- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.789
Yeni Akit yazarı Ali Karahasanoğlu: "Belki de Suriyeli göçmenlere karşı olanlara yeterince cevap veremediğimiz için Allah'ın afeti hepimizi vurdu.
Trendyol destek kartları çok satanlara bakınca halkın kime güvenip güvenmediği az çok ortaya çıkıyorMisvak ve Akit sürekli Ahbap'a saldırıyor. Kan kokusu almış pirana gibiler benzetmesi o kadar yerinde ki, bunlar da para kokusu aldılar. Reziller.
Çok güzel bir düşünce araştırmak lazım neler yapabiliriz diyeBiseyi fitillemek icin yada tartismak icin yazmiyorum ..
Daha once sirketimizde olagsnustu hal olmustu sirket ici ..
genel mudurunden caycisina ozaman icin herkes 3 binlira maasta(o zaman icin asgari ucret boyleydi) sabitlendi
sirketi ayakta tutmak adina
Milletvekillerimizden de 1 yil boyunca asgari ucret almalarini istiyorum ...bunun icin ne yapabilirim nerelere yazabilirim ..getirisi ne olur bize .
İyi Parti ve CHP milletvekilleri 1 aylık maaşlarını bağışlama kararı aldılar.Biseyi fitillemek icin yada tartismak icin yazmiyorum ..
Daha once sirketimizde olagsnustu hal olmustu sirket ici ..
genel mudurunden caycisina ozaman icin herkes 3 binlira maasta(o zaman icin asgari ucret boyleydi) sabitlendi
sirketi ayakta tutmak adina
Milletvekillerimizden de 1 yil boyunca asgari ucret almalarini istiyorum ...bunun icin ne yapabilirim nerelere yazabilirim ..getirisi ne olur bize .
yetmezİyi Parti ve CHP milletvekilleri 1 aylık maaşlarını bağışlama kararı aldılar.
Tabi ki yetmez ama yine de hiç yoktan iyidir.yetmezeminim benim dediigim uygulanmis olsa neler neler uapilir o paralarla..
Tabi vicdan ve merhamet gerektirir bunu yapmak.
İçimiz yanıyor. İnsan yemek yediği için, evi sıcak olduğu için,uyuduğu için utanır mı ? Utanıyoruz işte. Allahım nolur yardım et.Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve bir çok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz.
Kadınlar Kulübü
Bizler de çök kapan tutun taktiğinden medet umduk, hayat üçgeninden, güvenli yerlerden. Binan sağlamsa önem taşıyor bunlar. Binan sağlam değilse enkaz altında yerin rahat olsa ne yazar, kurtarmaya zaman bile yetmiyor, sıra gelmiyorDeprem dedemiz Ahmet Mete Işıkara hocamızı da rahmetle anayım, söylediği bir söz hepimizin kulağına küpeydi aslında “Deprem öldürmez, bina öldürür.”
Evdeyim canısı çok sağol,eşimin sağlık sorunu vardı ondan gelemedim tedavisi devam ediyor hala iyi şu anda.@Mune Ablacığım,HanimKelesimiGetir abla nerede? Soracağım soracağım derken aklıma geldi. İyi değil mi? Deprem bölgesinde miydi?
Ahretlik eşim evde ondan gelemedim aklım kaldı burada,bide fırsa olmadı hiç,ufak bir operasyon geçirdi devam edeck gene.Yok yok evi deprem bölgesinde değil, kızının yanına gitmiş olabilir belki, kızı da deprem bölgesinde değil çok şükür, ahretliğime söylerim neredesin sen merak ediyorlar diye.
Şuraya iliştireyim: Zipzip ile MasterFit
eşi evdeymiş, eşi evdeyken siteye girmiyor bizim ahretlik, arama vs yapmaz eşinin izni bitince gelir.
Geçmiş olsun.Göremeyince insan merak ediyor.Evdeyim canısı çok sağol,eşimin sağlık sorunu vardı ondan gelemedim tedavisi devam ediyor hala iyi şu anda.
Ahretlik eşim evde ondan gelemedim aklım kaldı burada,bide fırsa olmadı hiç,ufak bir operasyon geçirdi devam edeck gene.
Çok sağol deynepcim fırsat olamdı birde yoksa mutlaka gelirdim.Geçmiş olsun.Göremeyince insan merak ediyor.
Suriye sınır kapılarının açılması tesadüf değil. İnsani yardım falan da değil...sonu hayirlara gelsinAklıma özür gelecek bunların yüzünden
Görüyor musun bak mutlu edememişiz suriyelileri vah ki vah...
Sadece onlar mi gazetecileri inanilmaz bir karalama kampanyasina basladilar.Bi tanesi kizilay ve afad disinda gonderenleri devlet not etmeli diye twit atti.Rezillik ne hem de !!!Misvak ve Akit sürekli Ahbap'a saldırıyor. Kan kokusu almış pirana gibiler benzetmesi o kadar yerinde ki, bunlar da para kokusu aldılar. Reziller.
Sadece onlar mi gazetecileri inanilmaz bir karalama kampanyasina basladilar.Bi tanesi kizilay ve afad disinda gonderenleri devlet not etmeli diye twit atti.Rezillik ne hem de !!!