Madem bu kadar araştırmacı bir insansınız Recep Tayyip Erdoğan ında BOP eşbaşkanı olduğunu biliyorsunuzdur diye düşünüyorum. En azından o kendisini öyle ilan etmiş her nedenseCorona yeni dunya duzeni icin gerekliydi zaten sadece turkiyeye has birsey degil. Turkiyede deprem olan iller buyuk orta dogu planinin parcasi, buyuk israil devleti kurulnak isteniyor. Avrupayida tehdit olarak gordu amerika ukraynaya verdi gazi savasa soktu.. simdi diger ulkelerde sira.. zaten diger ulkeler ne akla rusyaya kafa tutuyor anlamis degilim. Rusya osursa avrupa kul olur
Amin akil herkese lazim, sadece bana degil.. sapla samani karistirmakta ustune yok..ben ne diyorum sen ne diyorsun.. yani bu olan seyler baska onlem olmamasi ve binalarin curuk olmasi baska seyler. Ben bunlari zaten dogru bulmuyorum, daha guzel binalar yapilmaliydi..insanlrin can guvenligi yokmus bir kez daha anladi herkes.. ama bu oyun oynandigi gercegini degistirmiyor. Sana tekrar tatli ruyalarSizde böyle devam edin
GErçek sorumlular hak ettikleri şekilde xezalandırılmadıkları sürece
Bunlar başımızda kalacaklar
Bizde dere yataklarının imara açılması sonucu yıkılmaya
Madenlerde ezilmeye yanmaya boğulmaya
Depremlerde imar afıyla kaçak yapılarda ölmeye devam edeceğiz
Akıl fikir diliyorum size sizin gibilere
Ee yani? Boyle bir proje var yani, bunu kabul ediyorsun, digerleri gibi inkar etmiyorsun en azindan. Ben erdoganlaMadem bu kadar araştırmacı bir insansınız Recep Tayyip Erdoğan ında BOP eşbaşkanı olduğunu biliyorsunuzdur diye düşünüyorum. En azından o kendisini öyle ilan etmiş her nedense
Hangi ErdoÄan doÄru söylüyor? BOP EÅbaÅkanı mı?
Büyük OrtadoÄu Projesi (BOP) orjinal adıyla Greater Middle East Initiative, Amerika BirleÅik Devletleri 43. BaÅkanı Bush hükümeti tarafından duyurulmuÅtu. Batıda Fas'ın Atlantik kıyılarından, DoÄu'da Pakistan'ın kuzeyindeki Karakurum yaylalarına, Kuzeyde Türkiye'nin Karadeniz...www.cumhuriyet.com.tr
Birşey dediniz demedim zaten projeyi biliyorsanız eşbaşkanı da biliyorsunuzdur dimi dedim. Yani diyorum ki neresinden bakarsak bakalım ülkemizin bu durumda olmasının sebebi belli. Proje var mı yok mu bilmiyorum ama eğer varsa ülkemizde kendini eşbaşkan ilan etmiş biri var zaten onu diyorum.Ee yani? Boyle bir proje var yani, bunu kabul ediyorsun, digerleri gibi inkar etmiyorsun en azindan. Ben erdoganla
Ilgili birsey dedim mi? Hayir bu olaylarin bu projeyle ilgisi var diyorum.
Onu Allah bilir, eger oyleyse Allah sonumuzu hayir etsin.Birşey dediniz demedim zaten projeyi biliyorsanız eşbaşkanı da biliyorsunuzdur dimi dedim. Yani diyorum ki neresinden bakarsak bakalım ülkemizin bu durumda olmasının sebebi belli. Proje var mı yok mu bilmiyorum ama eğer varsa ülkemizde kendini eşbaşkan ilan etmiş biri var zaten onu diyorum.
Benim çip iddaam yok onuda aynı böyle bir aklı evvel uydurmuştuAmin akil herkese lazim, sadece bana degil.. sapla samani karistirmakta ustune yok..ben ne diyorum sen ne diyorsun.. yani bu olan seyler baska onlem olmamasi ve binalarin curuk olmasi baska seyler. Ben bunlari zaten dogru bulmuyorum, daha guzel binalar yapilmaliydi..insanlrin can guvenligi yokmus bir kez daha anladi herkes.. ama bu oyun oynandigi gercegini degistirmiyor. Sana tekrar tatli ruyalar
Sen git asilarin icinde gercekten cip filan var mi
Onu aramaya devam et, belki bulursun
Ee o zaman kim dediyse ona gidip yazacaksin cipmisBenim çip iddaam yok onuda aynı böyle bir aklı evvel uydurmuştu
Uykuda olan kim biliyormusun bunca şeye rağmen hiçbir şey görmeyenlerdir
İyi binalar yapılsaydı zaten bu kadar yıkım olmayacak bu kadar etkilenmeyecektik hatayın erzin ilçesinde tek bir bina bile yıkılmamış
iyi sallandık deyip geçecektik
Belki acılar yaşanırdı ama bu ölçüdemi
Binaları ahlak anlayışı duruşu bu kadar sorunlu bir milletin kendini savunması ne olacak
Geçiniz benim hiç umudum yok sen uyanık ol
Keşke uyuyabilseydim bunlara hiç şahit olmasaydım
Sanırım bu kadar tepki görmenizin sebebi insanların acıları tazeyken ve ortada bir gerçek varken, sizin varsayımlar üzerinde durup bu gerçeği görmezden geliyormuş gibi olan tavırlarınız.Onu Allah bilir, eger oyleyse Allah sonumuzu hayir etsin.
Sadece bu sitede ne soylersen basliyolar bilmem
Ne teorisi falan filan.. cidden bu kadar kör olmak zordur diyorum.. birde kucumser alayci tavirla konusmak cok sacma. Dusun bakalim ya karsida olan hakliysa diye.. yok cipmis mipmis asinin icinde cip var diyeni gormedim ki ben korona asisina karsiydim zaten asla boyle birsey demedim… ama cipli dijital bir doneme girilecek tabii geride dunyada kalanlarla.. yarin olacak birsey degil ama zamanla hepsi olacak..
Hangi gercegi gormuyor musum? Nerde yazmisim ben bunu? Ama her ihtimali dusunuyorum ben. Ha elimizden birsey geliyor mu? Hayir maalesef.. elimizden gelen seyler cokSanırım bu kadar tepki görmenizin sebebi insanların acıları tazeyken ve ortada bir gerçek varken, sizin varsayımlar üzerinde durup bu gerçeği görmezden geliyormuş gibi olan tavırlarınız.
of... allaahım çabucak geçsin bu günler lütfennHatay 6.4 ve 5.8 ile yeniden sallandı!
Güle güle mutlulukla sağlıkla gelsin ailesine umut olsun neşe olsun...
Abim her zaman destekciyim sen vesile oldun Allah senden de razi olsun çok teşekkür ederim
Teşekkürler güzel anneanne iyiyiz çok şükürArkadaşım çok geçmiş olsun iyisiniz demi.