Deprem 10 ili vurdu

Tv de sadece takım elbiseli kişiler oradayken verilen görüntülere, fotoğraflara inanmıyorum. Gaziantep, Adıyaman, Hatay da kiminle görüştüysem yardım gelmemiş. Kahramanmaraş taki yakınlarıma ise hala ulaşamadım.

Yurtdışından gelen ekipler havaalanlarında bekletiliyordu, onlar çalışmalara başladı mı bilen var mı

Türkiye de İmar Affı kaldırılmalı
Daha yeni imar affı kabul ettiler bir ton para cukkaladılar, oy almak için insan hayatlarını hiçe saydılar. Esenyurt’ta bırakın az katı, imar verilmemesi gereken bataklık alanlar rüşvetle imara açıldı rezidanslar dikildi, ne kaçak katlara göz yumdular, tapu verdiler. Ama ağzımızı açmamalıyız, çünkü dertleri esasında hiçbir zaman giden canlar olmadı, problemin kökeninden bahsedenleri de sırası mı diyerek linçliyorlar. İnsanlar ölmüşmüş, biz de bu yüzden ölüyorlar diyoruz. Şimdi değilse ne zaman konuşulmalı? Her sene bir şekilde aynı dramı yaşıyoruz, kesinlikle ders alındığı yok. Bizden adam olmaz. Bizde ahlâk, etik, cehâlet gibi daha ciddi problemler var.

Çok şükür iyiyiz köylere sığındık ama merkezde kalanlar perişan halde lütfen yardımlarınızı eksik etmeyin
Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve bir çok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz.

Kadınlar Kulübü

Çok şükür iyiyiz köylere sığındık ama merkezde kalanlar perişan halde lütfen yardımlarınızı eksik etmeyin
Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve bir çok ilimizde hissedilen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa diliyoruz.

Kadınlar Kulübü

İstanbul depremi fena gelecek, ülkece canımıza okunacak, bu bişey değildi. O zaman da sırası mı derler artık. Ne zaman gelecek bu sıra acaba?

İstanbul depremi fena gelecek, ülkece canımıza okunacak, bu bişey değildi. O zaman da sırası mı derler artık. Ne zaman gelecek bu sıra acaba?
Ben Esenyurt’ta çok şikayet ettim, ne oldu hiçbir şey. Para alacaklar benim şikâyetim kimin umurunda. Babamın üç katlı yapı yaptığı alanda, ki yumuşak zemin fazlası olmaz, adamlar rezidanslar dikti. İmar affı çıktı insanlardaki telaşı bir görsen. Kredi çeken oldu at şeyinde kelebek gibi duran kaçak yapısına, kaçak katına tapu çıkartmak için. Ne oldu? Tapu verdiler.

Izmirde ev sahipleri evlerinin önüne gidip yikilmasin diye protesto etti, aciklama yaptilar. Sanirim basina yansimadi biz sosyal medyadan gördük. Sehrin uzak tarafina yeni evler yapilmaya baslandi depremzedeler icin, o evlerin konumu kötüymüş, yikilacak evlerin degeri yüksekmiş, yeni evler kucukmus hasarli binadaki daireleri cok buyukmus. Arka sokaktaki evler tahliye edilmemis, neden onlarin binasi yikiliyormus. Hatta ev sahipleri vefat ettigi icin mirascilar gidip deger kaybini talep ettiklerini acikladilar. 2 sene gecmesine ragmen bu yaz hala hasarli bina yikiyorlardi. Bizim millettede çok hata var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…