denniss_shady de sonunda büyüttü :))))

Tsk ederim narpek, bir arkadasimizda yokmu acaba diklestirilmis bir resim, cok Merak ediyorim, dr.um Bana T sekil dedi.

Taze fasulye vardi ama oldumu bilmiyorum haİran ayinda olccam demisti benim arkadaslarimda bak ozel mesajla sor istersen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen katılıyorum hele o ılık su sırtına boynuna falan vuruyo ya ohh sızı mızı kalmıyo bana 5. günde yaptırıp sargılarımı çıkarmışlardı. Haydi bastır narpek

yaptım yaptım şişmebörek .
suyla kaşıdım kendimi çok güzel oldu çıkmak istemedim hiç ama baktım su gidiyo, gaz gidiyo çıkıyım artık dedim
ama tekrar bant ve sütynei giymek iyi olmadı

Tsk ederim narpek, bir arkadasimizda yokmu acaba diklestirilmis bir resim, cok Merak ediyorim, dr.um Bana T sekil dedi.

Merhaba,
Benim arkadaş listemdeYineben var, dikleştirme+silikon oldu. İstersen özelden bir yaz,o da yurtdışından gelip Ercan Karacaoğlu na ameliyat oldu.
Dilerim her şey gönlünüzce olur.

Canım o da ols... bi dakka ilk banyodan sonra bantları çıkartmıyolar mıymış? Bu arada çok geçmiş olsun tez zamanda düzelsin mantar da nerden çıkmış ayol aa (

Canım o da ols... bi dakka ilk banyodan sonra bantları çıkartmıyolar mıymış? Bu arada çok geçmiş olsun tez zamanda düzelsin mantar da nerden çıkmış ayol aa (

Bi tane gogsun ust kisminda duran varya yukari cikmasin diye sanirim o bant dedigim.

Antibiyotik kullaninca yararli mikroplar diyim onlarda ölüyormus. Mantarlar ele geciriyormus. :-(

Bi tane gogsun ust kisminda duran varya yukari cikmasin diye sanirim o bant dedigim.

Antibiyotik kullaninca yararli mikroplar diyim onlarda ölüyormus. Mantarlar ele geciriyormus. :-(

Ay çok çok geçmiş olsun canım bende öyle bi bant yoktu bu arada heralde tek göğüs olmasından.. ay tez zamanda iyileş

geçmiş olsun benimde doktorum Haldun beydi:) 3 ayımı doldurdum şuan görüntümden çok memnunum darısı size inşallah 1 aya kadar hızlı bir şekilde iyiyleşeceksiniz hareket etmekten korkmayın:)aylar geçtikçe çektiğiniz ağrıyı sancıyı unutuyorsunuz

hafifledi canım çok şükür. ama şişler çok kaşınıyolar. meme etrafıda sert sert hep. bide üstüne mantar oldum her yerim kaşınıyo anlıyacagın

daha iyi olacaksın inşallah kaşıntı bir süre devam ediyor sonra deri atıyorsun buda ödemlerin inmeye başlamış demek:)bebe yağı veya nemlendirici kullan iyi geliyor
mantar içinde mutlaka doktora gidip krem hap kullanman gerek deli eder o kaşıntı

şu sütyen bi çıksaydı . sıkıyor iyice kaşındırıyor.

mantar içinde eczaneye gittim bi hap verdi tekmiş. bu geçirir dedi onu içtim .

şu sütyen bi çıksaydı . sıkıyor iyice kaşındırıyor.

mantar içinde eczaneye gittim bi hap verdi tekmiş. bu geçirir dedi onu içtim .

inşallah geçer mantar bende hep olur genelde düzensiz içilen antibiyotikten olur diye biliyorum
evet sütyen ilk zamanlar işkence gibi ben akşamları otururken fermuarı açıp 10-15 dk rahatlatıyordum bazen gece uykumdan uyanıyordum o kadar rahatsızlık veriyordu . sabret hepsi geçecek:)

aynen benide uyutmuyor. fermuarı açıyorum ara ara. o sıktıkça karnımda şişiyo kocaman bi göbek oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…