Bu bina 3 yillik degil cok eski bir bina imişkaç milyon attılar acaba cebe residence altında kaça sattılar kaça kiralattılar yazıklar olsun
koylerde icler acisiMuğla'dayım bu taraflarda olan, evine dönemeyen ya da bu taraflara gelme durumu olan varsa gelebilir, kalabilir.
Arkadaşımın ailesi Hatay'da ev yıkılmış köylerine gittiler, köyü olan köyüne gidiyormuş, Hatay civarında şu anda arama kurtarma ekip yardım hiç bir şey yokmuş.
Harika bı insansinjz Allah razı olsunVan depreminde olduğu gibi en azından kış soğuk geçene kadar tek olacağız bir olacağız
Yardıma ihtiyacı olan varsa bende vandayım
Başın sağ olsun geçmiş olsun türkiye
Acı hepimizin acısı
Allah razı olsun ne güzel bı birlikk umarım ihtiyacı olan biri gelir sıcak yerde dururMuğla'dayım bu taraflarda olan, evine dönemeyen ya da bu taraflara gelme durumu olan varsa gelebilir, kalabilir.
Arkadaşımın ailesi Hatay'da ev yıkılmış köylerine gittiler, köyü olan köyüne gidiyormuş, Hatay civarında şu anda arama kurtarma ekip yardım hiç bir şey yokmuş.
Burada hanımlar eski bina olduğunu söylüyorlar ,sosyal medyada bir kaç yerde denk geldim 3 yıllık rezidans yazıyor . Belki de bilgi yanlıştırBu bina 3 yillik degil cok eski bir bina imiş
Belediye izin vermemis
Ögrencilere kiraya verilmiş galiba
Biz iyiyiz çok şükür ama bizim ilçe ve Osmaniye yerle bir olmuş durumda. Sürekli çok şiddetli artçılarla sallanıyoruz. Sorduğun için çok teşekkür ederim.
Nasıl üzücü . Belediye izin vermemesi rağmen nasıl oluyor? Bu insanların vebalini nasıl verecekler.İmar barışı yasalarına hiç deginmiyorum. harakiri yapmalari beklenmiyorda yüzleri kizaracak mi acaba?sorgulamamiz gerekiyor ülkemiz deprem kuşağı üstünde başka depremlerde olacak.ege de yaşıyorum heran olabilir de. buradan konvoy çıktı yola ne yazık ki yeni birşey alıp yollayamadim. Evde olanlardan kazak, mont,isi bandı,soba ... baktım da toplama noktaları yığılmış bebek bezleri,kadın pedleri,bebek mamaları,yeni battaniyeler...almışlar.ulkemin batısından doğusuna,kuzeyinden güneyine dayanışma içindeyiz.Rezidans dediğiniz yer çok eski bir binaydi. Komple kiraya cikardilar, kimse tutmadı. Boş kalınca rezidans yaptılar. Belediye izin vermedi. Ona rağmen kiraya verdiler. Ogrencilerin konakladığı bir yer diye biliyorum. Hak hukuk dinlememek başkalarına sebep oldu
Geçmiş olsunBiz iyiyiz çok şükür ama bizim ilçe ve Osmaniye yerle bir olmuş durumda. Sürekli çok şiddetli artçılarla sallanıyoruz. Sorduğun için çok teşekkür ederim.
İnşaAllah geçmiştir. Allah razı olsun.Geçmiş olsun
Geçmiş olsun zerreİnşaAllah geçmiştir. Allah razı olsun.
Amin Allah razı olsun.Geçmiş olsun zerreRabbim korusun beterinden.
Sosyal medyada dolaşan bilgiler inşaallah gerçek değildir, eğer gerçekse bunu yapanlar helak olsun, deniyor ki deprem bölgesindeki insanlara 3 kuruşluk battaniyeleri fahiş fiyata satmaya çalışanlar varmış.
İnsanlar can derdindeyken bundan fırsat yaratmak isteyen varsa tüm beddualarım onlara gitsin
Doğrudur. Allah bildiği gibi yapsın. Kanı bozuk çok memlekette. Enkaz altındaymis gibi yetkilileri kandıran gerçekten mağdur olanlara giden yardımı baltalayan. Allah'ın gazabi onların üstüne olsun.Sosyal medyada dolaşan bilgiler inşaallah gerçek değildir, eğer gerçekse bunu yapanlar helak olsun, deniyor ki deprem bölgesindeki insanlara 3 kuruşluk battaniyeleri fahiş fiyata satmaya çalışanlar varmış.
İnsanlar can derdindeyken bundan fırsat yaratmak isteyen varsa tüm beddualarım onlara gitsin
Çok geçmiş olsun Nevrestecim. Ailecek iyi olduğunuza sevindim. Pazarcikta akrabalarım var. Bir teyze oğlumun evi ve dükkanı yıkılmış. Sağlar çok şükür. Allah yardımcınız olsun. Çok üzgünüz.Ev harabe canım zaten giremeyiz