Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaşadığınız korkuyla ve üzüntüyle öfkenizi ve nefretinizi karşınıza çıkan ilk kişiye kusmak istemiş olabilirsiniz. Bu doğal bişey. Fakat kendinize geldiğinizde sıradan bir çalışan yerine asıl bu festivalleri düzenleyenlere kızmanızı tavsiye ederim. Zaten kızmamız gerekenlere kızmadığımız için bu halde değil miyiz…Ya kazen bey bu otele bi afad çalışanı geldi enkazdan cikartilanlari gören bi afad çalışanı ona eşim buraya gelebilirmi çok perişan bana ne dese işte biz sizi 10 güne kadar burdan tahliye edeceğiz burda festivaller baslayacak Esin ordan çadırkente yazilsin sizde gidince perisan olursunuz dedi ustune atlamamak icin kendimi zor tuttum bu arada da il müdürlüğünden haber gelmiş ayın 15 ine kadar depremzedeler otelde kalabilir diye biz can diyoruz o enkazı gören bi afad çalışanı festival diyor ne kadar acı...
Bende Gaziantepliyim Allah'ım hepsini korusun inşallahBurada bir üye vardı Gaziantepli baya aktifti @nscckts.Şu an hesabı pasif görünüyor haberi olan var mı ?
3 dakka ara ile iki deprem oldu ,biri 6.4 diğeri 5.8 , belki henüz kandilliye yansımadı o dakikalarda...kandilli 6.4 ü yazıyor. ama 5.8 i 3.6 gibi gösteriyor. neden acaba?
Ben de bu depremde daha kötü oldum halbuki diğeri kadar şiddetli değildi, bence deprem olursa bina altında kaldığımızda başımıza gelecekleri bildiğimiz için korkuyoruz, insanlar 15 gün o kadar bekledi kimsenin yardımına yetisilemedi, ayrıca arama kurtarma çalışmaları durduruldu , hala göçükte canlılar varken bu çok korkunç ...Sinir sistemim pert. Bu depremde daha cok korktum ve etkilendim. Cunku ilki oldu bitti gibi dusunuyor insan bir sekilde. Ustune bu gelince hic bitmeyecek, bir daha hic guvende hissedemeyecegim hissi iyice oturdu.
Normalde bu haftasonu gitmeyi planlıyordum. Eşim hala orada yardımlarda görevli. Dünkü depremden sonra sakın gelmeyin durun dedi. Arabada yatıp kalkiyorlar hava da soğuk hasta olmuşlar hep. Eve uzunca bir süre girecegimi sanmiyorumBende döndüğümde nasil yaşarım hiç bilmiyorum
Evet, ayni sekilde hissediyorum. Bir de cocugumla evde yalnizdim. 98 Adana depreminde de ayni hissetmistim. Ilkinde hic korkmamistim, ama bir hafta sonraki artcida cok etkilenmistim. Allahim sonumuzu hayir etsin. Simdi de Adana'da olacak diyor uzmanlar. Zaten butun depremleri hissettik, simdi de oturduk korkuyla bekliyoruz. Bir tarafim olsun da kurtulalim diyor. Cunku onunde sonunda olacak.Ben de bu depremde daha kötü oldum halbuki diğeri kadar şiddetli değildi, bence deprem olursa bina altında kaldığımızda başımıza gelecekleri bildiğimiz için korkuyoruz, insanlar 15 gün o kadar bekledi kimsenin yardımına yetisilemedi, ayrıca arama kurtarma çalışmaları durduruldu , hala göçükte canlılar varken bu çok korkunç ...
Ben en bastakilere Elazığ depreminden beri kızgınım.Yaşadığınız korkuyla ve üzüntüyle öfkenizi ve nefretinizi karşınıza çıkan ilk kişiye kusmak istemiş olabilirsiniz. Bu doğal bişey. Fakat kendinize geldiğinizde sıradan bir çalışan yerine asıl bu festivalleri düzenleyenlere kızmanızı tavsiye ederim. Zaten kızmamız gerekenlere kızmadığımız için bu halde değil miyiz…
Çok geçmiş olsun, özel mesajı kapattınız mı?Hepimize geçmiş olsun çok sallandık
Valla yine bir yere vuracak deprem ama neresi Allah bilir, ya tekrar doğu anadolu veya marmara , sürekli sallaniyoruz..Evet, ayni sekilde hissediyorum. Bir de cocugumla evde yalnizdim. 98 Adana depreminde de ayni hissetmistim. Ilkinde hic korkmamistim, ama bir hafta sonraki artcida cok etkilenmistim. Allahim sonumuzu hayir etsin. Simdi de Adana'da olacak diyor uzmanlar. Zaten butun depremleri hissettik, simdi de oturduk korkuyla bekliyoruz. Bir tarafim olsun da kurtulalim diyor. Cunku onunde sonunda olacak.
