- 21 Kasım 2012
- 3.521
- 11.093
-
- Konu Sahibi kirmizigitar
Onlar ezan sesine de uluyolar. Bir ağızdan insanlardan sesler çıkınca uluyolar. Çünkü deprem aynı anda her yeri sallamıyor. Fay hattında ilerleyerek geliyor. Köpeklerin duyuları bizden daha fazla onları bizden önce duyuyorlar. Zaten depremden 2 sn önce tepki vermesi hissetmek olmaz. Evden kaçmaya yetecek bir zamanda haber verse o ayrı.Ev kopegidir diye belkisokak kopekleri uluyolar ama sahit oldum
Bundan dolayı bilinç altımızda havanın rengi kızıllaştığı için korkuyor olabiliriz yoksa her pembelikte deprem olmuyor. İçinizi ferah tutun benceNiye boyle dedin korktum valla gerci burda oyle bi kizillik yoktu ama
Deprem sonrasını anımsıyorum ama öncesi hiç aklımda değil.99 da akşam hava pespembe kararmıştı ama sanki hava karanlık değildi pespembe aydınlıktı. Yıldızlar elimizle tutacakmış gibi yakındı. Biz aramızda oyun oynamıştık kim yıldızlara daha çok yaklaşacak diye zıpladık durduk çok da sıcaktı hava. Gecesine deprem oldu
Ohooo o da dedektor degilki bizim gibi bi canli neticede onceden nasil haber versin hislerine gore hareket ediyolarOnlar ezan sesine de uluyolar. Bir ağızdan insanlardan sesler çıkınca uluyolar. Çünkü deprem aynı anda her yeri sallamıyor. Fay hattında ilerleyerek geliyor. Köpeklerin duyuları bizden daha fazla onları bizden önce duyuyorlar. Zaten depremden 2 sn önce tepki vermesi hissetmek olmaz. Evden kaçmaya yetecek bir zamanda haber verse o ayrı.
Yok ben ilk defa duydum bunu dediginden urperdim sadeceBundan dolayı bilinç altımızda havanın rengi kızıllaştığı için korkuyor olabiliriz yoksa her pembelikte deprem olmuyor. İçinizi ferah tutun bence
99 depreminde sürekli yıldız kaymıştı. Babamla dilek tutuyoduk eğleniyoduk. Annem gelip yıldız kayınca insan ölürmüş gülmeyin dedi. Biz de bu kadar insan nasıl ölecek 1 saattir dilek tutuyoruz demiştik. Sonra deprem oldu.99 da akşam hava pespembe kararmıştı ama sanki hava karanlık değildi pespembe aydınlıktı. Yıldızlar elimizle tutacakmış gibi yakındı. Biz aramızda oyun oynamıştık kim yıldızlara daha çok yaklaşacak diye zıpladık durduk çok da sıcaktı hava. Gecesine deprem oldu
Tamam işte depremi hissetmiyor. İnsanların tepkisine karşılık veriyor.Ohooo o da dedektor degilki bizim gibi bi canli neticede onceden nasil haber versin hislerine gore hareket ediyolar
Hayir yani demek istedigim 1 hafta oncesinden ulumaz ama 1 saat oncesinden uluyabilir meselaTamam işte depremi hissetmiyor. İnsanların tepkisine karşılık veriyor.
Çift rakamlı yılları hep severdim ama bu 2020 gerçekten çok kötü başladı. Umarım daha kötüsü olmadan biter.Deprem sonrasını anımsıyorum ama öncesi hiç aklımda değil.
Bugün Istanbul'da hem mevsime göre fazla sıcak bir hava hem de tuhaf bir gökyüzü vardı. Fark edilmeyecek gibi değildi açıkçası. Umuyorum başka bir sebebi vardır.
Pembe bulutlar 2020'yi çabucak götürse....
O gece gerçekten anormaldi ama bizler anlayamamıştık...99 depreminde sürekli yıldız kaymıştı. Babamla dilek tutuyoduk eğleniyoduk. Annem gelip yıldız kayınca insan ölürmüş gülmeyin dedi. Biz de bu kadar insan nasıl ölecek 1 saattir dilek tutuyoruz demiştik. Sonra deprem oldu.
Tovbe estafurullah bu gece uyuyamiycam99 depreminde sürekli yıldız kaymıştı. Babamla dilek tutuyoduk eğleniyoduk. Annem gelip yıldız kayınca insan ölürmüş gülmeyin dedi. Biz de bu kadar insan nasıl ölecek 1 saattir dilek tutuyoruz demiştik. Sonra deprem oldu.
Kim bilir?Çift rakamlı yılları hep severdim ama bu 2020 gerçekten çok kötü başladı. Umarım daha kötüsü olmadan biter.
İlk yorumda da yazdım eskişehirde kar kıyamet olması gerekirken 19 dereceydi yani ben anlayamadım bir anormallik var inanan var mı bilmem ama haarp falan diyorlar o mu acaba
Hiç uykundan olma boşuna duanı et yat koruyacak olan da allahTovbe estafurullah bu gece uyuyamiycam
Ulumuyo işteHayir yani demek istedigim 1 hafta oncesinden ulumaz ama 1 saat oncesinden uluyabilir mesela
Komplo teorileriyle kafayı bozduk gerçekten. Coronavirus içinde aynısı oldu yapaymı gerçek mi vs..Kim bilir?
O da bir teori. Aksi de bir teori. Neye inanacağını şaşırıyor insan.
Hayir hayvanlar hissetmiyor. Burda kopegin uludugu zamanlar oluyor, deprem fln olmuyor. Deprem olunca ulumuyor. Benim kusum var, kuslar da hisseder diyorlar, alakasi yok, cit cikarmadan duruyor uyuyor deprem aninda.Ulumuyo işte
Sen bana inan baytarım ben.
Bir dönem ben de bunun olabileceğine ikna oldum. Özellikle siyasi açıdan kritik dönemlere denk gelen depremler fazla kafa karıştırıcıydı.Komplo teorileriyle kafayı bozduk gerçekten. Coronavirus içinde aynısı oldu yapaymı gerçek mi vs..
Haarp meselesinde benim aklımı karıştıran tek şey 17.08.1999 tarihindeki kayıtların sitede yer almaması ve bir gün öncesindeki seviyenin rekor düzeyde olması.
Ay korkutmayin insanlari. Bizim burda 3 senedir hemen hemen her gece kopekler havlıyor uluyor. Cok sukur bisey olmadi. Kavga falan ediyolar kendi aralarinda neyi paylaşamiyolarsa artik. Iletisim şekilleri o onlarin. Evet hissediyolar o ayri bisey ama şimdi bunu okuyan her havlama sesinde korkar yazikBirde kopekler hissedermis durduk yere sebepsiz ulurlarmis havlarlarmis