- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
Cunku onemli olan kisi sayisinin fazla olmasi değil egitimli kisilerin orada bulunmasi. Askeri personelin oradaki sivil insanlardan bir farki yok. Umke ve akut gibi egitimli personelin sayisi onemli suandaDeprem bölgesindeki arama-kurtarma çalışmalarına şu an itibarıyla 3 binin üzerinde Mehmetçik katkı sağlıyor. TSK’nın Doğal Afet Kurtarma Taburları Hatay, Malatya, Osmaniye, Kahramanmaraş’a gönderilirken komandolar da çalışmalara destek olmak için deprem bölgesine sevk edildi.... TSK nın kendi açıklaması 3000 asker ordu demek değil maalesef.
Sela okutulmasına karşı değilim ama şuan için ne gerek var, Diyanetin bütçesi muazzam onun yerine imamları görevlendirip insanlara yardım etmeleri gerekmiyor musela her ilde verildi benim oglum da gitti program icin cami icerisindreki programin calismalara engel olacagini dusunmuyorum ben
10 ayrı il de yıkılan binalar var, Kahramanmaraş tan ses yok nasıl insan sayısı önemli değil yapmayın lütfen ordunun acilen seferberlik ilan edip yardıma gitmesi lazım. Hava buz gibi zamanla yarış var kas gücü lazım, elimizde ordu gibi disiplinli bir güç varken kullanmamak niyeCunku onemli olan kisi sayisinin fazla olmasi değil egitimli kisilerin orada bulunmasi. Askeri personelin oradaki sivil insanlardan bir farki yok. Umke ve akut gibi egitimli personelin sayisi onemli suanda
Cunku onemli olan kisi sayisinin fazla olmasi değil egitimli kisilerin orada bulunmasi. Askeri personelin oradaki sivil insanlardan bir farki yok. Umke ve akut gibi egitimli personelin sayisi onemli suanda
Bu yorumu çocuk kaçırma yorumu için yapmıştım. Ulaşılamayan yetişilemeyen enkazlar moloz yığını halinde onlarca saattir bekliyor biliyorum.Bir çok yerde şu saate kadar herkes tek başına kaldı. Adıyaman Antakya bazı bölgeleri Maraş Elbistan afşin bazı köylerde herkes tek başına. Umarım ama umarım daha erken ulaşılır.
Gördüğüm kadarıyla acil durumda gidecek kişiler organizasyon zayıf. Hemen şehire giriş çıkışların durdurulması gerekirdi, Asker polisin müdahele etmesi de geç olduğunu öğreniyoruz.
Hatay ve İskenderun’da devlet hastanesi çökmüş savaş durumu gibi.
Çocuk olayını bilmiyorum ama suriyede organ mafyası var. Umarım Haiti depreminde olanlar olmaz. Orada hillary clinton yardımcısı ve clinton vakfının çocuk kaçırma ile ilgili suçlanmaları ve aldıkları cezalar oldu. Uyanık olup toplumun tanımadığı kuruluşlara veya kişilere çocukları teslim etmemesi gerekli.