Bende Adanada olacak diye hissediyorum, Allah sonumuzu hayır etsin bize merhamet etsin, ilk başlarda çok korkuyordum ama artık ne gelirse Allahtan , korkunun hiç bişeye faydası yok , Allah günahlarımızı affetsin bize merhamet etsin inşallahEvet, ayni sekilde hissediyorum. Bir de cocugumla evde yalnizdim. 98 Adana depreminde de ayni hissetmistim. Ilkinde hic korkmamistim, ama bir hafta sonraki artcida cok etkilenmistim. Allahim sonumuzu hayir etsin. Simdi de Adana'da olacak diyor uzmanlar. Zaten butun depremleri hissettik, simdi de oturduk korkuyla bekliyoruz. Bir tarafim olsun da kurtulalim diyor. Cunku onunde sonunda olacak.
ya sabırToprak kaymasi yasanmis
Insanlar yok oluyor ve goc ediliyir kisaca ulkenin bir kismi bosaltiliyor.. igrenc oyunlar donuyor yine..
Corona ile Türkiye işgalinin pek alakası olduğunu düşünmüyorum ama bu kadar depremin bir arada olması düşündürücüya sabır
Bir adım daha ileriye gidiyorum coronayla başladı bu oyun hepsi ülkemizi işgal planıydı
Coronayı da bizim için çıkardı şu çekik gözlü çinliler
Niye düşünmüyorsunuz kiCorona ile Türkiye işgalinin pek alakası olduğunu düşünmüyorum ama bu kadar depremin bir arada olması düşündürücü
Bos yapma bence biraz arastir.. buyuk orta dogu projesinde bak tamda deprem olan iller var. Cidden bu kadar uyumayi nasil beceriyorsunuz adamlar yardim ayagina gelip tarihi eserleri caliyorlar kendilerine bunu hak goruyorlar. Uyumaya devam edin madem, iyi uykularya sabır
Bir adım daha ileriye gidiyorum coronayla başladı bu oyun hepsi ülkemizi işgal planıydı
Coronayı da bizim için çıkardı şu çekik gözlü çinliler
Asilarin icinde cip oldugunu kimse yazmadi bos bos konusuyorsun. Ama cipli bi devre girecegiz dijital para cikacak..yani yeni dunya duzeni geliyor.. canin bunlari duymak istemiyor olabilir ama boyle…Niye düşünmüyorsunuz ki
Corona üzerine yazılan senaryolar az mı
Corona bir projedir aşıların içinde çip var biliyormusunuz
Mutant olacağız yarasanın neden olduğu vüristen vanpire dönüşecek insanoğlu belki
Yada bizi ve ekonomimizi kıskananlar öyle bir vüris yaydılar ki ekonomimiz bu hale geldi
Şüphelenmiyelim diye de dünyaya yaydılar
Yaw bu büyüklükteki depremleri yapmak için
Hroşima ve nagazakiye atılan atom bombalarında kaç yüzbin tane olması lazım
bu kadar bomba atıldı biz fark etmedik emi
Tanrının kılıcı diye bahsedilen bir proje varmış onuda araştırdım denenmiş ve başarılı olamamış ki bizi isteseler ekonomik olarak bile yerle bir ederler
Eğer tanrı rab allah değilse biri bunu yapacak güçte de değildir
Kim neye inanırsa inansın umrumda değil
Beni sinirlendiren 50 bin insanın ölümüyle sonuçlanan bir depremde hiç bir sorumlunun olmaması ve bunu bırakın böyle bir felaketi yıkımı bile lehlerine çevermek istemelerindeki arsızlık utanmazlık
Corona yeni dunya duzeni icin gerekliydi zaten sadece turkiyeye has birsey degil. Turkiyede deprem olan iller buyuk orta dogu planinin parcasi, buyuk israil devleti kurulnak isteniyor. Avrupayida tehdit olarak gordu amerika ukraynaya verdi gazi savasa soktu.. simdi diger ulkelerde sira.. zaten diger ulkeler ne akla rusyaya kafa tutuyor anlamis degilim. Rusya osursa avrupa kul olurCorona ile Türkiye işgalinin pek alakası olduğunu düşünmüyorum ama bu kadar depremin bir arada olması düşündürücü
Sizde böyle devam edinAsilarin icinde cip oldugunu kimse yazmadi bos bos konusuyorsun. Ama cipli bi devre girecegiz dijital para cikacak..yani yeni dunya duzeni geliyor.. canin bunlari duymak istemiyor olabilir ama boyle…
Buarada sanki asilar matah birseydi dimi? Olanlqr 1000 pisman neden acaba, hala bunu savunmaya devam edin sizler