Neden?
Bunu neden dediginizi anlayamadik patron bey abi?
Ben iyiyim ailem İyi çok şükür Allah bir daha gostermesinKahramanmaraş’ta meydana gelen ve bir çok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz.
Kadınlar Kulübü
En son baktığımda hala araç bekliyorlardı...Yurtdışından gelen ekipler havaalanlarında bekletiliyordu, onlar çalışmalara başladı mı bilen var mı
Kahramanmaraştan kimse yokYakınları kayıp varsa Mersin’e giden hastaların listesine bir baksın
Daha yeni imar affı kabul ettiler bir ton para cukkaladılar, oy almak için insan hayatlarını hiçe saydılar. Esenyurt’ta bırakın az katı, imar verilmemesi gereken bataklık alanlar rüşvetle imara açıldı rezidanslar dikildi, ne kaçak katlara göz yumdular, tapu verdiler. Ama ağzımızı açmamalıyız, çünkü dertleri esasında hiçbir zaman giden canlar olmadı, problemin kökeninden bahsedenleri de sırası mı diyerek linçliyorlar. İnsanlar ölmüşmüş, biz de bu yüzden ölüyorlar diyoruz. Şimdi değilse ne zaman konuşulmalı? Her sene bir şekilde aynı dramı yaşıyoruz, kesinlikle ders alındığı yok. Bizden adam olmaz. Bizde ahlâk, etik, cehâlet gibi daha ciddi problemler var.Türkiye de İmar Affı kaldırılmalı
Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve bir çok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz.
Kadınlar Kulübü
Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve bir çok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz.
Kadınlar Kulübü
İstanbul depremi fena gelecek, ülkece canımıza okunacak, bu bişey değildi. O zaman da sırası mı derler artık. Ne zaman gelecek bu sıra acaba?Daha yeni imar affı kabul ettiler bir ton para cukkaladılar, oy almak için insan hayatlarını hiçe saydılar. Esenyurt’ta bırakın az katı, imar verilmemesi gereken bataklık alanlar rüşvetle imara açıldı rezidanslar dikildi, ne kaçak katlara göz yumdular, tapu verdiler. Ama ağzımızı açmamalıyız, çünkü dertleri esasında hiçbir zaman giden canlar olmadı, problemin kökeninden bahsedenleri de sırası mı diyerek linçliyorlar. İnsanlar ölmüşmüş, biz de bu yüzden ölüyorlar diyoruz. Şimdi değilse ne zaman konuşulmalı? Her sene bir şekilde aynı dramı yaşıyoruz, kesinlikle ders alındığı yok. Bizden adam olmaz. Bizde ahlâk, etik, cehâlet gibi daha ciddi problemler var.
Ben Esenyurt’ta çok şikayet ettim, ne oldu hiçbir şey. Para alacaklar benim şikâyetim kimin umurunda. Babamın üç katlı yapı yaptığı alanda, ki yumuşak zemin fazlası olmaz, adamlar rezidanslar dikti. İmar affı çıktı insanlardaki telaşı bir görsen. Kredi çeken oldu at şeyinde kelebek gibi duran kaçak yapısına, kaçak katına tapu çıkartmak için. Ne oldu? Tapu verdiler.İstanbul depremi fena gelecek, ülkece canımıza okunacak, bu bişey değildi. O zaman da sırası mı derler artık. Ne zaman gelecek bu sıra acaba?
Hasarlı evlere Yıkımına izin vermeyen site sakinleri çok sinirleniyorum ben ya
Neden izin vermiyor bilmiyorum
İzmir depreminde de aynı durum olmuş
Arkadaşım izmirdeydi evleri de hasarlıydı belediye yıkalım hasarlı demiş çıkın demiş hatta üstlerinde satmaya da kalkmişlar
Hasarlı evi sayıp kendileri rahat olacaklari saniyorlar ya
Nasıl vicdan bunlar
Anlamiş değilim
Sattığı kişi hasarlı degil rahatça oturun demek kolay mi söylüyor
Evet kolayca diyorlar
Nerden bileceksin millet ne umutlarla ev alıyor birikim yapıyor ne var ne yok satiyor ev sahibi olayim diye
Valla yazık ya
O site sakinlerine evi mühürlenmem lazımdi oturma izini verilmemeli belediye
Yarın bi gün deprem olursa canlari olacaklar
O kadar uçup Mars ta olmaya gerek yok Japonya da olsak yeter ölmeyiz
Yakınları kayıp varsa Mersin’e giden hastaların listesine bir baksın