- 20 Aralık 2020
- 17.109
- 75.874
Canımmm RedgirlmmmBu sitede öyle bir birlik var ki bazen hala nasıl olduğuna anlam veremiyorum.
Kimse birbirini tanımıyor, bambaşka şehirler, ismi gerçek olmayan nickler ama sanki yıllarca arkadaşmışız gibi bir birlik...
MssPARE PiXiEE Lna16 Tiniminimavihanim penyez83 Nego @Nevreste @ASSOSyal @Jenna16 ... bunlar sadece benim anlık hatirladiklarim..
Ve K Kazen kurucu olarak o kadar güzel idare ediyorsun ki. Düzeni olsun, kuralları olsun, takibin olsun, teşekkür ederim. İyi ki kurmuşsun bu siteyi.
Senin o güzel kalbinden öpüyorum kuzummm çok teşekkür ederimBu sitede öyle bir birlik var ki bazen hala nasıl olduğuna anlam veremiyorum.
Kimse birbirini tanımıyor, bambaşka şehirler, ismi gerçek olmayan nickler ama sanki yıllarca arkadaşmışız gibi bir birlik...
MssPARE PiXiEE Lna16 Tiniminimavihanim penyez83 Nego @Nevreste @ASSOSyal @Jenna16 ... bunlar sadece benim anlık hatirladiklarim..
Ve K Kazen kurucu olarak o kadar güzel idare ediyorsun ki. Düzeni olsun, kuralları olsun, takibin olsun, teşekkür ederim. İyi ki kurmuşsun bu siteyi.
Teşekkür ederim redgirl böyle akla gelmek çok güzelBu sitede öyle bir birlik var ki bazen hala nasıl olduğuna anlam veremiyorum.
Benim için çok özel 3 üyeden bahsedeceğim size. Bu arkadaşlar bir mesajımı görüp taşın altına hemen ellerini koydular. Oysa o mesajı daha sonra organize edemeyeceğimi düşünüp silmiştim ama çok ısrar ettiler bende kendilerini kırmadım.
Benim misafirim olan 37 haftalık hamile annenin bebeği için o kadar çok eşya yolladılar ki her kargo geldiğinde anne buruldu.
Rabbim bu 3 üyeye gönüllerindekini verip sağlıklı bir yaşam nasip etin. Başka arkadaşlarda katılmak istedi ama gelen hediyeler çok olacaktı bu sebeple kabul edemedim onlara da teşekkür ederim. İlk 3-5 ay hiç bir alış veriş yapmadan bebeğin tüm ihtiyaçları sayelerinde sağlandı.
Birde çok değişik bir olay yaşandı snladymadyninablasi kargoya bir kitap koymuş, bebeğin ablası fıstık Beril bu kardeşime olmaz ki bunu Ege'ye hediye ediyorum dedi. Yok dedim kardeşin yaşına girince kullanır bunu. Hayır hayır ben hediye ediyorum dedi (bu arada Beril 8 yaşında)
Akşam kargoları aldığımı yazarken arkadaşlara snladymadyninablasi 'in mesajında şu notu gördüm.
" İçinde bi tane kitap var, o da sizin bebeğinize hediyem olsun."
Mesaja cevap dahi yazamadım, teşekkür edemedim.
iyilikler böyle habersizce, sessizce yapılır, iyilik yapılan ise bu kişileri onore etmelidir, reklam değil. Ben bu 3 arkadaşa söyleyecek söz bulamıyorum
Bu vesile ile ; E Esila09 ,ladymadyninablasi ve Tubismavis üçünüzün de gönlüne sağlık. (alfabetik sıralama)
cep telefonundan ancak bu kadar yazabildim....
