Deprem 10 ili vurdu

Biseyi fitillemek icin yada tartismak icin yazmiyorum ..

Daha once sirketimizde olagsnustu hal olmustu sirket ici ..
genel mudurunden caycisina ozaman icin herkes 3 binlira maasta(o zaman icin asgari ucret boyleydi) sabitlendi

sirketi ayakta tutmak adina

Milletvekillerimizden de 1 yil boyunca asgari ucret almalarini istiyorum ...bunun icin ne yapabilirim nerelere yazabilirim ..getirisi ne olur bize .

genel mudurunden caycisina ozaman icin herkes 3 binlira maasta(o zaman icin asgari ucret boyleydi) sabitlendi

Milletvekillerimizden de 1 yil boyunca asgari ucret almalarini istiyorum ...bunun icin ne yapabilirim nerelere yazabilirim ..getirisi ne olur bize .
Çok güzel bir düşünce araştırmak lazım neler yapabiliriz diye

İyi Parti ve CHP milletvekilleri 1 aylık maaşlarını bağışlama kararı aldılar.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve bir çok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz.

Kadınlar Kulübü
İçimiz yanıyor. İnsan yemek yediği için, evi sıcak olduğu için,uyuduğu için utanır mı ? Utanıyoruz işte. Allahım nolur yardım et.

Deprem dedemiz Ahmet Mete Işıkara hocamızı da rahmetle anayım, söylediği bir söz hepimizin kulağına küpeydi aslında “Deprem öldürmez, bina öldürür.”
Bizler de çök kapan tutun taktiğinden medet umduk, hayat üçgeninden, güvenli yerlerden. Binan sağlamsa önem taşıyor bunlar. Binan sağlam değilse enkaz altında yerin rahat olsa ne yazar, kurtarmaya zaman bile yetmiyor, sıra gelmiyor😥
Enkaz altında kalanları düşündükçe kahroluyoruz😥

@Mune Ablacığım, HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir abla nerede? Soracağım soracağım derken aklıma geldi. İyi değil mi? Deprem bölgesinde miydi?
Evdeyim canısı çok sağol,eşimin sağlık sorunu vardı ondan gelemedim tedavisi devam ediyor hala iyi şu anda.
Yok yok evi deprem bölgesinde değil, kızının yanına gitmiş olabilir belki, kızı da deprem bölgesinde değil çok şükür, ahretliğime söylerim neredesin sen merak ediyorlar diye.
Şuraya iliştireyim: Zipzip ile MasterFit
eşi evdeymiş, eşi evdeyken siteye girmiyor bizim ahretlik, arama vs yapmaz eşinin izni bitince gelir.
Ahretlik eşim evde ondan gelemedim aklım kaldı burada,bide fırsa olmadı hiç,ufak bir operasyon geçirdi devam edeck gene.

Oncelikle tum Turkiyeye gecmis olsun ozellikle 10 ilimizde yasayanlara.

Daha gecen gunlerde arkadaşımla ev alma konusunu konusuyosuk. Ben yasadigimiz ulkedz ev almak istesen bile minimim 4 ay bi surecten geciyosun dedigim oha one oyle biz 2 gunde aliyoruz yeterki paran olsun demisti.

O an aklima evet biliyorum ne kontrol var ne denetim 2 gunde alinmasi cok normal diye dusundum ama dile getirmek istemedim.
Adamlar 4 aylik surede binada kimyasal madde oranini, depreme dayanikligini, gazini elektrigini dibine kadar arastiriyolar.

Diyecegim suki, Turkiye fay hattinda olan bir ulke, nasil boyle serbest binalar yapilir? Nasil denetimsiz olur?
Bittimi saniyosunuz? Hayir. Enkazi biran once toparlayip 1 yila kalmaz bisuru bisuru metrekaresi buyuk olan susu pusu fazla olan ışıl ışıl binalar yaparlar yerine. :KK43:

alt.jpg

Saat 09.25 itibarıyla can kaybı 18 bin 342, yaralı sayısı 74 bin 242, yıkılan bina sayısı 6 bin 444, “yıkıldı” ihbarı gelen bina sayısı ise 11 bin 302 olarak açıklandı

Misvak ve Akit sürekli Ahbap'a saldırıyor. Kan kokusu almış pirana gibiler benzetmesi o kadar yerinde ki, bunlar da para kokusu aldılar. Reziller.
Sadece onlar mi gazetecileri inanilmaz bir karalama kampanyasina basladilar.Bi tanesi kizilay ve afad disinda gonderenleri devlet not etmeli diye twit atti.Rezillik ne hem de !!!

Sadece onlar mi gazetecileri inanilmaz bir karalama kampanyasina basladilar.Bi tanesi kizilay ve afad disinda gonderenleri devlet not etmeli diye twit atti.Rezillik ne hem de !!!

Bu saatten sonra karalama, propaganda yemez
Rezil oldular, s...tılar sıvıyorlar şu an, kimse aptal değil
Bizim Karadeniz'de bir laf vardır afkursun der eskiler, aynen öyle afkursunlar yolun sonu görünüyor...

X