Deprem 10 ili vurdu

Muğla'dayım bu taraflarda olan, evine dönemeyen ya da bu taraflara gelme durumu olan varsa gelebilir, kalabilir.

Arkadaşımın ailesi Hatay'da ev yıkılmış köylerine gittiler, köyü olan köyüne gidiyormuş, Hatay civarında şu anda arama kurtarma ekip yardım hiç bir şey yokmuş.

Muğla'dayım bu taraflarda olan, evine dönemeyen ya da bu taraflara gelme durumu olan varsa gelebilir, kalabilir.

Arkadaşımın ailesi Hatay'da ev yıkılmış köylerine gittiler, köyü olan köyüne gidiyormuş, Hatay civarında şu anda arama kurtarma ekip yardım hiç bir şey yokmuş.
koylerde icler acisi :KK43:

Van depreminde olduğu gibi en azından kış soğuk geçene kadar tek olacağız bir olacağız
Yardıma ihtiyacı olan varsa bende vandayım
Başın sağ olsun geçmiş olsun türkiye
Acı hepimizin acısı
Harika bı insansinjz Allah razı olsun

Allah razı olsun ne güzel bı birlikk umarım ihtiyacı olan biri gelir sıcak yerde durur

Bu bina 3 yillik degil cok eski bir bina imiş
Belediye izin vermemis
Ögrencilere kiraya verilmiş galiba
Burada hanımlar eski bina olduğunu söylüyorlar ,sosyal medyada bir kaç yerde denk geldim 3 yıllık rezidans yazıyor . Belki de bilgi yanlıştır

Çok üzgünüm ve kızgınım. Japonya'da böyle bir deprem olduğunda vay be ne salladı deyip geçiyorlar ama bizde kıyamet kopuyor. Uzmanlar kaç kere uyarmış doğu anadolu fay hattı için ama alınan önlemler koca bir sıfır. Neyse. Depremi yaşayan herkese çok geçmiş olsun.

Rezidans dediğiniz yer çok eski bir binaydi. Komple kiraya cikardilar, kimse tutmadı. Boş kalınca rezidans yaptılar. Belediye izin vermedi. Ona rağmen kiraya verdiler. Ogrencilerin konakladığı bir yer diye biliyorum. Hak hukuk dinlememek başkalarına sebep oldu
Nasıl üzücü . Belediye izin vermemesi rağmen nasıl oluyor? Bu insanların vebalini nasıl verecekler.İmar barışı yasalarına hiç deginmiyorum. harakiri yapmalari beklenmiyorda yüzleri kizaracak mi acaba?sorgulamamiz gerekiyor ülkemiz deprem kuşağı üstünde başka depremlerde olacak.ege de yaşıyorum heran olabilir de. buradan konvoy çıktı yola ne yazık ki yeni birşey alıp yollayamadim. Evde olanlardan kazak, mont,isi bandı,soba ... baktım da toplama noktaları yığılmış bebek bezleri,kadın pedleri,bebek mamaları,yeni battaniyeler...almışlar.ulkemin batısından doğusuna,kuzeyinden güneyine dayanışma içindeyiz.
Enkazın altında yardım bekleyenler,evi yıkılıp dışarıda kalanlar bütün dualarım onlarla.

Diyarbakirda siginabilecek nereler var? Arkadasim 8 yaşında kiziyla gece 4ten beri arabada. Doktor olduğu için terk edemio bolgeyi zaten ucuslar iptal yollar kapali. Kalacak yer lazim bilen varsa yazabilir mi? Oteller misafirhaneler güvenli degil diye almiyormus.

Sosyal medyada dolaşan bilgiler inşaallah gerçek değildir, eğer gerçekse bunu yapanlar helak olsun, deniyor ki deprem bölgesindeki insanlara 3 kuruşluk battaniyeleri fahiş fiyata satmaya çalışanlar varmış.
İnsanlar can derdindeyken bundan fırsat yaratmak isteyen varsa tüm beddualarım onlara gitsin😡

Sosyal medyada dolaşan bilgiler inşaallah gerçek değildir, eğer gerçekse bunu yapanlar helak olsun, deniyor ki deprem bölgesindeki insanlara 3 kuruşluk battaniyeleri fahiş fiyata satmaya çalışanlar varmış.
İnsanlar can derdindeyken bundan fırsat yaratmak isteyen varsa tüm beddualarım onlara gitsin😡

Doğrudur, şaşırmam..
Zamanında depremde evleri zarar gören vatandaşlara 2-3 katı fiyattan ev kiraladıklarını unutmadık..
Her türlü fırsatçılığı bekliyorum açıkçası

Doğrudur. Allah bildiği gibi yapsın. Kanı bozuk çok memlekette. Enkaz altındaymis gibi yetkilileri kandıran gerçekten mağdur olanlara giden yardımı baltalayan. Allah'ın gazabi onların üstüne olsun.

kalacak yer ihtiyacı olan varsa buralar vatandaşa açılmış gidebilirler

gaziantep

-çiçek plaza düğün salonu

-uğur okulları gaziantep kampüsü

-incilikaya spor salonu

-şehitkamil belediyesi beykent spor salonu

-kuzeyşehir spor salonu

-talat özkarslı spor salonu

-hasan doğan spor kompleksi

-karakedi saklı bahçe

-müzeyyen erkul bilim ve sanat merkezi

malatya