Deprem 10 ili vurdu

Bana yine komplo teorisi filan diyeceksiniz ama bunun haarp olduguna inaniyorum…
Bir ulkede bir gun kar yagdirip ertesi gun gunes actiriyorlar.. bulut goruntuleriyle oynuyorlar Allahin isine karisiyorlar..

Ha binalar yine dayanikli olsun firsatcilik yapmasinlar..ama baya savasin icindeyiz ve eskisi gibi kilicla topla tufekle degil.. dusman sinsi sinsi ilerliyor… ve en cok endise ettigim sey cocuklar. Cocuklari kaciriyorlar golcuk depremindede oldugu gibi..belki organlarini alacaklar belki devlete millete dusman olarak yetistirecekler ki bu iyi bir ihtimal…belkide illuminatinin eline dusup kurban edilecekler…

İnternetten o tür şeyler okudum. Ama çok ihtimal veremedim. Sonuçta uzmanla fay haritası çıkarıyorlar. Deprem bölgesi olduğu, deprem olacağı söyleniyordu

Yapmayın nolur
Yeri de Naci hoca mı gösterdi

Adamlar bas bas bağırıyor depremin olacağı yerleri
Bakın yıne diyor 7,5 istanbul depremi olacak diye
Ne önlemler alınıyor ne bir çalışma yapılıyor

Kötü zeminlere gökdelenler dikildi
7,6 olan ikinci depremi istanbul da hissettim

Öncelikle afet bakanlığı kurulmalı
Her ilde depolama olmalı afet araç gereçleri hazır bekletilmeli
Ordu ve polis afet eğitimi almalı
Dikey mimariden vazgeçilmeli
Çok ciddi denetlemeler yapılmalı
Eline kazma kürek alan ev yapıyor ülkede

Yine yazıyor çiziyoruz 1 sene sonra unutulacak olan ölenlere ,yakınlarını yitirenlere olacak

Yaşıyor olursak göcük altında kalmazsak istanbul depreminde aynı seyleri konuşuyor oluruz
Gram ders almadan

kesinlikle bir komplo var, sizinle hemfikirim. Bu komplo da ; ihmal, denetimsizlik ve vurdumduymazlık.

gerisi hikaye ve çizgi filmden ibaret

Son düzenleme:
Kuzey Anadolu fay hattı, ölü deniz fay hattı, İstanbul depremi, her depremde kanal kanal gezen şaklaban bilim adamlarından bıktım, İstanbul depremi konusu ile rate elde eden kanallardan bıktım, müteahhitlerin her seferinde suçlu bulunmasından ama ceza almamasından bıktım, müteahhitleri kontrol edecek yapı denetim firmalarının hiç bir sorumluluğu olmamasından bıktım, bu binalara izin veren belediyelerden bıktım, dayanıklılık raporu olmayan evleri alıp sonra kader diyenlerden bıktım, sağa sola iban bırakan yardım kurumlarından bıktım, kendi kendine yetemeyen Kızılay'dan bıktım, acıları siyaset malzemesi yapanlardan bıktım, doğal afetlere kader diyenlerden de bıktım, sosyal medyaya uygulanan ambargodan bıktım.

Ben her şey den bıktım da siz bıkmadınız

Ezberledik fay hatlarını da ölüm bildiğimiz ezberi unutturdu diyeceklerim budur

Son düzenleme:
İnternetten o tür şeyler okudum. Ama çok ihtimal veremedim. Sonuçta uzmanla fay haritası çıkarıyorlar. Deprem bölgesi olduğu, deprem olacağı söyleniyordu
Tetiklemis olamaz mi? Belki ilerleyen zamanda olsa bile bu siddette olmazdi..

Yani bunlar varsayim ama zaten nikola tesla haarp projesi var. Yani bu sadece abd nin elinde olan birsey. Neden bu kadar utopik geliyor size anlam veremiyorum

Simpsonlari bile izlese herkes yapacaklarini bir bir anlatiyolar.. nette zatrn hersey apacik veriliyor. Durumu degistirmiyor belki ama ben inaniyorum

Dediğiniz şey Konya ovası gibi bir yerde olsaydı emin olun deprem uzmanları dahil herkes aynı şeyi düşünebilirdi. Ama burası zaten deprem kuşağında, uzun zamandır enerjisini içinde biriktirmiş beklenen bir deprem, bu gibi şeyleri dış güçlere bağlamak yerine neden bu zamana kadar bişey yapılmadı, binalar sağlamlaştırılmadı dememiz gerekiyor.

Aynen Haarp, Sunger Bob, Illuminati, Ameriganın oyunu.

kesinlikle bir komplo var bu da ihmal, denetimsizlik ve vurdumduymazlık komplosu.

gerisi hikaye
Buna bir itirazim yok zaten ki yazdim ilk postumda.. adam kolonlari kesiyor zaten hersey toepille donuyor. Denetim cikan izinler cogu hatir gonul isidir eminim. Bunlara birsey dedigim yok

Kazenede dedim bunlara birsey dedigim yok..

Kendin bak gor yani anca dalga gecin. Arastir bakalim haarp nedir ne degildir
Haarp kiminse Japonya yı sık sık tetikliyor herhalde ama nedense Japonya dimdik ayakta. Ülke olarak önlemini alırsan Haarp sana zarar veremez, bu her alanda böyledir.

İnsanlar ne umutlarla aldılar depreme dayanıklı diye o evleri. Nette de ilana vermişler yıkılan bir evi depreme dayanıklı diye. Fahiş fiyata aldıkları evleri değil mezarları imiş meğerse.

Haarp kiminse Japonya yı sık sık tetikliyor herhalde ama nedense Japonya dimdik ayakta. Ülke olarak önlemini alırsan Haarp sana zarar veremez, bu her alanda böyledir.
Dogal deprem diye birsey var zaten Turkiyede onlem var diyen oldu
Mu? Oyle birsey dedim mi? Dogalida olsa haarp ile yapilanda olsa kacinilmaz son budur! Yani ben baska birsey soyluyorum sizler farkli birseyi savunmaya geciyorsunuz.

Ayni sekilde suan etraf illerde vs. Herseye fazla fazla zam koyanda yine bizim firsatci milletiz yani. Nerden ne kadar kar yaparsak kardir diyor cunku.. bu sadece bu olayda degil her olayda ayni.. ben ben ben diyor herkes cunku.. bina yapilirkende ben isimi halledeyimde mantigi var cok mu umurlarinda herhangi bir zelzede ne halt olacagi.. bizdeki mentalite degismeden gidisat degismeyecek

İnsanlar ne umutlarla aldılar depreme dayanıklı diye o evleri. Nette de ilana vermişler yıkılan bir evi depreme dayanıklı diye. Fahiş fiyata aldıkları evleri değil mezarları imiş meğerse.
Daha gecen sene alinan bir ev yerle bir olmus…yeni bir bina bu yani..

Haarp olduğuna inanıyorum yazdınız bende ona cevap verdim. Şuan insanların derdi Haarp falan değil, 1999 depreminde gazetelerde hükümeti suçlayan devlet yıkılmıştır diyen hükümetin şuan deprem konusunda 20 yılda hiçbirşey yapmamış olması ve sonrasında yardım konusunda da sınıfta kalması. Twitter ı engellemiş olması, tv kanallarında sadece enkaz çalışması yapılan yerleri gösterip tüm ülkeye herşey yolunda bakın çalışıyoruz demesi. Bir yerde arama kurtarma varsa 99 bina da yok. Siz gelmiş hala Haarp diyince insanların siniri bozuluyor kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…