Deprem 10 ili vurdu

Kayinvalidemin apartmani 2019 da başladı yenilendi bir kaç kişi istemedi baskı yaptılar çık git dediler o samimiyet vardı pandemi patlamadan yıkıldı temel atıldı ufak bir ek ücret alındı ama bitti yerleştiler 45 yaşında idi tüm cadde öyle çoğu kişi istemiyor ben anlamıyorum biraz küçüldü ama çok daha güzel mis gibi oturuyorlar rutubet yok eski koku yok :KK43:

Kızlar attığım fotoğraflara bakın. Bugün çektim. Arama kurtarma çalışması, tek bir yardım eden görüyor musunuz? Halk bile yardım etmiyor.

Eklentiler

• IMG_20230207_190658.jpg
    IMG_20230207_190658.jpg
    108 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_20230207_190641.jpg
    IMG_20230207_190641.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 111
Birde bilinçli kurtarma çok önemli en son Elazığ'a dönelim daha enkaz altında damar yolu sıvı takviyesi başlardı kendi başına çıkan çoğu yaralı bilmeden zarar görüyor
Kaç kişi izledim daha ambulansa gitmeden su icirdiler hayır hayır diye bağırdım ekranda :KK43: bazı görüntülerde sakin su vermeyin diyorlardı :KK43:
Tabii ki. Babam Gölcükte Düzcede görevli gitmişti, hep öyle derdi, kendin çıkarsan da fazla yaralanma riski var istemeyerek de olsa.

Şu kayıp bebekleri kavuşturun ailelerine nolur 😔
Belki bi kişi görs ekardır diye yazıyorum
Size bebek emanet edildiğinde alıp başınızı gitmeyin. Saatlerdir süleymanı arıyordu annesi. Sonunda buldu. Şimdi sıra 2 yaşındaki zeynep de.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve bir çok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz.

Kadınlar Kulübü
Lütfen yardım edin hiç bir şekilde yardıma gelen kimse yok ne yemek. Ne giyecek ne su hava çok kötü çocuklar aç ve üşüyor yakacak odun yok Kahramanmaraş çok kötü kimse kimseye yetisemiyo cansız bedenler binlerce ve hala cenazelerinin enkaz altında kaldı bize yardımcı ol Türkiye

Lütfen yardım edin hiç bir şekilde yardıma gelen kimse yok ne yemek. Ne giyecek ne su hava çok kötü çocuklar aç ve üşüyor yakacak odun yok Kahramanmaraş çok kötü kimse kimseye yetisemiyo cansız bedenler binlerce ve hala cenazelerinin enkaz altında kaldı bize yardımcı ol Türkiye

Ben anlayamıyorum maras kurumumuza tamam çok yardım geldi demiş bugünkü tırlar diğer illere sevk edilmiş bu nasıl organizasyonsuzluk ya...

Ben anlayamıyorum maras kurumumuza tamam çok yardım geldi demiş bugünkü tırlar diğer illere sevk edilmiş bu nasıl organizasyonsuzluk ya...
Hayır hiç bir şekilde enkaz altında ki kişilere bakmaya dahi glmediler iki cenazemizi de biz çıkardık kendi imkanlarimizla ve çok soğuk iki tanede duruyor enkaz altında sadce jandarma geldi tm dedi yaşan yok olduğu için çıkarmadilar öncelik yaşayanlara dediler bunun yanı sıra ne ekmek ne su ne ısınmak için hiç birşey gelmedi

Evet İstanbul da olursa hersey çok kötü olacak
32 katlı her kattı 13 daire olan bir sitede oturuyorum
Dün ki ikinci depremi yemin ederim hissettim
Nasıl sallandı ve inanın olası bir istanbul depreminde taş taş üstünde kalmaz
Zemin sütlaç gibi
İstedikleri kadar kazık çakılsın
Zeminden su çıkıyor
Ve öyle yüksek kiralar ve satış fiyatları var ki akıl alır gıbi dedeğil
Eşim arada eğitimine katılmıştı. Demişler ki istanbulda deprem olursa,sadece kendiniz varsınız, kimse sizi kurtarmaya gelemez. Yani zaten mantikli milyonlar var istanbulda .
İnş önlem alınır,geç olmadan.

