Deprem 10 ili vurdu

malatya yeşilyurt güven bakım evinde yaşlılar ve engelliler soğuktan donma noktasına gelmişler. kızlar ne yapabiliriz kime haber verebiliriz. nolur yazın içler acısı durumları.

Islak mendil ve cocuklar icin oyuncagi da bir enkazzede olarak ben ekleyeyim. O kadar cok lazim oluyor ki.

Sirt cantasini dusunemedim, bebek bezi, hijyenik ped siparisi verdim ulasir ulasmaz onlarla birlikte canta da gondereyim bu defa.

1- göndereceğiniz eşyaları kesinlikle valiliklere teslim ediniz
2- göndereceğiniz eşyaları katagorilendirin ( erzak giyecek içecek yorgan vs)
3- gönderdiğiniz ürünün üzerine içeriğini yazınız
4- gönderdiğini ürünler temiz ve giyilebilir olsun ( bir önceki depremde külot fantezi kıyafetleri jartiyer gönderen olmuş)

insanlara destek olurken köstek olmayın. şuan gereksiz gönderilen eşyalarlamı uğraşsınlar yoksa insanlarlamı kendi kafanıza göre iş yapmayın herşeyi valilik doğrultusunda gerçekleştirin TEŞEKKÜRLER

Doğrudur. Allah bildiği gibi yapsın. Kanı bozuk çok memlekette. Enkaz altındaymis gibi yetkilileri kandıran gerçekten mağdur olanlara giden yardımı baltalayan. Allah'ın gazabi onların üstüne olsun.
İnanmak istemedim hala istemiyorum ama deprem bölgesinden yağma videoları atılıyor bu soğukta ihtiyaçları olan battaniye gibi ürünlerin fahiş fiyatla satıldığı haberleri geliyor
Böyle bir afet yaşanırken bizler sıcacık evlerde oturuyoruz diye vicdan azabı çekerken nasıl yaparlar, nasıl bir vicdansızlıktır

Biz tum apartmani bosalttik. 8 katli apartmanda kimse yok. Hirsizlara gun dogdu. Ama yapacak bir sey yok. Bu durumdan istifade etmeye calisanlari Allah islah etsin. Ne denebilir ki.

Adıyaman’a hiç bir ekip ulaşmamış K Kazen abi afada yazdık ama sabahtan beri çalışma yok girişler çıkışlar kapalı hava soğuk ve enkaz kaldırma çalışmalarını herkes kendi yapıyor deniliyor. Çok üzüldük nasıl acaba duyurabiliriz Maraş bazı köyler Adıyaman’a acil destek lazım

Böyle bir video görmedim ama afad duyurdu diyerek İstanbul’u boşaltın diye yazmışlar. Kimin yaptığı belli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…