- 14 Temmuz 2011
- 2.855
- 9.835
- 39
Çok fazla yıkılan bina var yetişemiyorlar çok normal.Twitter bakıyorum hala yardım yok enkaz altındayız yazıyorlar Allah'ım sen koru kolla ne olur nerde bu yardıma giden insanlar
Neydi bu şimdi, tespit mi?Lütfen herşeyi kadere bağlamayın, Japonya sürekli 7 üstü deprem yaşıyor neden kimse ölmüyor. Deprem öldürmüyor bizi binalar öldürüyor
Amacım sizi üzmek yada kırmak değildi kusura bakmayın, sadece her önlenebilir felaketin kadere bağlanmasından sıkıldım. Maalesef ülkemiz de ne olsa kader, kısmet, fıtrat diyerek geçiştiriliyor. Bingöl ve İstanbul da depreme yakalandım ne yaşadığınızı tahmin edebiliyorum.Neydi bu şimdi, tespit mi?
Hanımefendi biz de biliyoruz, üniversitede dersini aldım. Öğrencilerime de bunları anlatıyorum her sene, 10. sınıf coğrafya dersi müfredatı. Hayatımla ilgili birkaç detay var, birbirinden çok farklı iki şehirde iki büyük depremi de yaşamış olmam biraz da kader. Bundan bahsediyorum ben.
Bırakın ölsünler çoğu Kürt zaten oy veremezler yazanları gördümYakındır biri çıkar "millet yoldan çıkmıştı bu bir ceza" der
Artık market yağmalayanlar bile melek görünüyor gözüme.Bırakın ölsünler çoğu Kürt zaten oy veremezler yazanları gördüm
Bunu hangi kafa hangi vicdan yazabilir ya insan inanamıyorBırakın ölsünler çoğu Kürt zaten oy veremezler yazanları gördüm
Yıkılır tabi bataklıklara kocaman apartmanlar dikerlerse tabi yıkılır şuan rezil haldeyiz2 yıllık rezidans 14 saniyede yıkılmış.
Ülkeyi ne hale getirdiler siyasi rant uğrunaBırakın ölsünler çoğu Kürt zaten oy veremezler yazanları gördüm
Her yer kapalı ablamla konuştum ekmek, su, yiyecek yok....Marketi aç kalmamak için yağmalayanlar olacaktır çünkü yardım henüz ulaşmamış. Ama TV çalanlar onlar başka bir başka konuArtık market yağmalayanlar bile melek görünüyor gözüme.
Geçmiş olsun99 depremini de yaşadık, bunu da. Kaderinde varsa kaçamıyormuşsun gerçekten. Sürekli sallanıyoruz. Kış şartlarında her şey çok daha zor. Bitsin artık…
Yine uygun ifadeyi bulamadım seçeneklerde, yazıklar olsun ama şu çok üşüyorum, diyen kişiyle dalga geçenler enkazda kalıp çıkamasa insandır demem, o ayrı, çünkü değiller.Bırakın ölsünler çoğu Kürt zaten oy veremezler yazanları gördüm
Normalde fıtratçı, şükürcü biri değilimdir pek. Herkes her şeyin farkında zaten, bu kadar kayıp bunlarla açıklanamaz. Kast ettiğim şey bu ülkedeki en büyük iki depreme bir şekilde çok alakasız yerlerde yakalanmış olmaktı. Çok zor, çok acı. Evladım ve eşim yanımda, en büyük tesellim bu.Amacım sizi üzmek yada kırmak değildi kusura bakmayın, sadece her önlenebilir felaketin kadere bağlanmasından sıkıldım. Maalesef ülkemiz de ne olsa kader, kısmet, fıtrat diyerek geçiştiriliyor. Bingöl ve İstanbul da depreme yakalandım ne yaşadığınızı tahmin edebiliyorum.