıtların sitede yer almaması ve bir gün öncesindeki seviyenin rekor düzeyde olması.
Kavga ettigini soylemis ondan sebepsiz dedim bi de onlar bi kere havlayip sonra durmuyolar durduk yere saatlerce uluyolar
Kurtköy de gece boyu uluyorlardi. Bizim burda da güneş batarken öyle olur bence normalBirde kopekler hissedermis durduk yere sebepsiz ulurlarmis havlarlarmis
bende bu sabah sabah köpekler havlayıp durduBirde kopekler hissedermis durduk yere sebepsiz ulurlarmis havlarlarmis
Öyle miymiş? Bence her şeye bir kulp bulmusuzben böle kızıl gördüm de depremle ne ilgisi?
kar yağacagi habercisi degil mi
bizimkiler gok yuzu bu renk olunca yarin hava guzel olacak derler oylede oluyo ciddenvirusler depremler derken psikoloji iyice alt ust oldu.
bilen ilgilenen varmi bilmiyorum. buyuk depremlerden once yeryuzunde olusan bazi degisiklikler oluyor.
bir kac gundur istanbul da gunes batarken olusan renkler kafa karistirici. takip ettigim bir deprem tahmincisi var o da ayni seyden soz ediyor. iyice geriliyorum.olumlerden olum begeniyoruz resmen, depremden olmek mi yoksa virus ten olmek mi diye geciyor icimden...
bu kizillik mevsimsel midir sizce? fark eden oldumu?
ne bilim kar yağacagi sölenti bu..Öyle miymiş? Bence her şeye bir kulp bulmusuz