- 30 Aralık 2009
- 4.152
- 15.712
Çöken binalarla birlikte çöken ahlakimizi da ele almalıyız.İnanmak istemedim hala istemiyorum ama deprem bölgesinden yağma videoları atılıyorbu soğukta ihtiyaçları olan battaniye gibi ürünlerin fahiş fiyatla satıldığı haberleri geliyor
Böyle bir afet yaşanırken bizler sıcacık evlerde oturuyoruz diye vicdan azabı çekerken nasıl yaparlar, nasıl bir vicdansızlıktır
Bu bilgilere itibar etmeyin. Ulaşılabilen her enkazın başında kolluk kuvvetleri var. Çevre illerden görevlendirildiler.Çok sayıda kayıp bebek varmış şimdiden
Uluslar arası yardım çağırmayın diyorlar 99 depremi bir çok bebek yurtdışına kaçırılmış.
Sosyal medyadan duyduklarım. 100% bilgi değil
Kolluk küvetleri sonradan vardılar deprem yerlerine,sabahın erken saatlerinde hataya hiç kimse gitmemiş mesela.Bu bilgilere itibar etmeyin. Ulaşılabilen her enkazın başında kolluk kuvvetleri var. Çevre illerden görevlendirildiler.
Kacarken bile ellerindekini bırakmıyorlar üstelik. Umarim gercekten aç olan kişilerin ellerine geçmiştir o yiyeceklerKolluk küvetleri sonradan vardılar deprem yerlerine,sabahın erken saatlerinde hataya hiç kimse gitmemiş mesela.
Kötü insanlar bu acıyı fırsata çevirebilirler,daha yeni bir yağmalama videosu izledim,gayet de millet market arabasıyla üç harfli marketleri soymuş götürüyorlar . Duyarlı vatandaşlar videoya çekiyorum şimdi jandarmaya haber vereceğim dedikten sonra kaçmaya başladılar.
Enkaz alanı o kadar çok ki herkes her yere yetişememesi normal bu hava şartlarında
Demek siz de izlediniz ? Tv bile götüren gördü bu gözlerKacarken bile ellerindekini bırakmıyorlar üstelik. Umarim gercekten aç olan kişilerin ellerine geçmiştir o yiyecekler
Demek siz de izlediniz ? Tv bile götüren gördü bu gözler
Yağma için bir şey diyemem. Ben de görüyorumKolluk küvetleri sonradan vardılar deprem yerlerine,sabahın erken saatlerinde hataya hiç kimse gitmemiş mesela.
Kötü insanlar bu acıyı fırsata çevirebilirler,daha yeni bir yağmalama videosu izledim,gayet de millet market arabasıyla üç harfli marketleri soymuş götürüyorlar . Duyarlı vatandaşlar videoya çekiyorum şimdi jandarmaya haber vereceğim dedikten sonra kaçmaya başladılar.
Enkaz alanı o kadar çok ki herkes her yere yetişememesi normal bu hava şartlarında
Yağmalama yapanların bizim insanımız olduğuna inanmak istemiyorum ..orada komşu milletten insanlar da var diye kapatıyorumBasinda tv goturen kişiyi gördüm sonra marketin icinden sepetlerle esya götürenleri gördüm. Marketten malzeme alanlarin ihtiyac sahibi olduguna inanmak istiyorum. Bu kadar buyuk bir felaket varken, binlerce kilometre oteden bizler agliyorken, çabalıyorken orada hırsızlık yapildigini görmek aklimin ayarıyla oynuyor
Aklimdan geceni yazdinizYağmalama yapanların bizim insanımız olduğuna inanmak istemiyorum ..orada komşu milletten insanlar da var diye kapatıyorum
Bu bilgilere itibar etmeyin. Ulaşılabilen her enkazın başında kolluk kuvvetleri var. Çevre illerden görevlendirildiler.
Bende balikesirdeyim. Hiç hissetmedimBalikesirdede oldu sabah 4 siddetinde
Takım elbiselerinizle özel korumalı araclarinizla sahadayiz deyin. Sanki iş sahasina iniyorlar.Millet can derdinde.ittifak günü değil birlik günü.AKP Sözcüsü Ömer Çelik: “Cumhur İttifakı olarak hepimiz sahadayız. Hepimiz üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz. Cumhur İttifakı’nın teşkilatları sahadadır.”....Hala siyaset peşindeler yazıklar olsun
sela her ilde verildi benim oglum da gitti program icin cami icerisindreki programin calismalara engel olacagini dusunmuyorum ben#Deprem nedeniyle vefat eden kardeşlerimiz için ülkemizin dört bir yanındaki tüm camilerimizde yatsı ezanından yarım saat önce sala verilecek ve akabinde "Kur'an-ı Kerim ve Duas Programı" icra edilecek. Ben de Kahramanmaraş Abdülhamid Han Camii'nde sala verip dua edeceğim İnşallah....Ben mi yanlış düşünüyorum şuan sessiz olup enkaz altındakilere ulaşılması gerekirken sela okumak ne kadar mantıklı, kime ne faydası var
Ordu gorevde zaten deprem oldugundan beriÜlke de seferberlik ilan edilip ordunun biran önce göreve çağrılması lazım.
Deprem bölgesindeki arama-kurtarma çalışmalarına şu an itibarıyla 3 binin üzerinde Mehmetçik katkı sağlıyor. TSK’nın Doğal Afet Kurtarma Taburları Hatay, Malatya, Osmaniye, Kahramanmaraş’a gönderilirken komandolar da çalışmalara destek olmak için deprem bölgesine sevk edildi.... TSK nın kendi açıklaması 3000 asker ordu demek değil maalesef. 99 depreminde 24 binden fazla asker görevdeydi ve kimseden talimat beklemeden kendi yetkileriyle desteğe gitmişlerdi. Şuan o destek yok çaresizce bekliyorlarOrdu gorevde zaten deprem oldugundan beri