- Konu Sahibi denniss_shady
-
Tsk ederim narpek, bir arkadasimizda yokmu acaba diklestirilmis bir resim, cok Merak ediyorim, dr.um Bana T sekil dedi.
Aynen katılıyorum hele o ılık su sırtına boynuna falan vuruyo ya ohh sızı mızı kalmıyo bana 5. günde yaptırıp sargılarımı çıkarmışlardı. Haydi bastır narpekNarpek banyo yap dünyalar senin olacak cok rahatlıyorsun :))
Aynen katılıyorum hele o ılık su sırtına boynuna falan vuruyo ya ohh sızı mızı kalmıyo bana 5. günde yaptırıp sargılarımı çıkarmışlardı. Haydi bastır narpek
Tsk ederim narpek, bir arkadasimizda yokmu acaba diklestirilmis bir resim, cok Merak ediyorim, dr.um Bana T sekil dedi.
Narpek mis gibi olmussundur şimdi sen gel öpelim seni :))
yaaa çok mis oldum sorma. antibiyotik sağolsun. MAntar olmuş. onla ugrasıyorum:18:
yaaa çok mis oldum sorma. antibiyotik sağolsun. MAntar olmuş. onla ugrasıyorum:18:
yaptım yaptım şişmebörek .
suyla kaşıdım kendimiçok güzel oldu çıkmak istemedim hiç ama baktım su gidiyo, gaz gidiyo çıkıyım artık dedim
ama tekrar bant ve sütynei giymek iyi olmadı
Canim yaa tam rahatlicaksin derken bide mantar mi cikti basina =((
Canım o da ols... bi dakka ilk banyodan sonra bantları çıkartmıyolar mıymış? Bu arada çok geçmiş olsun tez zamanda düzelsin mantar da nerden çıkmış ayol aa(
Bi tane gogsun ust kisminda duran varya yukari cikmasin diye sanirim o bant dedigim.
Antibiyotik kullaninca yararli mikroplar diyimonlarda ölüyormus. Mantarlar ele geciriyormus. :-(
Ay çok çok geçmiş olsun canım bende öyle bi bant yoktu bu arada heralde tek göğüs olmasından.. ay tez zamanda iyileş
eweeeeeeettt sonunda bende ameliyatımı oldummmmm20/06/2014 cuma günü sabah 8 de ameliyata girdim. Hacettepe üniversitesitesinde Haldun beye ameliyat oldum. dual plan yöntemiyle mentor damla high profile 345 cc göğüs altı kesisiyle takıldı. bir gece hastanede kaldım ertesi gün öğlen taburcu oldum. An itibariyle 3. günümdeyim ara ara sızlamalarım dışında pek bi sorunum yok şu anda ama bugün fazla gergin hissediyorum ödemler yüzünden sanırım bazen bıçak gibi ağrı saplanıyo dış taraftan göğsüme. bu ödemlerin daha çabuk geçmesi için bi öneriniz varmı acaba:18:
sağol canım eczaneden tek seferlik bi hap aldım o geçirirmiş. inşallah
sen nasıl oldun narpek ağrıların biraz hafifledimi?
hafifledi canım çok şükür. ama şişler çok kaşınıyolar. meme etrafıda sert sert hep. bide üstüne mantar oldum her yerim kaşınıyo anlıyacagın
daha iyi olacaksın inşallah kaşıntı bir süre devam ediyor sonra deri atıyorsun buda ödemlerin inmeye başlamış demek:)bebe yağı veya nemlendirici kullan iyi geliyor
mantar içinde mutlaka doktora gidip krem hap kullanman gerek deli eder o kaşıntı
şu sütyen bi çıksaydı . sıkıyor iyice kaşındırıyor.
mantar içinde eczaneye gittim bi hap verdi tekmiş. bu geçirir dedi onu içtim .
inşallah geçer mantar bende hep olur genelde düzensiz içilen antibiyotikten olur diye biliyorum
evet sütyen ilk zamanlar işkence gibi ben akşamları otururken fermuarı açıp 10-15 dk rahatlatıyordum bazen gece uykumdan uyanıyordum o kadar rahatsızlık veriyordu . sabret hepsi geçecek:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?