Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdiye kadar başvuran başvurdu zaten.Türkiye de İmar Affı kaldırılmalı
İşte herkes kendi evini, okulunu, iş yerini düşünse yakalandığımız yer de sağlam olur.Sadece kendi evimizin sağlam olması da yetmiyor. Depreme kendi evimizde yakalanacağımız da meçhul.
Bunun için de maddiyat gerekiyor.İşte herkes kendi evini, okulunu, iş yerini düşünse yakalandığımız yer de sağlam olur.
Türkiye de İmar Affı kaldırılmalı
Depremzedeler enkaz altında yardım beklerken Bakan Kurum’dan tepki çeken sözler: “AFAD koordinasyonu dışında herhangi bir koordinasyona müsaade etmeyeceğiz."
Siz Osmaniyede yaşıyorsunuz diye hatırlıyorum. Çok geçmiş olsun.Zor kurtulduk heryer yıkıldı ama biz son anda kurtulduk Allah yıkık altında kalanların yardıcısı olsun hava soğuk yağmurlu ne yapacağız bilemiyorum
Depremzedeler enkaz altında yardım beklerken Bakan Kurum’dan tepki çeken sözler: “AFAD koordinasyonu dışında herhangi bir koordinasyona müsaade etmeyeceğiz."
Allah razı olsunAllahimiz bir yola koyar, gün doğmadan neler doğar, bir yol bulunur.
Hayırlı kapılar açsın Allah
İlk önemli olan şey metin olmak, metik durmak ve ruh sağlığı.
Çocuklarınızla iyi günleriniz olsun dilerim
Başınız sağolsunEşimin teyzesi ve oğlu enkaz altında kalıp vefat ettiler
Bugün cenazesi olmuş yeni öğrendim
Başınız sağolsun mekanlari cennet olsunEşimin teyzesi ve oğlu enkaz altında kalıp vefat ettiler
Bugün cenazesi olmuş yeni öğrendim
Başınız sağolsun
Başınız sağolsun mekanlari cennet olsun