Sağol negom
emeği geçen herkese kendi adıma teşekkür ediyorum. E Esila09 yüreği tertemiz harika bir kadınonu tanıdığım için çok mutluyum . Hatay’daki depremde bana nasılsın diye msj yazdı o kadar ince bir kadın ki Tuğçe deprem olmuş iyi misiniz demedi korkutmamak için sadece nasılsınız Tuğçe dedi daha bugün annemle ne kadar ince kadın diye konuştuk
Ben de dikkat ettiydim de seslenmem okur geçerim
Ettiydim, kazanamadıydım yazmışsınız. Bazen ben de konuşurken bu tür konuşurum. Kardeşimin tuhafına gider
Başta sizden ve arkadaşlardan Allah razı olsun.Benim için çok özel 3 üyeden bahsedeceğim size. Bu arkadaşlar bir mesajımı görüp taşın altına hemen ellerini koydular. Oysa o mesajı daha sonra organize edemeyeceğimi düşünüp silmiştim ama çok ısrar ettiler bende kendilerini kırmadım.
Benim misafirim olan 37 haftalık hamile annenin bebeği için o kadar çok eşya yolladılar ki her kargo geldiğinde anne buruldu.
Rabbim bu 3 üyeye gönüllerindekini verip sağlıklı bir yaşam nasip etin. Başka arkadaşlarda katılmak istedi ama gelen hediyeler çok olacaktı bu sebeple kabul edemedim onlara da teşekkür ederim. İlk 3-5 ay hiç bir alış veriş yapmadan bebeğin tüm ihtiyaçları sayelerinde sağlandı.
Birde çok değişik bir olay yaşandı snladymadyninablasi kargoya bir kitap koymuş, bebeğin ablası fıstık Beril bu kardeşime olmaz ki bunu Ege'ye hediye ediyorum dedi. Yok dedim kardeşin yaşına girince kullanır bunu. Hayır hayır ben hediye ediyorum dedi (bu arada Beril 8 yaşında)
Akşam kargoları aldığımı yazarken arkadaşlara snladymadyninablasi 'in mesajında şu notu gördüm.
" İçinde bi tane kitap var, o da sizin bebeğinize hediyem olsun."
Mesaja cevap dahi yazamadım, teşekkür edemedim.
iyilikler böyle habersizce, sessizce yapılır, iyilik yapılan ise bu kişileri onore etmelidir, reklam değil. Ben bu 3 arkadaşa söyleyecek söz bulamıyorum
Bu vesile ile ; E Esila09 ,ladymadyninablasi ve Tubismavis üçünüzün de gönlüne sağlık. (alfabetik sıralama)
cep telefonundan ancak bu kadar yazabildim....
Allah okuyan herkesten razı olsun dua edenleri çok olsun. Manevi silahımız dua kalplerimiz onunla huzur buluyor. Kıymet bilipte yazanlara da çok teşekkür ederim kendi adıma duygulandırdınız.E Esila09
ladymadyninablasi
Tubismavis
K Kazen
Hem sizlerden hem de yardımcı olan yardıma vesile olan bütün herkesten Allah razı olsun ne muradınınız varsa versin
Tubismavis Allah sana hayırlı evlatlar nasip etsin
Maddi yardımların dışında günlerdir gece gündüz dua edenlerden, sitenin dua bölümünü boş bırakmayanlardan da Allah razı olsun.
MssPARE Lna16 penyez83 PiXiEE Nego Tiniminimavihanim Allah hepinizin gönlüne göre versin ❤
E Esila09
ladymadyninablasi
Tubismavis
K Kazen
Hem sizlerden hem de yardımcı olan yardıma vesile olan bütün herkesten Allah razı olsun ne muradınınız varsa versin
Maddi yardımların dışında günlerdir gece gündüz dua edenlerden, sitenin dua bölümünü boş bırakmayanlardan da Allah razı olsun.
MssPARE Lna16 penyez83 PiXiEE Nego Tiniminimavihanim Allah hepinizin gönlüne göre versin ❤
E Esila09
ladymadyninablasi
Tubismavis
K Kazen
Yerel ağız mı köy ağzı mı (sanırım öyle bir şey) tam bilmiyorum da sevimli oluyor diye bazen böyle konuşup yazıyorum. :)Ettiydim, kazanamadıydım yazmışsınız. Bazen ben de konuşurken bu tür konuşurum. Kardeşimin tuhafına giderNette de baktım di li geçmiş zaman olarak var esasında bu tür sözler.