10 ayrı il de yıkılan binalar var, Kahramanmaraş tan ses yok nasıl insan sayısı önemli değil yapmayın lütfen ordunun acilen seferberlik ilan edip yardıma gitmesi lazım. Hava buz gibi zamanla yarış var kas gücü lazım, elimizde ordu gibi disiplinli bir güç varken kullanmamak niye
Orada yapilacak herhangi bir yanlis hareket yasayan insani hayattan koparabilir, tasiyici bir parcayi bilmeden cikarabilirler zaten gereksiz bir kalabalık var olay yerlerinde herkes yikintilarin uzerinde geziyorYapmayın lütfen arkadaşım çaresizce teyzesini bekliyor ses duyamaz oldular 1dk önemli iken sıra mı beklesinler bu ne talihsiz bir mesajdır
her sekilde yardim ve destek gerekiyor depremzedelerSela okutulmasına karşı değilim ama şuan için ne gerek var, Diyanetin bütçesi muazzam onun yerine imamları görevlendirip insanlara yardım etmeleri gerekmiyor mu
99 depreminde de yağmaladılar. Onlar da bu toprakların insanlarıydı, bunlar da maalesef.Yağmalama yapanların bizim insanımız olduğuna inanmak istemiyorum ..orada komşu milletten insanlar da var diye kapatıyorum
Orada yapilacak herhangi bir yanlis hareket yasayan insani hayattan koparabilir, tasiyici bir parcayi bilmeden cikarabilirler zaten gereksiz bir kalabalık var olay yerlerinde herkes yikintilarin uzerinde geziyor
Ordu olmadan bu kadar geniş çaplı bir depreme müdahale edilemez. Dünyanın her yerinde bu böyledir. Ve ordudakiler bu gibi durumlar için eğitim alırlar.Orada yapilacak herhangi bir yanlis hareket yasayan insani hayattan koparabilir, tasiyici bir parcayi bilmeden cikarabilirler zaten gereksiz bir kalabalık var olay yerlerinde herkes yikintilarin uzerinde geziyor
Bilmiyordum. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi bu esnada çocuk kaçırma ahlaksızlığı. Afet olunca yardım malzemelerinin fiyatının artırıldığı, kara vicdanlı, insanlıktan nasibini almamış varlıklarla dolu bir dünyada, depremin maddi ve fiziki sonuçları yetmezmiş gibi insanlar bir de fırsatçı ahlaksızlar çocuklarımızı kaçırmasın diye endişelenecek. Of yaşanacak bir dünya değil gerçekten lanet olsunÇocuklar konusuda onemli yeni gözde karamertler olmasın annesi hala arıyor ve dosya kapanıyor yaşadığı net görgü tanıkları var seneler içinde okullarda görenler var ama hep çocuk kaçırılıyor annesi hala hasret Nilgün karamertin hikayesini hala bilmeyen varmi
Su an sosyal medya var ama yine de dikkatli olmak gerekir
Siz, ben dua ediyoruz zaten, ama devletin kurumları da dua edecekse niye varlar.her sekilde yardim ve destek gerekiyor depremzedeler
ama enkaz altindakiler icin yapabilecegimiz tek sey dua suan
Bilmiyordum. Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi bu esnada çocuk kaçırma ahlaksızlığı. Afet olunca yardım malzemelerinin fiyatının artırıldığı, kara vicdanlı, insanlıktan nasibini almamış varlıklarla dolu bir dünyada, depremin maddi ve fiziki sonuçları yetmezmiş gibi insanlar bir de fırsatçı ahlaksızlar çocuklarımızı kaçırmasın diye endişelenecek. Of yaşanacak bir dünya değil gerçekten lanet olsun
Ben de karşı değilim. Sadece zaten endişe duyan halkı daha fazla ajite edip melankolikleştireceğini düşünüyorum. Korona zamanında kasiyerdim. İşim gereği evde kalma şansım yok zaten, ha bulaştı ha bulaşacak korkusuyla o selaları duymak toplu toplu ölümlerle her gün yüzleşmek beni çok korkutuyordu.Sela okutulmasına karşı değilim ama şuan için ne gerek var, Diyanetin bütçesi muazzam onun yerine imamları görevlendirip insanlara yardım etmeleri gerekmiyor mu
Ya birak Allahasina su tarz savunanlari.Her sey kabak gibi ortada.Sinirler zaten laçka....Yardim gitmeyen yerler varken ,enkazlarin altindan yardim sesleri gelirken isi bilen adam secme durumuna hangi ara geldik biz ? Ugramayacagim bu gibi afetlerde diyorum su platforma soma kazasindan sonra yeminliydim ama dayanamadim cidden yeter !!Neden bahsettiğimi bal gibi anlıyorsunuz ama neyse kimseye laf anlatmak uğraşmayalım
ben tartismak istemiyorim guzel guzel yaziyorum bakinSiz, ben dua ediyoruz zaten, ama devletin kurumları da dua edecekse niye varlar.
Ya birak Allahasina su tarz savunanlari.Her sey kabak gibi ortada.Sinirler zaten laçka....Yardim gitmeyen yerler varken ,enkazlarin altindan yardim sesleri gelirken isi bilen adam secme durumuna hangi ara geldik biz ? Ugramayacagim bu gibi afetlerde diyorum su platforma soma kazasindan sonra yeminliydim ama dayanamadim cidden yeter !!