Deprem 10 ili vurdu

Hayattayız canım ama iyi değiliz 🥺
Evimiz oturulacak durumda değil🥺yapılır mı bilmiyoruz ikinci deprem sonu görmedik. Şimdi dayımların tek katlı evi var oradayız. Ama ne kadar kalabiliriz sonra ortadayız🥺
Psikolojimiz çok kötü🥺Sarsıntılar kesilmiyor. Büyük olacak diye korkuyoruz.
Dua edin tekrar olmasın🥺Bir sürü bina yıkıldı bir sürü can enkaz altında 🥺Halimize şükür diyebiliyoruz.
Çok üzgünüm ne desem kifayetsiz kalır Allah yardımcınız olsun bu zor günleri kolayca atlamanızı sağlasın. Umarım şiddetli artçılar olmaz enkaz altındakiler sağ salim çıkarılır. :KK43:

Evimiz oturulacak durumda değil🥺yapılır mı bilmiyoruz ikinci deprem sonu görmedik. Şimdi dayımların tek katlı evi var oradayız. Ama ne kadar kalabiliriz sonra ortadayız🥺
Dua edin tekrar olmasın🥺Bir sürü bina yıkıldı bir sürü can enkaz altında 🥺Halimize şükür diyebiliyoruz.
Çok geçmiş olsun canınız sağ çok şükür 🙏

Benim anneannemin evi var egenin bir şehrinde boş duruyor
Eğer gitme imkanınız varsa annem yardımcı olur kalmanız için
Özelden adresi yazabilirim

Çok geçmiş olsun canınız sağ çok şükür 🙏

Benim anneannemin evi var egenin bir şehrinde boş duruyor
Eğer gitme imkanınız varsa annem yardımcı olur kalmanız için
Özelden adresi yazabilirim
Allah razı olsun bu şekilde yazan çok var. Hepinizden Allah razı olsun 🤲
Eşim polis memuru o göreve gidiyor. Onu yalnız bırakmak istemiyorum 🥺

Caniniza bir sey gelmesin cok sukur iyisiniz🤲

Screenshot_20230207-113439.png

Çok üzgünüm.
Çok geçmiş olsun.
Cana gelmesin sizler iyi olun.
Maddi manevi destek olmaya yardim etmeye çalışıyoruz Nevreste hanim, dualarimiz sizlerle.

Çok üzgünüm.
Çok geçmiş olsun.
Cana gelmesin sizler iyi olun.
Maddi manevi destek olmaya yardim etmeye çalışıyoruz Nevreste hanim, dualarimiz sizlerle.
Allah razı olsun 🤲
Sistem nasıl işliyor bilmiyorum. Net ve şarj sıkıntılı durumlar nasıl çok bilemiyoruz.
Ama elektrik yoktu şimdiye kadar, doğalgaz yoktu, su yoktu şimdi çamurlu akıyor. Benzin alamıyoruz, ekmek almak için saatlerce kuyruk beklemek gerekiyor.
Yollar karlı temizlenemiyor ya da temizlenemiyor.
Büyük rezillik var.
Bir çalışma yok gibi ne zaman gelecek ne olacağız bilmiyorum 🥺

Çok geçmiş olsun . Allah kolaylık ferahlık versin inş.
Ne desek boş ,elimizden bir şey gelmiyor. .

Bırakın ölsünler çoğu Kürt zaten oy veremezler yazanları gördüm

Yurtdışı Türkiye’den kaçan PKK sempatizanları da sosyal medyada Kürdistan’da deprem oldu, Kürtler Diyarbakır’da terk edildi yorumları propagandaları okudum ama hiç onlar lürt orada bırakılsını okumadım. Elbistan’da nir çok köy kürt veya Ermeni asıllı. Okumadım. Yunan pislik bir hesabın ama 1974’te yaptıklarına karşı tanrı onları cezalandırıyor yazılarını yorumlarını okudum. Düşünün. Ayrıca Türkiye’de sınıra pkk karakola roket fırlattı.
Askerler bakarsan Çerkez’i kürdü beraber çünkü Türkiye’de yaşayan vatandaşı olan herkes Türk’tür. Kürt Çerkez Dağıstan laz Ermeni kökenli de olsan nasıl Almanya’da Alman pasaportun varsa ve kendini Alman olarak tanıtırsan veya Amerika’da Amerikan Türkiye’de Türksün. Bunu evirip çevirip ırkçı söylemlere gerek yok. Hepimiz ortak kültürümüz ortak geçmişimiz var.

Ekipleri uçakla göndermişler teçhizat ekipmanları kara yolu ile. Ekipler uykusuz susuz aç bir gündür orada bir şey yapamadan bekliyormuş henüz daha araçlar gelmediği için daha başlamadan yorulmuşlar niye aynı anda hepsini göndermediler ki? Çok büyük bir afet ve işler zorlaştırılırken askeri helikopterlerle uçaklarla cumhurbaşkanlığı uçakları ile her şey taşınabilmesi gerekirdi. Ayrıca tüm özel devlet iş makinaları oraya taşınmalıydı.

Sadece bir iki saat bile erkek teçhizatlar giderse daha çok kişi kurtulur baskı mı yapsak ne yapsak bilemedim.

Allah razı olsun 🤲
Sistem nasıl işliyor bilmiyorum. Net ve şarj sıkıntılı durumlar nasıl çok bilemiyoruz.
Ama elektrik yoktu şimdiye kadar, doğalgaz yoktu, su yoktu şimdi çamurlu akıyor. Benzin alamıyoruz, ekmek almak için saatlerce kuyruk beklemek gerekiyor.
Yollar karlı temizlenemiyor ya da temizlenemiyor.
Büyük rezillik var.
Bir çalışma yok gibi ne zaman gelecek ne olacağız bilmiyorum 🥺
Sosyal medyadan kimi bulursam vali, dernek, vakif, partililer hepsine msj yaziyorum, dilerim hızlı davranırlar 🤲🏻

Dün uzun zamandır konuşmadığımız teyzem (kendince küsen) , annemi arayıp hayatın kısa dünyanın fani olduğunu söyleyip helallik istedi 😔 dünya ne kadar küçük ne kadar saçma şeyleri dert ediyoruz şu bir derdim var konularına ne yorumlar yaptık ne konular açtık dün düşündüm en sevmediğim insanlar bile bu halde enkazda vs olsa koşa koşa yardıma giderdim diye 😔 küçük şeyleri dert etmeyelim arkadaşlar hayat kısa

X