Ah ah deli gibi aglamak istiyorum, 3.5 yasindaki oglum etkilenmesin diye kendimi tutuyorum. Zor dayaniyorum. Ne yapacagiz bilmiyorum.Arkadaşlar aklım kalbim sizinle 99u dibine kadar yaşamış biri olarak mahvoldum.
Çok geçmiş olsun
Yukarıda listelenen malzemeler AFAD merkezlerinin ihtiyaç listesidir;
- Battaniye
- Kışlık Kıyafet (Mont, Kazak, Çorap, Ayakkabı, Bot, Bere, Eldiven, Atkı)
- Gıda Kolisi, Çocuk Bezi, Mama, Kıyafet
- Isıtıcı
- Sıvı-katı sabun, Kağıt Havlu
- Sırt Çantası
1- göndereceğiniz eşyaları kesinlikle valiliklere teslim edinizYukarıda listelenen malzemeler AFAD merkezlerinin ihtiyaç listesidir;
- Battaniye
- Kışlık Kıyafet (Mont, Kazak, Çorap, Ayakkabı, Bot, Bere, Eldiven, Atkı)
- Gıda Kolisi, Çocuk Bezi, Mama, Kıyafet
- Isıtıcı
- Sıvı-katı sabun, Kağıt Havlu
- Sırt Çantası
İnanmak istemedim hala istemiyorum ama deprem bölgesinden yağma videoları atılıyorDoğrudur. Allah bildiği gibi yapsın. Kanı bozuk çok memlekette. Enkaz altındaymis gibi yetkilileri kandıran gerçekten mağdur olanlara giden yardımı baltalayan. Allah'ın gazabi onların üstüne olsun.
Biz tum apartmani bosalttik. 8 katli apartmanda kimse yok. Hirsizlara gun dogdu. Ama yapacak bir sey yok. Bu durumdan istifade etmeye calisanlari Allah islah etsin. Ne denebilir ki.İnanmak istemedim hala istemiyorum ama deprem bölgesinden yağma videoları atılıyorbu soğukta ihtiyaçları olan battaniye gibi ürünlerin fahiş fiyatla satıldığı haberleri geliyor
Böyle bir afet yaşanırken bizler sıcacık evlerde oturuyoruz diye vicdan azabı çekerken nasıl yaparlar, nasıl bir vicdansızlıktır
İnanmak istemedim hala istemiyorum ama deprem bölgesinden yağma videoları atılıyorbu soğukta ihtiyaçları olan battaniye gibi ürünlerin fahiş fiyatla satıldığı haberleri geliyor
Böyle bir afet yaşanırken bizler sıcacık evlerde oturuyoruz diye vicdan azabı çekerken nasıl yaparlar, nasıl bir vicdansızlıktır