Yanlış biliyorsam lütfen bilen arkadaşlar düzeltme yapsın, bildiğim kadarıyla depremzedelerimize giden yardım tırlarının koordinasyonu da dağıtımı da AFAD tarafından yapılacaktı, bu sebeple halkımızın imkanlarıyla yola çıkan tüm tırların başına AFAD’dan birileri gitmeden dağıtım yapılamıyor diye biliyorum🙄

Yardım bekleyen depremzede arkadaşlarımız için il il AFAD iletişim numaraları.

AFAD Mardin: 0482 212 3740

AFAD Diyarbakır: 0412 326 1156

AFAD Hatay: 0326 112 0000

AFAD Maraş: 0344 221 4991

AFAD Antep: 0342 428 1118

AFAD Adıyaman: 0416 216 1231

AFAD Urfa: 0414 313 7290

AFAD Malatya: 0422 212 8432

AFAD Adana: 0322 227 2854

Son düzenleme:
Hayır hiç bir şekilde enkaz altında ki kişilere bakmaya dahi glmediler iki cenazemizi de biz çıkardık kendi imkanlarimizla ve çok soğuk iki tanede duruyor enkaz altında sadce jandarma geldi tm dedi yaşan yok olduğu için çıkarmadilar öncelik yaşayanlara dediler bunun yanı sıra ne ekmek ne su ne ısınmak için hiç birşey gelmedi

Kurtarma ekibi değilde tir konusunda çok olduğunu şimdilik istemediklerini söylemişler afada ulaşmaya çalışın cunku valimiz de orada yokken var diyemezler ya tırlar ulaştı dağıtım da olur ama tam bilemiyorum merkeze ulaşmaya çalışın
99 u biliyorum aciniz acımızdır

Kurtarma ekibi değilde tir konusunda çok olduğunu şimdilik istemediklerini söylemişler afada ulaşmaya çalışın cunku valimiz de orada yokken var diyemezler ya tırlar ulaştı dağıtım da olur ama tam bilemiyorum merkeze ulaşmaya çalışın
99 u biliyorum aciniz acımızdır
Yollarda ewet gelecek, gelecek diyorlar her aradığımız kişiler onlarda hak veriyorum çok sayıda ölüm var yardıma gelen olmadı şehir dışından gelen akrabalar su ekmek ne buluyorlarsa hazır yiyecekler çocuklar içinde olsa bı iyi birşey ama yetmiyor 24 saat su yemek ödün hiç Bir şey bulamadık yagmurun altında kala kaldik

Su an sağlık bakanı açıklama yapıyor tövbe est sinirlerim bozuldu covid gunlerne gittim aynı ses tonu aynı vurgu aynı kurbanım ben, bende gerçekleri bılıyorum hissi..

Yollarda ewet gelecek, gelecek diyorlar her aradığımız kişiler onlarda hak veriyorum çok sayıda ölüm var yardıma gelen olmadı şehir dışından gelen akrabalar su ekmek ne buluyorlarsa hazır yiyecekler çocuklar içinde olsa bı iyi birşey ama yetmiyor 24 saat su yemek ödün hiç Bir şey bulamadık yagmurun altında kala kaldik
Evet malesef haklisiniz. Antakya da ayni durumda. Herkes kendi imkanlariyla bir seyler yapiyor. Yardim yok. Marasli ogrencim ve is arkadasim da ayni seyi soyledi. Isinma yok, su yok, hicbir sey yok. Donmamak icin mecburen eve girmisler, yoksa soguktan olecekler.

X