- 10 Kasım 2020
- 7.870
- 65.669
Ben Kızılay’a çöp bağışlamadım. AHBAP’a güveniyorum. İstatistik yalan söylemez, halk da güveniyor. Sinek gibi el ovuşturuyorlar, başını yemek için her şeyi yapacaklar.Trendyol destek kartları çok satanlara bakınca halkın kime güvenip güvenmediği az çok ortaya çıkıyor
Geçmiş olsun Hanım Ablacığım, canınız sağ olsun da, bilelim yeter. Özletme, merakta bırakma biziEvdeyim canısı çok sağol,eşimin sağlık sorunu vardı ondan gelemedim tedavisi devam ediyor hala iyi şu anda.
Ahretlik eşim evde ondan gelemedim aklım kaldı burada,bide fırsa olmadı hiç,ufak bir operasyon geçirdi devam edeck gene.
Çok sağol canımcım,fırsat olmadı birde yoksa hiç gelmezmiyim aklım kaldı burada hep,arkdaşlar nasıl bişiyleri yoktur umarım .Hastane işleri olunca birde olmadı,düşünmen bile çok mutlu etti beni çok sağolGeçmiş olsun Hanım Ablacığım, canınız sağ olsun da, bilelim yeter. Özletme, merakta bırakma bizi
Ben de ahbap a yaptım nakdi yardımı, çünkü güveniyorum. Başka hiç bir kuruma para göndermem.Ben Kızılay’a çöp bağışlamadım. AHBAP’a güveniyorum. İstatistik yalan söylemez, halk da güveniyor. Sinek gibi el ovuşturuyorlar, başını yemek için her şeyi yapacaklar.
Yandaş Erem Şentürk: “Bu Haluk Levent’in “Ahbap Çavuş” kurnazlığı giderek haddi aşmaya başladı. Sahada çalışan onbinlerce insanın emeğine, fedakarlığına çöküşmüş durumda. Günlerdir hiçbir yerde hiçbir şeye katıldıklarını kimse görmedi.”Ben de ahbap a yaptım nakdi yardımı, çünkü güveniyorum. Başka hiç bir kuruma para göndermem.
Kızılay’a kıyafet verdim sadece.
Hiç şaşırmadımYandaş Erem Şentürk: “Bu Haluk Levent’in “Ahbap Çavuş” kurnazlığı giderek haddi aşmaya başladı. Sahada çalışan onbinlerce insanın emeğine, fedakarlığına çöküşmüş durumda. Günlerdir hiçbir yerde hiçbir şeye katıldıklarını kimse görmedi.”
Yalancı bu insanlar, AHBAP yardımlaşmayı sağlıyor, koordine ediyor ve sahada da elinden geleni yapıyor; aktifler.
Kimin ne olduğunu unutmamak için dipnot. Evet, siyaset yapıyorum.
Eki Görüntüle 3205167
MaalesefBizler de çök kapan tutun taktiğinden medet umduk, hayat üçgeninden, güvenli yerlerden. Binan sağlamsa önem taşıyor bunlar. Binan sağlam değilse enkaz altında yerin rahat olsa ne yazar, kurtarmaya zaman bile yetmiyor, sıra gelmiyor
Enkaz altında kalanları düşündükçe kahroluyoruz
Çok geçmiş ahretlikEvdeyim canısı çok sağol,eşimin sağlık sorunu vardı ondan gelemedim tedavisi devam ediyor hala iyi şu anda.
Ahretlik eşim evde ondan gelemedim aklım kaldı burada,bide fırsa olmadı hiç,ufak bir operasyon geçirdi devam edeck gene.
Babam akşam diyor ki depremden çıkanlar pijama değil kıyafetle, demek ki 2.depremden çıkarılanlar. Gece olduğu için bence kıyafet giymek için oyalanmış ta olabilir, zaman yetmemiş olabilir dedimMaalesefbüyük depremler çoğunlukla gece uykudayken yaşanıyor, nereye çöküyorsun hadi çöktün ne zaman kurtarılacağını bilemiyorsun, bu da bizi tek bir sonuca götürüyor bence, vatandaşa gerçekten güveneceği, güvenli olduğu kesin binalar yapılması, insanlar bilecek ki en şiddetli depremde bile binası üstüne yıkılmayacak
Çok geçmiş ahretlikmühim bir şey değildir inşaallah
Ben de böyle düşünüyorum. AFAD da bizim Ahbap da. Adam gönüllü olarak ortaya çıkmış, çok güzel paralar da topluyor. Sanatçılar, ünlüler orayı tercih ediyor genelde. Bizler bin veriyorsak Onlar 100000 veriyor.
Çocuklar hep pijamalıydıBabam akşam diyor ki depremden çıkanlar pijama değil kıyafetle, demek ki 2.depremden çıkarılanlar. Gece olduğu için bence kıyafet giymek için oyalanmış ta olabilir, zaman yetmemiş olabilir dedim
Ben bu şekilde düşünmüyorum. Yalnız şöylelikle her kim yardım ettiyse bin katı ona geri dönsün. Ancak bu adamın bu şekilde tweet atma zorunluluğu niçin doğdu?Ben de böyle düşünüyorum. AFAD da bizim Ahbap da. Adam gönüllü olarak ortaya çıkmış, çok güzel paralar da topluyor. Sanatçılar, ünlüler orayı tercih ediyor genelde. Bizler bin veriyorsak Onlar 100000 veriyor.
AFAD da aynı şekilde. Dağıtım, eksikliklerin belirlenmesi alınması, yemek işi yönünden iyi. Şöyle bir tweet okumuştum. Siz 1 tane battaniyeyi 200 liraya alıyorsanız AFAD toptan aldığı için 50 tlye alıyor, yani siz 4 battaniye almış oluyorsunuz diye. Bu yüzden bağışımı AFAD a yaptım. Ahbap da aynı şekilde uygun alır.
Kızılay ve Afad bünyesinde kurtarma çalışmalarına katılan herkese binlerce teşekkürler iyi ki varlar. Ama benim güvensizliğim bu kurumlara ve başındakilere o yüzden de yaptığım yardımın gereken yerlere gideceğini düşünmüyorum. Sadece Ahbap bana bu güveni verdiği için bağışımı oraya yapmayı tercih ettim.Ben de böyle düşünüyorum. AFAD da bizim Ahbap da. Adam gönüllü olarak ortaya çıkmış, çok güzel paralar da topluyor. Sanatçılar, ünlüler orayı tercih ediyor genelde. Bizler bin veriyorsak Onlar 100000 veriyor.
AFAD da aynı şekilde. Dağıtım, eksikliklerin belirlenmesi alınması, yemek işi yönünden iyi. Şöyle bir tweet okumuştum. Siz 1 tane battaniyeyi 200 liraya alıyorsanız AFAD toptan aldığı için 50 tlye alıyor, yani siz 4 battaniye almış oluyorsunuz diye. Bu yüzden bağışımı AFAD a yaptım. Ahbap da aynı şekilde uygun alır.
Bunlar için istiklal mahkemeleri kurulmali