- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
-
- Konu Sahibi kirmizigitar
Sebepsiz dedim farkindaysanizAy korkutmayin insanlari. Bizim burda 3 senedir hemen hemen her gece kopekler havlıyor uluyor. Cok sukur bisey olmadi. Kavga falan ediyolar kendi aralarinda neyi paylaşamiyolarsa artik. Iletisim şekilleri o onlarin. Evet hissediyolar o ayri bisey ama şimdi bunu okuyan her havlama sesinde korkar yazik
Hava bugun eskişehirde 19 dereceydi aylardan şubat. Yani inanamadım 19 dereceyi görünce. Şuan burada kar kıyamet olması lazımdı balkonda oturdum keyif yaptım.
Banada öyle geliyor açıkcası havalarda anormalite var.
Eskişehir dedin yandı ciğerimHava bugun eskişehirde 19 dereceydi aylardan şubat. Yani inanamadım 19 dereceyi görünce. Şuan burada kar kıyamet olması lazımdı balkonda oturdum keyif yaptım.
Banada öyle geliyor açıkcası havalarda anormalite var.
deprem bilimci degil deprem tahminci kahin filan degil ya:) oyle genel olarak doga olaylarini takip eden yagmur kar yorumlari da yapan ote yandan deprem tahmini de yapan bir adam. isin garibi manisa depremleri istanbuldaki 4,7 hepsini tutturdu baya bayaDrprem bilimci dediğiniz kahin mi bende takip ediyordum psikolojimi alt üst etti o kızıllık sürekli oluyor ya her yerde
Anladım ama çok takılmayın o korkuyla yaşanmıyor sadece ne yapacağınz aklınızda olsun planlı programlı olun Allah büyükdeprem bilimci degil deprem tahminci kahin filan degil ya:) oyle genel olarak doga olaylarini takip eden yagmur kar yorumlari da yapan ote yandan deprem tahmini de yapan bir adam. isin garibi manisa depremleri istanbuldaki 4,7 hepsini tutturdu baya baya
Iyi de havlama duyarsak sebepli mi sebepsiz mi nerden bilebiliriz kiSebepsiz dedim farkindaysaniz
Kavga ettigini soylemis ondan sebepsiz dedim bi de onlar bi kere havlayip sonra durmuyolar durduk yere saatlerce uluyolarIyi de havlama duyarsak sebepli mi sebepsiz mi nerden bilebiliriz ki
Abdestle korona gitseydi iranda kimse olmezdi yalniz..Korkmanıza gerek yok. Rabbim bilir ama bu sene istanbulda deprem olmayacak gibi ama doğu da yarıklar faaliyette. Hergün salavat çekin vurup kafayı yatın. Abdest ile corona yı def ederiz salavat ile güvende oluruz.. Yeter ki oturduğun bina deprem yönetmeliğine uygun olsun.
:) İran lı diye 5 vakit abdest mi alacak?Abdestle korona gitseydi iranda kimse olmezdi yalniz..
Niye onlar musluman degilmi yani koskoca virusu abdestle nasil def ettiniz helal olsun cinliler niye bunu dusunememiski musluman degil diye mi acaba:) İran lı diye 5 vakit abdest mi alacak?
Sabahlayanda gidecek oteki tarafa sabahlamayanda ama mantiksiz soyledikleriniz bi kere abdest sadece suyla aliniyor sabun vs kullanmadan mikroplardan arinamazsinizNeyse size iyi sabahlamalar..