Deprem 10 ili vurdu

Çöken binalarla birlikte çöken ahlakimizi da ele almalıyız.

Çok sayıda kayıp bebek varmış şimdiden
Uluslar arası yardım çağırmayın diyorlar 99 depremi bir çok bebek yurtdışına kaçırılmış.
Sosyal medyadan duyduklarım. 100% bilgi değil
Bu bilgilere itibar etmeyin. Ulaşılabilen her enkazın başında kolluk kuvvetleri var. Çevre illerden görevlendirildiler.

Bu bilgilere itibar etmeyin. Ulaşılabilen her enkazın başında kolluk kuvvetleri var. Çevre illerden görevlendirildiler.
Kolluk küvetleri sonradan vardılar deprem yerlerine,sabahın erken saatlerinde hataya hiç kimse gitmemiş mesela.
Kötü insanlar bu acıyı fırsata çevirebilirler,daha yeni bir yağmalama videosu izledim,gayet de millet market arabasıyla üç harfli marketleri soymuş götürüyorlar . Duyarlı vatandaşlar videoya çekiyorum şimdi jandarmaya haber vereceğim dedikten sonra kaçmaya başladılar.
Enkaz alanı o kadar çok ki herkes her yere yetişememesi normal bu hava şartlarında

Kacarken bile ellerindekini bırakmıyorlar üstelik. Umarim gercekten aç olan kişilerin ellerine geçmiştir o yiyecekler

Demek siz de izlediniz ? Tv bile götüren gördü bu gözler

Basinda tv goturen kişiyi gördüm sonra marketin icinden sepetlerle esya götürenleri gördüm. Marketten malzeme alanlarin ihtiyac sahibi olduguna inanmak istiyorum. Bu kadar buyuk bir felaket varken, binlerce kilometre oteden bizler agliyorken, çabalıyorken orada hırsızlık yapildigini görmek aklimin ayarıyla oynuyor

Yağma için bir şey diyemem. Ben de görüyorum
Perişan olsunlar inşallah. Ama yurtdışına çocuk kaçırma haberleri için böyle bir şey mümkün değil diyorum. Kolluklar da emre göre hareket ediyor. Benim yaşadığım şehirden olay saatinde hemen ekip gönderildi. Olay yerine gitmeden vehamet anlaşılmamıştır. Hala yardim edilemeyen bölgeler var biliyorum. Allah yardım etsin herkese.

Yağmalama yapanların bizim insanımız olduğuna inanmak istemiyorum ..orada komşu milletten insanlar da var diye kapatıyorum

İyi ile kötüyü..! Namuslu ile namussuzu , liyakatli ile liyakatsizi , ahlaklı ile ahlaksızı ayıramadığımız sürece bizler daha çok afetlere yenik düşeriz ! Doğru insana ödülünü, eğrisine baştan cezasını kesmediğimiz sürece acılarla yoğrulmamız gayet doğal Niye Japonya gibi değiliz diye sorgulamamız lazım...

Bir çok yerde şu saate kadar herkes tek başına kaldı. Adıyaman Antakya bazı bölgeleri Maraş Elbistan afşin bazı köylerde herkes tek başına. Umarım ama umarım daha erken ulaşılır.

Gördüğüm kadarıyla acil durumda gidecek kişiler organizasyon zayıf. Hemen şehire giriş çıkışların durdurulması gerekirdi, Asker polisin müdahele etmesi de geç olduğunu öğreniyoruz.
Hatay ve İskenderun’da devlet hastanesi çökmüş savaş durumu gibi.

Çocuk olayını bilmiyorum ama suriyede organ mafyası var. Umarım Haiti depreminde olanlar olmaz. Orada hillary clinton yardımcısı ve clinton vakfının çocuk kaçırma ile ilgili suçlanmaları ve aldıkları cezalar oldu. Uyanık olup toplumun tanımadığı kuruluşlara veya kişilere çocukları teslim etmemesi gerekli.

#Deprem nedeniyle vefat eden kardeşlerimiz için ülkemizin dört bir yanındaki tüm camilerimizde yatsı ezanından yarım saat önce sala verilecek ve akabinde "Kur'an-ı Kerim ve Dua Programı" icra edilecek. Ben de Kahramanmaraş Abdülhamid Han Camii'nde sala verip dua edeceğim İnşallah....Ben mi yanlış düşünüyorum şuan sessiz olup enkaz altındakilere ulaşılması gerekirken sela okumak ne kadar mantıklı, kime ne faydası var

Takım elbiselerinizle özel korumalı araclarinizla sahadayiz deyin. Sanki iş sahasina iniyorlar.Millet can derdinde.ittifak günü değil birlik günü.

sela her ilde verildi benim oglum da gitti program icin cami icerisindreki programin calismalara engel olacagini dusunmuyorum ben

Ordu gorevde zaten deprem oldugundan beri
Deprem bölgesindeki arama-kurtarma çalışmalarına şu an itibarıyla 3 binin üzerinde Mehmetçik katkı sağlıyor. TSK’nın Doğal Afet Kurtarma Taburları Hatay, Malatya, Osmaniye, Kahramanmaraş’a gönderilirken komandolar da çalışmalara destek olmak için deprem bölgesine sevk edildi.... TSK nın kendi açıklaması 3000 asker ordu demek değil maalesef. 99 depreminde 24 binden fazla asker görevdeydi ve kimseden talimat beklemeden kendi yetkileriyle desteğe gitmişlerdi. Şuan o destek yok çaresizce bekliyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…