- 4 Mart 2011
- 10.375
- 11.989
-
- Konu Sahibi kirmizigitar
İstanbul da değilim ama burdada o kızıllık oluyor değişik bir hava bicimivirusler depremler derken psikoloji iyice alt ust oldu.
bilen ilgilenen varmi bilmiyorum. buyuk depremlerden once yeryuzunde olusan bazi degisiklikler oluyor.
bir kac gundur istanbul da gunes batarken olusan renkler kafa karistirici. takip ettigim bir deprem tahmincisi var o da ayni seyden soz ediyor. iyice geriliyorum.olumlerden olum begeniyoruz resmen, depremden olmek mi yoksa virus ten olmek mi diye geciyor icimden...
bu kizillik mevsimsel midir sizce? fark eden oldumu?
Fareler ve karıncalarda yerden yukarı çıkarlarmışYilanlar sehre inince deprem olurmus derler izmirde 2017nin yazinda deprem olmustu baya sarsmisti o depremden oncede mahallede yilanlar cikmisti
Domuzlar fln inermis bazi yerlerde
Yok hissetmiyolar yatıyolar malak gibiBirde kopekler hissedermis durduk yere sebepsiz ulurlarmis havlarlarmis
Karincalari pek farkedemeyiz ama dogrudurFareler ve karıncalarda yerden yukarı çıkarlarmış
Ev kopegidir diye belkiYok hissetmiyolar yatıyolar malak gibi
Karınca takip eden bir adam bvar deprem tahmincisi adını unuttum bi ara haber olmuştuKarincalari pek farkedemeyiz ama dogrudur
99 da akşam hava pespembe kararmıştı ama sanki hava karanlık değildi pespembe aydınlıktı. Yıldızlar elimizle tutacakmış gibi yakındı. Biz aramızda oyun oynamıştık kim yıldızlara daha çok yaklaşacak diye zıpladık durduk çok da sıcaktı hava. Gecesine deprem olduBen de bugün gün batarken fark ettim. Baya pembeli, kızıllı bir gökyüzü vardı.
Kulaktan dolma bilgiler, gerçekliği nedir bilemem fakat o renklilik beni de tedirgin etti.
Niye boyle dedin korktum valla gerci burda oyle bi kizillik yoktu ama99 da akşam hava pespembe kararmıştı ama sanki hava karanlık değildi pespembe aydınlıktı. Yıldızlar elimizle tutacakmış gibi yakındı. Biz aramızda oyun oynamıştık kim yıldızlara daha çok yaklaşacak diye zıpladık durduk çok da sıcaktı hava. Gecesine deprem oldu