- 30 Aralık 2009
- 4.156
- 15.731
Adını duyunca irrite olduğum kuruluşlar TRT, Kızılay, A haber.
Güvenmediğim bir diğer kurum TRT, tarafsız olması gerekirken tamamen hükümetin kanalı oldu
İstanbul 'da bile o fiyat değil kiraCumhurbaşkanı Erdoğan: "Konteyner kentler dışında barınacaklara ev sahibi olanlar için aylık 5 bin lira, kiracı olanlar için aylık 2 bin lira kira yardımı yapacağız." şaka gibi bir para...Az önce Hatay dan Mersin e kendi imkanlarıyla giden kişilerle konuştum. Mersin de kiralık ev fiyatları 15 bin liradan başlıyor.... Bir de ev sahibi, kiracı ayrımı yapılmış
Biliyorum buna benzer başka videolarda izledim temel sorun şu: AFAD diyor ki tüm koordinasyonu ben yapıcam, böyle daha hızlı olur ama maalesef dediği gibi olmuyor. Tam aksine tek bir yerden yapıldığı için herşey aşırı aksamış durumdaKimbilir kimlerin gönderdiği yardımlar var.O yüzden büyük kurumlarla yardım etmek lazım. Biraz da bunu anlatmak istemiştim
aynisini hepsi yapiyor bekir amca kurtarilirken cnn de yapti aynisini bekir amcsnin oglunu susturdular bakti susmuyor muhabir ilerledi
Güvenmediğim bir diğer kurum TRT, tarafsız olması gerekirken tamamen hükümetin kanalı oldu
Belki karışıklık olmasın diye denmiştir ama yetişemezlerki her yereBiliyorum buna benzer başka videolarda izledim temel sorun şu: AFAD diyor ki tüm koordinasyonu ben yapıcam, böyle daha hızlı olur ama maalesef dediği gibi olmuyor. Tam aksine tek bir yerden yapıldığı için herşey aşırı aksamış durumda
Evet maalesef hepsi yapıyor ama bir fark var onlar özel kanal TRT devletin kanalı bizim vergilerimizle ayakta, en azından tarafsız olmasını bekliyor insanaynisini hepsi yapiyor bekir amca kurtarilirken cnn de yapti aynisini bekir amcsnin oglunu susturdular bakti susmuyor muhabir ilerledi
Her yere yetişebilecek tek kurum var zaten TSK...Belki karışıklık olmasın diye denmiştir ama yetişemezlerki her yere
cay dagitmaya donmus
Böyle mi dağıtılır yardımlar
Bir öğrencimin akrabaları enkaz altında. Videosunu attı bana. Kız enkazın içinden vinç getiirn diye bağırıyor. Sağ. Yaşıyor. Sesi gür çıkıyor. Kız beni kurtarın diyor. Ama yardıö gitmediği için öldü. Şimdi buna nasıl yanmayalım?Bizler de çök kapan tutun taktiğinden medet umduk, hayat üçgeninden, güvenli yerlerden. Binan sağlamsa önem taşıyor bunlar. Binan sağlam değilse enkaz altında yerin rahat olsa ne yazar, kurtarmaya zaman bile yetmiyor, sıra gelmiyor
Enkaz altında kalanları düşündükçe kahroluyoruz