Deprem 10 ili vurdu

Twitter bakıyorum hala yardım yok enkaz altındayız yazıyorlar Allah'ım sen koru kolla ne olur nerde bu yardıma giden insanlar

Hanımlar yakınlarımız olsun olmasın böyle afetlerde nasıl tek yürek olduğumuzu, her birimizin içinin acıdığını biliyorum, hepiniz üzgünsünüz ki üzülmemek mümkün mü enkaz altında kalan herkes hemen kurtulsun istiyoruz o yüzden de sinirlerimiz bozuk ama rica ediyorum birbirinizle tartışmayın lütfen

Lütfen herşeyi kadere bağlamayın, Japonya sürekli 7 üstü deprem yaşıyor neden kimse ölmüyor. Deprem öldürmüyor bizi binalar öldürüyor
Neydi bu şimdi, tespit mi?

Hanımefendi biz de biliyoruz, üniversitede dersini aldım. Öğrencilerime de bunları anlatıyorum her sene, 10. sınıf coğrafya dersi müfredatı. Hayatımla ilgili birkaç detay var, birbirinden çok farklı iki şehirde iki büyük depremi de yaşamış olmam biraz da kader. Bundan bahsediyorum ben.

Evladıma baktıkça orda bu soğukta yardımsız çaresiz kalan bebekleri çocukları minik bedenleri düşünüyorum Allahım sen koru kolla yardım et.Keşke herkese yardım ulaştırabilmenin bir yolu olsaydı.Keşke bu binaları yapanlarda biraz haysiyet biraz vicdan olsaydı.İçimiz kan ağlıyor sen yardım et Allahım enkaz altında kalanlara

Amacım sizi üzmek yada kırmak değildi kusura bakmayın, sadece her önlenebilir felaketin kadere bağlanmasından sıkıldım. Maalesef ülkemiz de ne olsa kader, kısmet, fıtrat diyerek geçiştiriliyor. Bingöl ve İstanbul da depreme yakalandım ne yaşadığınızı tahmin edebiliyorum.

Normalde fıtratçı, şükürcü biri değilimdir pek. Herkes her şeyin farkında zaten, bu kadar kayıp bunlarla açıklanamaz. Kast ettiğim şey bu ülkedeki en büyük iki depreme bir şekilde çok alakasız yerlerde yakalanmış olmaktı. Çok zor, çok acı. Evladım ve eşim yanımda, en büyük tesellim bu.

Off offf Çok geçmiş olsun herkese .ölenlere rahmet diliyorum. Allah kurtarma çalışmalarında çalışanların yardimcisi olsun.

İnş yaşadığımız son felaket olur.
Akıl var ,herkes her şeyin farkında ama önlem alınmıyor.
Fırsatçılar da cezasını bulur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…